Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Třídvířko 1.6 NFU

Recommended Posts

Odesláno

Tak sice pořád nestartuje, ale jinak jede. Byla špatná jedna 15A pojistka v BSI. 

Zítra to vezmem na nájezdy a kouknem na startér. 

A někdo se mi postaral o opakování práce na nárazníku...:bacha

IMG_20221230_185752.jpg

• PaKr changed the title to Třídvířko 1.6 NFU - jede dál
Odesláno

Tak dneska jsem ještě přehodil COM za plně funkční, takže aspoň nepadají blinkry. ;) přes PP jsem vypnul alarm a střešní okno.

Ale opět pokračuje anabáze kufr :nevim sice při každém stisknutí je slyšet, že zámek jede, ale nějak na prázdno. Na nějaký x-tý pokus to sice otevře, ale těch marných pokusů je čím dál víc :roll dá se to nějak seřídit nebo mám shánět další zámek?

Odesláno

U SW jde trochu hýbat s tím okem do kterého se to zamkne. Ale to je asi všechno si myslím. Spíš bych tipl, pokud jsou kabely opravdu OK, že už nemá takovou sílu. Možná rozebrat, vyčistit, namazat? 

• O 4 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

V neděli bylo málem po autě. Jak jsem psal jinde, minulý týden bylo auto zaparkovaný u mě, ale na ulici. Nějaká nezvaná havěť vlezla pod kapotu a pochutnala si na izolaci kapoty. V neděli švagr volal, že při zastavení "něco" cítil, tak otevřel kapotu a kus izolace byl na krytu katalyzátoru :o tak to shodil a zbytek z kapoty strhnul:roker no a u mě před barákem ležely ještě kusy izolace na zemi :bacha

• O 3 týdny později...
Odesláno

Začlo občas svítit dobíjení, no ani se nedivím ;) prozatím jsem hodil ze svojí 206 a tenhle snad půjde opravit:myslim 

Ještě dotaz na zběhlejší praktiky: mezi altikem a katem byl ještě tepelný štít, který nepřežil. Je tam fakt nutný nebo můžeme být v klidu?

Omlouvám se za neostrou fotku, to je tak, když to nezkontroluju a udělám jenom jednu fotku...:nevim

IMG_20230905_193939.jpg

Odesláno

Tak anabáze dobíjení pokračuje :nevim:myslim na svorkách baterky 14,33, altík proti minus svorce 14,38, ale PP2000 píše pouze 12,3:myslim všechno na volnoběh. 

Máte někdo nějaký tip? Teda jestli to tady vůbec někdo znalý věcí čte...:myslim

Odesláno (upraveno)

Tak jestli po startu naměříš, že altík dobíjí, asi bych se údajem v diag moc nevzrušoval :myslim Sahara bude nejspíš odpor na chladičovce nebo relé 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Ale zatím jsem to nepřistihl, když svítila kontrolka, to by bylo lepší, ať vím víc :myslim ještě mě napadlo ukostření pod BSI :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dobíjení se zatím umoudřilo.

Ale byla mi položena jiná otázka - dá se vypnout klakson od nadstandardního zamykání?

Nebo to přepnout na obyčejné? Aby to nedělalo podobné cavyky, jako když jsem u sebe ten nadstandard zapnul. Jedná se hlavně o nechtěné zatroubení pokud se při odemykání splete tlačítko.

Odesláno

Bez vyhledávání by se asi dalo žít, stejně to většinou nepoužíváme. Ale to troubení nás poněkud.... A většinou se to podaří, když je okolo ticho a klid :D

Odesláno (upraveno)

No teď už zase může být rozdíl face/předface, ale kolegy face 307 bliká ale nezatroubí. A jo, klakson funguje :) tak dej vědět, jak se to bude chovat. to mě celkem zajímá.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

To asi ne, moje taky bliká ( předface), buď je to u těch prvních ročníků jinak nebo to souvisí s výbavou - tohle má navíc ještě alarm ( ale ten jsem vypnul).

Snad se k tomu dostanu příští týden, tak pak dám hlášení 

Upraveno uživatelem PaKr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...