Michal Bel Odesláno 27. červen 2022 Odesláno 27. červen 2022 Ahoj, mám problém s mojou 406 benzínovou. Po naštartovaní zhruba po 10min mám teplotu 90 a viac. Keď som išiel odvzdusnovat povolil som srob a žiadna voda. Tak som sa dole viko na expanzke a vo začala striekať von. Ale z hadíc na kúrenie išla pekne voda z odvzsnovsku Čo to môže byť. Je tam nový termostat je na 83, nové senzory na domku termostatu. Prosím za rady Citovat
Hafity Odesláno 27. červen 2022 Odesláno 27. červen 2022 Na kolika místech jsi to odvzdušňoval? Jak je řešeno odvzdušnění chladiče? Citovat
Ferry Odesláno 27. červen 2022 Odesláno 27. červen 2022 Benzinovych motoru se davalo do 406 asi 8 typu. Nicmene mohla by to byt spatna vodni pumpa, pokud neproudi hadicema chl.kap, ale horka se tlaci do chladice Citovat
Michal Bel Odesláno 27. červen 2022 Autor Odesláno 27. červen 2022 před 40 minutami, Hafity napsal: Na kolika místech jsi to odvzdušňoval? Jak je řešeno odvzdušnění chladiče? Sú tam len dva odvznusovaky. Jeden na domku termostatu a druhý na hadici kúrenia. Citovat
Michal Bel Odesláno 27. červen 2022 Autor Odesláno 27. červen 2022 před 41 minutami, Ferry napsal: Benzinovych motoru se davalo do 406 asi 8 typu. Nicmene mohla by to byt spatna vodni pumpa, pokud neproudi hadicema chl.kap, ale horka se tlaci do chladice Chladič je teplý celý. A nemôže byť upchatý Citovat
Hafity Odesláno 27. červen 2022 Odesláno 27. červen 2022 před 2 minutami, Michal Bel napsal: Sú tam len dva odvznusovaky. A vršek chladiče je odvzdušněn hadičkou malého průměru přímo do expanzky? Citovat
Michal Bel Odesláno 27. červen 2022 Autor Odesláno 27. červen 2022 (upraveno) Tam nie je žiadny odvznusovaky. Upraveno 27. červen 2022 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Hafity Odesláno 27. červen 2022 Odesláno 27. červen 2022 Vršek chladiče MUSÍ být odvzdušněn nějakým způsobem.... Buď permanentně hadičkou, nebo jednorázově odvzdušňovákem.... Odvzdušňovák chladiče vypadá jinak, než odvzdušňováky termostatu a topení.... Citovat
Michal Bel Odesláno 27. červen 2022 Autor Odesláno 27. červen 2022 (upraveno) Ale ako vyzerá ten odvz. Je tam už druhý chladič. Ten pôvodný tiekol. Pred šiestimi rokmi som kupoval NISSENS 63731. To by som ho tam za tie roky nasiel Upraveno 27. červen 2022 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Michal Bel Odesláno 28. červen 2022 Autor Odesláno 28. červen 2022 Už viem kde je asi chyba. Sahary sa mi nespinuju ani pri 100. Tak bude asi zle čidlo. Mám auto klímu keď ju zapnem tak teplota drží. Citovat
Michal Bel Odesláno 4. červenec 2022 Autor Odesláno 4. červenec 2022 (upraveno) No zle bolo čidlo hnedé co spína sahary. A to čidlo malo asi mesiac. Toto čo tam mám som kupoval presne podľa VIN kódu a teplota drží Teraz mi sahary zapne pri 94°C aj som to meral teplomerom lebo budíky mi ukazuju zlú teplotu Upraveno 4. červenec 2022 uživatelem Michal Bel Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.