Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dost často bývá problem s konektorem přímo na posilovači, jsou tam oxidace a pak to blbne, nebo taky bohužel mohl posilovač odejít. Jako první bych asi zkontroloval pojistky, ale bezduvodně by neodešla, pokud bude přepálená bude potřeba zkontrolovat ten konektor a kabelový svazek jestli tam není jakekoliv poškození.  Pojistka by to měla být F7 v motorovém prostoru 10A

Každopádně to bude chtít do servisu

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • O 2 roky později...
Odesláno

Zdravím, navážu tady s dovolením. 

Dnes mi za jízdy také odešel posilovač řízení. Nefunguje a po nastartování ve volantu škubne, a zapípá opět chyba PŘ. Pojistka je ok. Kdyby ne, asi by volant neškubal. Do servisu jsem již objednán, ale stejně by mě zajímalo, co na něm může odejít? díky :) 

Odesláno (upraveno)

I tak tu pojistku vyměň. Někdy je tam mikroprasklinka co nejde vidět a dělá to divy. A co odejde na servu. Většinou se do něj nebo do konektoru dostane voda. A pak samozřejmě motor čerpadla např. Nebo nějaký mosfet/kondík na desce. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Zdravím, dnes jsem byl na diagnostice. Chybový kód viz obrázek. Pojistky OK, kabely a konektory čisté jako dětská prdelka. 

Chce to prý proměřit, nevíte prosím o někom, kolem Pardubic? Než se vydám do autorizáku. 

A jak je to prosím případně s výměnou? Celé řízení, nebo lze motorek vyměnit samostatně? Nebo jak se to spojené s elektronikou? díky

Snímek obrazovky 2025-06-13 155921.png

Odesláno

Ahoj, díky za odpověď, takže jen motor? Nebo se mění celý hřeben? Na počkání by bylo super, udělal bych si výlet jako kdysi za tebou na Vysočinu :D Můžeš mi to případně nacenit? Díky moc!

• O 2 týdny později...
Odesláno

Musím tu poděkovat Lukymu za dnešní rychlou akci u něj v servisu 😎 👌 Při zpáteční cestě to točilo skoro samo, první zatáčky jsem si musel zvykat. Posilovač jede lehčeji, než ten starý, když byl ještě funkční 🙃 Takže díky!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...