barvinek Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Dobrý den, mám 607 2.2 HDI r.v. 2001, po výměně filtru FAP a doplnění tý záhadný kapaliny mě palubní počítač hlásí (antipolluton system engine defekt) reset chyby pomůže jenom dočasně 2-3 startování, pak se to objeví znovu ale nedojde k omezení výkonu, chová se to jinak normálně. Dotaz zní jak to odstranit či jak tento blbinec vyřadit z provozu úplně. Dík Citovat
P607Olda. Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Čidlo diferenciálního tlaku, 3500 Kč, hledej o dva týdny zpět. Citovat
barvinek Odesláno 3. květen 2006 Autor Odesláno 3. květen 2006 dík s tvojí pomocí jsem to našel, zase investice........... nevíte někdo jak ten filtr vyřadit úplně? (filtr vyndám raz dva, jde spíš o to jak to vysvětlit tý řídící jednotce v motoru) Citovat
martin1 Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 mne to minuly tyden zlobilo porad. ted se to \"samo\" spravilo a auto jezdi jedna basen ..... kazdopadne zitra jedu do servisu, at to nejak vyresi. do telefonu mi rikali, ze ta hlaska je dost obecna a je asi 25 veci, ktere ji muze zpusobit, takze mozna to nemusi byt tim diferencialnim cidlem ... Citovat
martin1 Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: barvinek dík s tvojí pomocí jsem to našel, zase investice........... nevíte někdo jak ten filtr vyřadit úplně? (filtr vyndám raz dva, jde spíš o to jak to vysvětlit tý řídící jednotce v motoru) myslim, ze to neni mozne .... Citovat
P607Olda. Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 To diferenciální čidlo dává signál, že na FAP je určitý rozdíl tlaku. Příliš velký a příliš malý by to asi hlásilo jako chybu. Leggatstreetcar (snad jsem to nesplet) nabízí 607 HDi na rozprodej, zeptej se ho jestli to čidlo má. PS: mám štěstí na servisáka. Řekl, že to asi bude tím, a fakt. [upravil dne 3.5.06 P607Olda.] Citovat
lamancha Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: P607Olda. To diferenciální čidlo dává signál, že na FAP je určitý rozdíl tlaku. Příliš velký a příliš malý by to asi hlásilo jako chybu. Leggatstreetcar (snad jsem to nesplet) nabízí 607 HDi na rozprodej, zeptej se ho jestli to čidlo má. PS: mám štěstí na servisáka. Řekl, že to asi bude tím, a fakt. [upravil dne 3.5.06 P607Olda.] Na novacka mas celkem prehled:D Citovat
Péťa Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Přidal si tečku na nick :-) Leggatstreetcar mohu doporučit, pár věcí (auto a kola) jsem od něj bral, vždy v pohodě! Citovat
jirka607 Odesláno 20. květen 2006 Odesláno 20. květen 2006 Kup si jiný vůz, třeba FORDA ten to nemá a budeš bez problémů Citovat
barenst Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Původně zaslal: jirka607 Kup si jiný vůz, třeba FORDA ten to nemá a budeš bez problémů Ale prave ze uz i Ford to ma. O tom ze ty motory se montuji i tam uz jsi asi slysel :-) Citovat
pigi.jakub Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Původně zaslal: jirka607 Kup si jiný vůz, třeba FORDA ten to nemá a budeš bez problémů Jojo fordy to jsou káry:super. Citovat
argoo Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Ak je to to iste ako na C5, tak ta zahadna kvapalina sa da nahradit naftou. Citovat
simas Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 vazne to jde nahradit naftou? me se to nejak nezda, vzdyt litr te kapaliny stoji 1000kc a litr nafty 30 kc. Kdes to zjistil ze to jde zamenit???? to uz bych vic veril ze to jde nahradit benzinem-lepsi hori [upravil dne 21.5.2006 simas] Citovat
jirka607 Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 ARGOO,TY JSI TO OSOBNĚ ZKOUŠEL DÁT MÍSTO ADITIV NAFTU?TVRDÍ ŽE TO SPÁLÍ KATAK.JIRKA Citovat
argoo Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Ano, mam to v C5 uz pol roka a vsetko vyzera OK (emisie som nemeral, no ani ma to velmi netrapi). Zacalo to tym, ze na display hlasilo chybu a motor stratil tah. Diagnostika ukazala vadny FAP filter. Ked som zistil jeho cenu a cenu aditiva, prestali ma zaujimat emisie. Filter som rozobral, vycistil, prevrtal, aby tam bol pozadovany tlak, miesto aditiva nalial naftu. Odvtedy to slape, zavada sa viac neprejavila a diagnostika nevypise ziadnu chybu. To je moja skusenost. Citovat
rimmer Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 tak to je huste...spravny pristup ))) Citovat
Milhaus65 Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Moc se mi tomu nechce věřit, provrtáním filtru sice jde obejít snímač difer. tlaku ale v tom případě nevím co udělá ŘJ , když nebude mít každých cca 800 km regeneraci tohoto filtru. Citovat
simas Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 ja bych rekl ze se stalo asi tohle, po tom co auto nahlasilo ze je FAP ucpany tak si zapamatovalo ze uz tam nema dodavat tu kapalinu na spalovani. Po vycisteni, provrtani a naplneni nadrzky naftou si auto stale pamatuje ze je filtr ucpany a uz ne kapalinu ale naftu tam ridici jednotka stejne nevstrikuje. Tudiz je jedno co je v nadrzce nalite. Tot muj nazor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.