PaKr Odesláno 30. prosinec 2022 Autor Odesláno 30. prosinec 2022 Tak sice pořád nestartuje, ale jinak jede. Byla špatná jedna 15A pojistka v BSI. Zítra to vezmem na nájezdy a kouknem na startér. A někdo se mi postaral o opakování práce na nárazníku... Citovat
PaKr Odesláno 3. leden 2023 Autor Odesláno 3. leden 2023 Novoroční dárek a už je i na místě Ferry ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 4. leden 2023 Autor Odesláno 4. leden 2023 Tak dneska jsem ještě přehodil COM za plně funkční, takže aspoň nepadají blinkry. přes PP jsem vypnul alarm a střešní okno. Ale opět pokračuje anabáze kufr sice při každém stisknutí je slyšet, že zámek jede, ale nějak na prázdno. Na nějaký x-tý pokus to sice otevře, ale těch marných pokusů je čím dál víc dá se to nějak seřídit nebo mám shánět další zámek? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. leden 2023 Odesláno 5. leden 2023 U SW jde trochu hýbat s tím okem do kterého se to zamkne. Ale to je asi všechno si myslím. Spíš bych tipl, pokud jsou kabely opravdu OK, že už nemá takovou sílu. Možná rozebrat, vyčistit, namazat? Citovat
PaKr Odesláno 7. květen 2023 Autor Odesláno 7. květen 2023 Zase si něco vymýšlí... VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 15. srpen 2023 Autor Odesláno 15. srpen 2023 V neděli bylo málem po autě. Jak jsem psal jinde, minulý týden bylo auto zaparkovaný u mě, ale na ulici. Nějaká nezvaná havěť vlezla pod kapotu a pochutnala si na izolaci kapoty. V neděli švagr volal, že při zastavení "něco" cítil, tak otevřel kapotu a kus izolace byl na krytu katalyzátoru tak to shodil a zbytek z kapoty strhnul no a u mě před barákem ležely ještě kusy izolace na zemi Citovat
PaKr Odesláno 5. září 2023 Autor Odesláno 5. září 2023 Začlo občas svítit dobíjení, no ani se nedivím prozatím jsem hodil ze svojí 206 a tenhle snad půjde opravit Ještě dotaz na zběhlejší praktiky: mezi altikem a katem byl ještě tepelný štít, který nepřežil. Je tam fakt nutný nebo můžeme být v klidu? Omlouvám se za neostrou fotku, to je tak, když to nezkontroluju a udělám jenom jednu fotku... Citovat
PaKr Odesláno 6. září 2023 Autor Odesláno 6. září 2023 Tak anabáze dobíjení pokračuje na svorkách baterky 14,33, altík proti minus svorce 14,38, ale PP2000 píše pouze 12,3 všechno na volnoběh. Máte někdo nějaký tip? Teda jestli to tady vůbec někdo znalý věcí čte... Citovat
PaKr Odesláno 7. září 2023 Autor Odesláno 7. září 2023 Jo, že nejde vysoká rychlost sahary a něco s dráhou škrtící klapky ( minulý týden svítila kontrolka motoru), jinak nic Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. září 2023 Odesláno 7. září 2023 (upraveno) Tak jestli po startu naměříš, že altík dobíjí, asi bych se údajem v diag moc nevzrušoval Sahara bude nejspíš odpor na chladičovce nebo relé Upraveno 7. září 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
PaKr Odesláno 7. září 2023 Autor Odesláno 7. září 2023 Ale zatím jsem to nepřistihl, když svítila kontrolka, to by bylo lepší, ať vím víc ještě mě napadlo ukostření pod BSI Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. září 2023 Odesláno 7. září 2023 Asi bych to pozoroval, ale jestli nesvítí kontrolka a auto dobíjí, měl bych na salámu... Citovat
PaKr Odesláno 19. říjen 2023 Autor Odesláno 19. říjen 2023 Dobíjení se zatím umoudřilo. Ale byla mi položena jiná otázka - dá se vypnout klakson od nadstandardního zamykání? Nebo to přepnout na obyčejné? Aby to nedělalo podobné cavyky, jako když jsem u sebe ten nadstandard zapnul. Jedná se hlavně o nechtěné zatroubení pokud se při odemykání splete tlačítko. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. říjen 2023 Odesláno 19. říjen 2023 Já mám za to, že to troubí i bez nadstandardního zamykání. Aspoň teda manželky 307 tak funguje. Citovat
jarokare Odesláno 19. říjen 2023 Odesláno 19. říjen 2023 To je funkce vyhledání vozu a myslím , že to šlo vypnout v konfiguraci BSI (ale pak to nebude při vyhledávání ani blikat) PaKr a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 19. říjen 2023 Autor Odesláno 19. říjen 2023 Bez vyhledávání by se asi dalo žít, stejně to většinou nepoužíváme. Ale to troubení nás poněkud.... A většinou se to podaří, když je okolo ticho a klid Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. říjen 2023 Odesláno 19. říjen 2023 (upraveno) No teď už zase může být rozdíl face/předface, ale kolegy face 307 bliká ale nezatroubí. A jo, klakson funguje tak dej vědět, jak se to bude chovat. to mě celkem zajímá. Upraveno 19. říjen 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
PaKr Odesláno 19. říjen 2023 Autor Odesláno 19. říjen 2023 (upraveno) To asi ne, moje taky bliká ( předface), buď je to u těch prvních ročníků jinak nebo to souvisí s výbavou - tohle má navíc ještě alarm ( ale ten jsem vypnul). Snad se k tomu dostanu příští týden, tak pak dám hlášení Upraveno 19. říjen 2023 uživatelem PaKr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.