Francouz_407 Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 Najednou se mi v historii sledování youtube videí objevila videa, která jsme nikdy nesledoval. Tak jsem před pár dny změnil heslo a myslel jsem že už to bude OK, a dnes jsem se podíval do historie a znovu jsou tam videa, která jsem nesledoval. Myslíte, že se mi někdo naboural doúčtu nebo proč to tak je. Díky za radu Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 nejsi prihlaseny i na jinem pc kam chodi i jini? ale je pravda ze mi nekdy prije ze me vyskakuji reklamy nebo videa na temata o kterych se jen s nekym bavim Pepito ohodnotil 1 Citovat
Francouz_407 Odesláno 23. červenec 2022 Autor Odesláno 23. červenec 2022 Vůbec nikde nejsem, a hlavně ta videa jsou úplně mimo, Citovat
velkybanan Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 Zkus se podívat na google účet do sekce zabezpečení a tam se podivej jestli opravdu nejsi nekde jinde přihlášen.... Citovat
Francouz_407 Odesláno 23. červenec 2022 Autor Odesláno 23. červenec 2022 Jsem přihlášen v mobilu, tabletu a na PC. Hry nehraju, kdyby tam byl vidět čas kdy jsem měl video sledovat ale víc nejde zjistit Citovat
velkybanan Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 Uvidíš tam čas a na jake platformě Citovat
Francouz_407 Odesláno 24. červenec 2022 Autor Odesláno 24. červenec 2022 Aha, pravda jde to, tak poslední ze včera je tohle. Ale mobil ani tablet no není, ale připadá mi to že jsou tam časy, kdy mám zapnutý notebook. Když je vypnutý, tak tam žádná videa nejsou. Že by to dělala nějaká aplikace na pozadí? ESET nic nehlásí Citovat
Pepito Odesláno 24. červenec 2022 Odesláno 24. červenec 2022 před 14 hodinami, Pe.Tr napsal: me vyskakuji reklamy nebo videa na temata o kterych se jen s nekym bavim Přítelkyně se dívá na svém mobilu na spodní prádlo a mě naskočí na mém mobilu reklama na spodní prádlo. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2022 Odesláno 24. červenec 2022 protoze jedna wifi ? Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. červenec 2022 Odesláno 24. červenec 2022 (upraveno) WiFi to nebude, protože se jedná o přihlášený učet. Leda by byl společný pro všechny Koukni v nastavení soukromí v Google do "Aplikace a služby" co tam maš přidané a hlavně do "Aplikace třetích stran" s přístupem k účtu. Ale to by zase asi nedělal samotný notebook. Tam něco běží co to Youtubko prohledává samo. Upraveno 24. červenec 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Pepito Odesláno 24. červenec 2022 Odesláno 24. červenec 2022 před 8 hodinami, Pe.Tr napsal: protoze jedna wifi ? Já myslím že nás sleduje "Velký bratr" Citovat
Francouz_407 Odesláno 25. červenec 2022 Autor Odesláno 25. červenec 2022 Mám tam aplikace třetích stran, některé jsou i na mobilu ale některé jen na PC ale u všech je, že mají přístup jen k Google Drive, Gmail, Google Calendar. Citovat
Francouz_407 Odesláno 25. červenec 2022 Autor Odesláno 25. červenec 2022 Tak jsem se posunul a zjistil, že to dělá jen když mám otevřen Edge. Tak jsem vypnul tento plugin: https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/amazing-picture-in-pictur/mgnjmfhckbhpklocdmebjbkalplmlhao A vypadá, že se do historie nic neukládá, že by ... Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.