Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Problém servru PC nebo čeho ?????????

Recommended Posts

Odesláno

:D a mas to medvede :D

fakt je ten ze ma server potize s presmerovanim...

Odesláno

Jsem přes .com a včera mi to skákalo jako divý.... Svaloval jsem to na svoje připojení (ADSL s USB modemem Sagem), ale koukám, že v tom nejsem sám...

Odesláno

Mírně OT: chucku, jak tak koukám na ty tvý obrázky. Nechceš naučit, jak oříznout obrázek za 3 vteřiny? (to učení zabere trochu víc času, ale bolet to nebude;))

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Naučím ho, jak během necelé sekundy zkopírovat jen aktivní okno :-DDD :xvul

To není oknem, to je rukama! :D

Okno kopíruje dobře, ale pak to plácne do bílý plochy, která má rozměr 779x474px ;)

Ten návod:

pf-orez.pdf

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Mírně OT: chucku, jak tak koukám na ty tvý obrázky. Nechceš naučit, jak oříznout obrázek za 3 vteřiny? (to učení zabere trochu víc času, ale bolet to nebude;))

:super

:D:D:D

Guest minimaxa
Odesláno

Původně zaslal: Peta

Naučím ho, jak během necelé sekundy zkopírovat jen aktivní okno :-DDD :xvul

To není oknem, to je rukama! :D

Okno kopíruje dobře, ale pak to plácne do bílý plochy, která má rozměr 779x474px ;)

Ten návod:

používám banální způsob v ACDSee, aneb chyť myší a pusť :D:D:aut :xvul

Odesláno

Kurt,Peta,minimaxa->>>

Doufám,že ste se aspoň pobavily:P,jestli se zabýváte takovýma prkotinama,že člověk v nasrání neořízné obrázek tak to vás teda lituji že nemáte do čeho píchnout(a zapomněl jsem že sou zde i neomylní,kteří se nikdy neduply):xvul

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Kurt,Peta,minimaxa->>>

Doufám,že ste se aspoň pobavily:P,jestli se zabýváte takovýma prkotinama,že člověk v nasrání neořízné obrázek tak to vás teda lituji že nemáte do čeho píchnout(a zapomněl jsem že sou zde i neomylní,kteří se nikdy neduply):xvul

Budu si myslet svý a nechám to bez komentáře...:roll

Odesláno

problém nalezen, odstraněn...

problém s certifikátem byl u těch příspěvků, kde byly reakce od Medvěda (jeho avatar, fotka) - proto to někdy ukazovalo ok, proto to někdy nefungovalo, atd...

Předem chci říct, že to není chyba medvěda, ale moje, protože jak rozebíhám server, tak ještě trocu bojuju s certifikátama... vyskakujou mi tam, kde nemaj atd.. proto pokud se Vám ještě objeví, tak sorry za to, dejte NE a bude to....

PS: Schválně si všimněte, pro co ten certifikát je - pro phpmyadmin - běží to na stejné IP adrese, takže to zatím trošku koliduje, ale pracuju na tom, abych to odstranil, takže vydržte. Díky.

[upravil dne 3.5.06 ondra]

Odesláno

2 Ondra: certifikat vyskakoval taky na strankach P-C ne jenom na foru (tak to nebude tak uplne Medvedem :)). kdyz se tam kliklo na odkaz ktery ma treba uzivatel jako web stranky tak dokonce vyskocila prihlasovaci tabulka phpmyadmin :D

Odesláno
Původně zaslal: aka

i dnes na me (zatim) jeden certifikat vyskocil....

Uděláme soutěž \"Chyťte si svůj certifikát\"? :D

Pokud na vás opravdu nějaký vyskočí, bylo by vhodné uvést podrobnosti (jako např. na jaké stránce to bylo, apod.), aby se to dalo otestovat. ;)

Odesláno

Původně zaslal: aka

i dnes na me (zatim) jeden certifikat vyskocil....

Uděláme soutěž \"Chyťte si svůj certifikát\"? :D

Pokud na vás opravdu nějaký vyskočí, bylo by vhodné uvést podrobnosti (jako např. na jaké stránce to bylo, apod.), aby se to dalo otestovat. ;)

bylo to na vlakne o spacim poradku na srazu, ale co tam bylo dal sem necetla. po vcerejsim ataku certifikatu sem to uz nestudovala.

Odesláno

něco ještě opravím...

pak mohou nastat tři stavy, tak mě za to netřískejte...

1. - půjde peugeot-club bez problémů a certifikát nebude otravovat - optimální varianta

2. - půjde peugeot-club a certifikát občas vyskočí - tak jako teď, nic se prostě nestane

3. - nepůjde peugeot-club a místo toho bude všude vyskakovat certifikát - TO PAK BUDE SRANDA...

tak hoghw. du to nastavit...

změna se může projevovat různě, bude docházet k úpravě DNS záznamů, proto někomu se to může projevit za hodinu, někomu se to může projevit zítra atd...

Pokud i zítra bude platit varianta 2, tak jednu službu vypnu. Teď ještě nevím, jestli p-c nebo phpmyadmina... podle toho, co asi budu víc potřebovat :mrk

Odesláno

A nebylo by lepsi mit apache s myadminem na lokale a na p-c serveru pracovat pouze s databazi? (urcite by sla domluvit pripadne vyjimka na firewallu nebo tak neco)

nez se trapit s certifikatama.

EDIT:

Takhle si spravuju DB ja ;)

[upravil dne 3.5.06 Petano]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...