Petravoj Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 Dobrý den dneska se mi za jízdy rozsvítila kontrolka volant s vykřičníkem a stěží jsem točila s volantem poradí mi někdo prosím Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 (upraveno) Dost často bývá problem s konektorem přímo na posilovači, jsou tam oxidace a pak to blbne, nebo taky bohužel mohl posilovač odejít. Jako první bych asi zkontroloval pojistky, ale bezduvodně by neodešla, pokud bude přepálená bude potřeba zkontrolovat ten konektor a kabelový svazek jestli tam není jakekoliv poškození. Pojistka by to měla být F7 v motorovém prostoru 10A Každopádně to bude chtít do servisu Upraveno 19. červenec 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Petravoj Odesláno 19. červenec 2022 Autor Odesláno 19. červenec 2022 Dala sem to auto dneska do servisu tak čekám co mi reknou Citovat
Yarda_cz Odesláno 5. červen 2025 Odesláno 5. červen 2025 Zdravím, navážu tady s dovolením. Dnes mi za jízdy také odešel posilovač řízení. Nefunguje a po nastartování ve volantu škubne, a zapípá opět chyba PŘ. Pojistka je ok. Kdyby ne, asi by volant neškubal. Do servisu jsem již objednán, ale stejně by mě zajímalo, co na něm může odejít? díky Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. červen 2025 Odesláno 5. červen 2025 (upraveno) I tak tu pojistku vyměň. Někdy je tam mikroprasklinka co nejde vidět a dělá to divy. A co odejde na servu. Většinou se do něj nebo do konektoru dostane voda. A pak samozřejmě motor čerpadla např. Nebo nějaký mosfet/kondík na desce. Upraveno 5. červen 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Yarda_cz Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 Zdravím, dnes jsem byl na diagnostice. Chybový kód viz obrázek. Pojistky OK, kabely a konektory čisté jako dětská prdelka. Chce to prý proměřit, nevíte prosím o někom, kolem Pardubic? Než se vydám do autorizáku. A jak je to prosím případně s výměnou? Celé řízení, nebo lze motorek vyměnit samostatně? Nebo jak se to spojené s elektronikou? díky Citovat
ChouLu Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 Odešel klasicky motor V autorizáku je za nesmysl V Praze bych dokázal vyměnit na počkání Yarda_cz a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Yarda_cz Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 Ahoj, díky za odpověď, takže jen motor? Nebo se mění celý hřeben? Na počkání by bylo super, udělal bych si výlet jako kdysi za tebou na Vysočinu Můžeš mi to případně nacenit? Díky moc! Citovat
ChouLu Odesláno 15. červen 2025 Odesláno 15. červen 2025 Hoď mi VIN do SZ, nacením Yarda_cz ohodnotil 1 Citovat
Yarda_cz Odesláno 24. červen 2025 Odesláno 24. červen 2025 Musím tu poděkovat Lukymu za dnešní rychlou akci u něj v servisu Při zpáteční cestě to točilo skoro samo, první zatáčky jsem si musel zvykat. Posilovač jede lehčeji, než ten starý, když byl ještě funkční Takže díky! regius a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.