Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém s mojou 406 benzínovou. Po naštartovaní zhruba po 10min mám teplotu 90 a viac. Keď som išiel odvzdusnovat povolil som srob a žiadna voda. Tak som sa dole viko na expanzke a vo začala striekať von. Ale z hadíc na kúrenie išla pekne voda z odvzsnovsku Čo to môže byť. Je tam nový termostat  je na 83, nové senzory na domku termostatu. Prosím za rady

Odesláno

Benzinovych motoru se davalo do 406 asi 8 typu. Nicmene mohla by to byt spatna vodni pumpa, pokud neproudi hadicema chl.kap, ale horka se tlaci do chladice

Odesláno
před 40 minutami, Hafity napsal:

Na kolika místech jsi to odvzdušňoval? Jak je řešeno odvzdušnění chladiče?

Sú tam len dva odvznusovaky. Jeden na domku termostatu a druhý na hadici kúrenia.

Odesláno
před 41 minutami, Ferry napsal:

Benzinovych motoru se davalo do 406 asi 8 typu. Nicmene mohla by to byt spatna vodni pumpa, pokud neproudi hadicema chl.kap, ale horka se tlaci do chladice

Chladič je teplý celý. A nemôže byť upchatý 

Odesláno
před 2 minutami, Michal Bel napsal:

Sú tam len dva odvznusovaky.

A vršek chladiče je odvzdušněn hadičkou malého průměru přímo do expanzky?

Odesláno

Vršek chladiče MUSÍ být odvzdušněn nějakým způsobem.... Buď permanentně hadičkou, nebo jednorázově odvzdušňovákem.... Odvzdušňovák chladiče vypadá jinak, než odvzdušňováky termostatu a topení....

Odesláno (upraveno)

Ale ako vyzerá ten odvz. Je tam už druhý chladič. Ten pôvodný tiekol. Pred šiestimi rokmi som kupoval NISSENS 63731. To by som ho tam za tie roky nasiel

Screenshot_2022-06-27-20-18-59-867_com.android.chrome.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

No zle bolo čidlo hnedé co spína sahary. A to čidlo malo asi mesiac. Toto čo tam mám som kupoval presne podľa VIN kódu a teplota drží Teraz mi sahary zapne pri 94°C aj som to meral teplomerom lebo budíky mi ukazuju zlú teplotu

Upraveno uživatelem Michal Bel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...