Guest Ludweek Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 a mas to medvede fakt je ten ze ma server potize s presmerovanim... Citovat
Dundee Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Jsem přes .com a včera mi to skákalo jako divý.... Svaloval jsem to na svoje připojení (ADSL s USB modemem Sagem), ale koukám, že v tom nejsem sám... Citovat
Péťa Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Původně zaslal: Kurt Můj soukromý tip je na problémek s překladem adres (DNS). Dělá to např. ve všech tématech, kde odpovídal Medvěd, neboť má svůj avatar na *.cz. Ukázka: http://www.peugeot-club.com/topic/12582-tak-jsem-nedostal-prednost/ Snad s tím Ondra něco udělá. Ty jseš ale stopař Klobouk dolů... Citovat
Kurt Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Mírně OT: chucku, jak tak koukám na ty tvý obrázky. Nechceš naučit, jak oříznout obrázek za 3 vteřiny? (to učení zabere trochu víc času, ale bolet to nebude;)) Citovat
Péťa Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Naučím ho, jak během necelé sekundy zkopírovat jen aktivní okno :-DDD Citovat
Kurt Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Původně zaslal: Peta Naučím ho, jak během necelé sekundy zkopírovat jen aktivní okno :-DDD To není oknem, to je rukama! Okno kopíruje dobře, ale pak to plácne do bílý plochy, která má rozměr 779x474px Ten návod: pf-orez.pdf Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Původně zaslal: Kurt Mírně OT: chucku, jak tak koukám na ty tvý obrázky. Nechceš naučit, jak oříznout obrázek za 3 vteřiny? (to učení zabere trochu víc času, ale bolet to nebude;)) :D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Peta Naučím ho, jak během necelé sekundy zkopírovat jen aktivní okno :-DDD To není oknem, to je rukama! Okno kopíruje dobře, ale pak to plácne do bílý plochy, která má rozměr 779x474px Ten návod: používám banální způsob v ACDSee, aneb chyť myší a pusť :D:aut Citovat
chuck11 Odesláno 3. květen 2006 Autor Odesláno 3. květen 2006 Kurt,Peta,minimaxa->>> Doufám,že ste se aspoň pobavily:P,jestli se zabýváte takovýma prkotinama,že člověk v nasrání neořízné obrázek tak to vás teda lituji že nemáte do čeho píchnout(a zapomněl jsem že sou zde i neomylní,kteří se nikdy neduply) Citovat
Kurt Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: chuck11 Kurt,Peta,minimaxa->>> Doufám,že ste se aspoň pobavily:P,jestli se zabýváte takovýma prkotinama,že člověk v nasrání neořízné obrázek tak to vás teda lituji že nemáte do čeho píchnout(a zapomněl jsem že sou zde i neomylní,kteří se nikdy neduply) Budu si myslet svý a nechám to bez komentáře... Citovat
ondra Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 problém nalezen, odstraněn... problém s certifikátem byl u těch příspěvků, kde byly reakce od Medvěda (jeho avatar, fotka) - proto to někdy ukazovalo ok, proto to někdy nefungovalo, atd... Předem chci říct, že to není chyba medvěda, ale moje, protože jak rozebíhám server, tak ještě trocu bojuju s certifikátama... vyskakujou mi tam, kde nemaj atd.. proto pokud se Vám ještě objeví, tak sorry za to, dejte NE a bude to.... PS: Schválně si všimněte, pro co ten certifikát je - pro phpmyadmin - běží to na stejné IP adrese, takže to zatím trošku koliduje, ale pracuju na tom, abych to odstranil, takže vydržte. Díky. [upravil dne 3.5.06 ondra] Citovat
Kurt Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: ondra Předem chci říct, že to není chyba medvěda, ale moje, protože jak rozebíhám server, tak ještě trocu bojuju s certifikátama... Ale to, že by za to mohl Medvěd si tady nikdo nemyslel! Díky za opravu! Ještě vyřešit to \"ť\":roll http://www.peugeot-club.com/topic/12806-nick/ Citovat
Guest Ludweek Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 2 Ondra: certifikat vyskakoval taky na strankach P-C ne jenom na foru (tak to nebude tak uplne Medvedem ). kdyz se tam kliklo na odkaz ktery ma treba uzivatel jako web stranky tak dokonce vyskocila prihlasovaci tabulka phpmyadmin Citovat
aka Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 i dnes na me (zatim) jeden certifikat vyskocil.... Citovat
Kurt Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: aka i dnes na me (zatim) jeden certifikat vyskocil.... Uděláme soutěž \"Chyťte si svůj certifikát\"? Pokud na vás opravdu nějaký vyskočí, bylo by vhodné uvést podrobnosti (jako např. na jaké stránce to bylo, apod.), aby se to dalo otestovat. Citovat
aka Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: aka i dnes na me (zatim) jeden certifikat vyskocil.... Uděláme soutěž \"Chyťte si svůj certifikát\"? Pokud na vás opravdu nějaký vyskočí, bylo by vhodné uvést podrobnosti (jako např. na jaké stránce to bylo, apod.), aby se to dalo otestovat. bylo to na vlakne o spacim poradku na srazu, ale co tam bylo dal sem necetla. po vcerejsim ataku certifikatu sem to uz nestudovala. Citovat
ondra Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 něco ještě opravím... pak mohou nastat tři stavy, tak mě za to netřískejte... 1. - půjde peugeot-club bez problémů a certifikát nebude otravovat - optimální varianta 2. - půjde peugeot-club a certifikát občas vyskočí - tak jako teď, nic se prostě nestane 3. - nepůjde peugeot-club a místo toho bude všude vyskakovat certifikát - TO PAK BUDE SRANDA... tak hoghw. du to nastavit... změna se může projevovat různě, bude docházet k úpravě DNS záznamů, proto někomu se to může projevit za hodinu, někomu se to může projevit zítra atd... Pokud i zítra bude platit varianta 2, tak jednu službu vypnu. Teď ještě nevím, jestli p-c nebo phpmyadmina... podle toho, co asi budu víc potřebovat Citovat
ondra Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 tak nastaveno, uvidíme, co to zreplikuje Citovat
Petano Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 A nebylo by lepsi mit apache s myadminem na lokale a na p-c serveru pracovat pouze s databazi? (urcite by sla domluvit pripadne vyjimka na firewallu nebo tak neco) nez se trapit s certifikatama. EDIT: Takhle si spravuju DB ja [upravil dne 3.5.06 Petano] Citovat
ondra Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 dotaz - vyskakuje někomu ještě to okno s certifikátem, nebo už ne? Díky za info. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.