kupák Odesláno 2. prosinec 2022 Autor Odesláno 2. prosinec 2022 Ano, rozměr souhlasí, nafoukano je dle štítku. Hodnoty si nepamatuju. Měl jsem právě každé kolo o 0.2 víc, tak jsem myslel, že je to tím, tak jsem to fouk přesně podle štítku, ale vyskočilo to zas. Předevčírem večer jsem to zresetoval bez kontroly, a zatím nic nehlásí. Tak uvidím... Citovat
HonzaZ Odesláno 2. prosinec 2022 Odesláno 2. prosinec 2022 19" a 18" kola mají jiné huštění než 17" Citovat
kupák Odesláno 25. leden 2023 Autor Odesláno 25. leden 2023 Tak jsem dnes najel 40. tisíc kilometrů. Takže od zakoupení cca 13 tis. km. Většinou vládne spokojenost, s autem mě pořád baví jezdit. Jen nesmí mrznout, to neotevřu dveře spolujezdce. Okno je nakřivo, já ho doma nemám teď v zimě kde srovnat, žádný servis si s tím zatím neporadil. A zase zlobí apka, viz můj příspěvek v "pokecu", ale ta nejezdi. Citovat
kupák Odesláno 19. duben 2023 Autor Odesláno 19. duben 2023 Tak okno jsem srovnal sám, chodí to dobře, nicméně se mi teď dvakrát stalo, že při otvírání dveří z venku okno sjelo místo obvyklých pár milimetrů asi 5 cm a po zavření dveří se nevrátilo nahoru. Po dalším otevření dveří sjelo zase o 5 cm a tak pořád dokola.Když jsem ho chtěl zavřít tlačítkem zevnitř, nevyjelo v kuse nahoru, ale zase vyjíždělo po 5 cm, tedy zmáčkl jsem tlačítko, vyjelo 5 cm, musel jsem tlačítko pustit, zmáčknout znovu, zase 5 cm a tak až nahoru. Po vypnutí zapalování a opětovném startu vše funguje normálně. Stalo se to dvakrát během asi měsíce. Jinak to chodí bez problémů. Napadá Vás někoho něco? Děkuju. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. duben 2023 Odesláno 19. duben 2023 elektronika si žije svým životem, příště po těch 5 cm vyjeď nahoru nebo dolů a podrž to tlačítko cca 3 sec v té poloze, mělo by to být pak OK OK406 ohodnotil 1 Citovat
kupák Odesláno 19. duben 2023 Autor Odesláno 19. duben 2023 Dík za radu, provedu. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
kupák Odesláno 16. květen 2023 Autor Odesláno 16. květen 2023 Ahoj chlapi. Cca za měsíc mám jít na roční servis, kde se mají dělat komplet brzdy. ,(kotouče i desky vpředu i vzadu) Ale jedna zadní deska už nevydržela a asi se utrhla. Při přibrzdovani slyším zezadu drhnutí. Zvládnu doma vyměnit zadní desky? Na autě s elektrickou parkovací brzdou jsem to nikdy nedělal. Citovat
HonzaZ Odesláno 17. květen 2023 Odesláno 17. květen 2023 Ahoj, to bude asi problém. Musíš mít na to origo diagnostiku, pomocí které uvedeš parkovací brzdu do servisního režimu. Bez toho se ti neuvolní dostatečně pístek, aby jsi mohl vložit nové destičky. Já se na to chystám, až bude konečně slušné a trochu stálé počasí. Citovat
kupák Odesláno 17. květen 2023 Autor Odesláno 17. květen 2023 Aha, nějakým způsobem ho "zatočit" a dovnitř nejde? Citovat
HonzaZ Odesláno 17. květen 2023 Odesláno 17. květen 2023 To by se musel demontovat servomotorek na třmenu, ale do toho bych asi nešel. Citovat
kupák Odesláno 17. červenec 2023 Autor Odesláno 17. červenec 2023 Ahoj, nevíte prosím někdo, jestli Peu prodává něco spec. určeného na mazání těsnění oken u 508? Okno u řidiče vrže jak mrcha a rád bych to máznul něčím, co nenechává stopy. Pak jsem se chtěl ještě zeptat, zda nemáte někdo zkušenost, jestli nejde na 508 z roku 2019 použít lepší couvací kamera z novějšího modelu s lepším rozlišením? Citovat
HonzaZ Odesláno 17. červenec 2023 Odesláno 17. červenec 2023 Ahoj, co se týká vrzání stahovacích oken, tak nejdříve mrkni zda nemáš prach mezi sklem a vnějším stíracím těsněním dveří. Také mě to skřípalo a zjistil jsem, že dře prach o sklo. Po vyčištění bylo po problému. Citovat
kupák Odesláno 18. červenec 2023 Autor Odesláno 18. červenec 2023 Ok, děkuji za radu, mrknu na to. Citovat
kupák Odesláno 23. srpen 2023 Autor Odesláno 23. srpen 2023 Zase mám dotaz: na displeji se mi čas od času objeví hláška, že si mohu aktivovat službu Tom Tom traffic, nicméně na webu peugeotu mi to píše, že nemám na nic nárok. Auto bylo dovezeno z Belgie, nevíte k tomu někdo něco? Děkuju moc. Citovat
kupák Odesláno 1. prosinec 2023 Autor Odesláno 1. prosinec 2023 Ahoj , víte někdo, na jakém principu funguje bezklíčkové odmykání a zamykání 508ky? Mně totiž z nějakého důvodu dnes nešly bezklíčkově (tedy dotykem kliky) odemknout oboje přední dveře. Zadní dveře odemknout šly zamknout dotykem šly všechy čtvery dveře. , Tušíte někdo, co s tím? Asi servis? Děkuju za každý postřeh. Citovat
thorr001 Odesláno 5. prosinec 2023 Odesláno 5. prosinec 2023 ahoj, klidně to může být počasím, teď v tom marastu mi keyless taky nefunguje úplně na 100% (508ka rok 2011)... Někde jsem četl že pomůže odpojit na nějakou dobu baterku... Citovat
pavelu96 Odesláno 5. prosinec 2023 Odesláno 5. prosinec 2023 Taky mi to na 308 blbne, ale jen když je pod nulou, jinak bez problémů. Baterku bych kvůli tomu neodpojoval, prostě sáhnu do kapsy a otevřu tlačítkem na ovladači Citovat
kupák Odesláno 24. leden 2024 Autor Odesláno 24. leden 2024 Dík za odpovědi. Už jsem taky vydedukoval, že problém bude v teplotě. Nad nulou vše šlape OK, jak začne mrznout, blbne i ledacos jiného.. Citovat
kupák Odesláno 29. červenec 2025 Autor Odesláno 29. červenec 2025 Tak se hlásím po delší době. Včera jsem slavnostně najel 100.000 km a dnes, při stavu pčítadla 100.042 začalo auto jet na tři válce a rozsvítila se dia motoru. Po vypnutí motoru a opětovném nastartování jde vše zase normálně, jen kontrolka dia motoru svítí a auto mne posílá do servisu. Tam mě objednali až na 5.8. Do e-mailu mi mezitím přišlo toto: "Není čas otálet! Vážený/á Pan Lát, Věnujte prosím pozornost tomuto sdělení! Telematický systém Peugeot vygeneroval upozornění, že by u vašeho vozu Peugeot 508 (R8) VIN VR3F45GGRKY094002 mohl nastat problém s: Porucha řídicí jednotky motoru Peugeot Předejděte případnému problému a zarezervujte si prohlídku u svého autorizovaného opravce přímo v aplikaci MyPeugeot nebo na webových stránkách Peugeot.cz. S pozdravem Peugeot CZ" Svíčky měněny 10/2024 při 78 tis km. Nestalo se to už někomu? Citovat
kupák Odesláno 6. leden Autor Odesláno 6. leden Ahoj, nějak dlouho jsem tu nebyl, koukám. Udeřily mrazy a mně se ráno ohřívá auto skoro celou cestu do práce, cca 17 km. Ráno nastartuju, vyjedu, topit lehce začne cca před půlkou cesty, teploměr ukazuje pořád zcela studené, v druhé půlce cesty už topí slušně, ale teploměr pořád ukazuje zcela studené a vyleze nahoru až v posledních cca 3 km ve městě. Je to u motoru s fantastickou účinností, jakým puretech jistě je normální, nebo mám jít něco řešit? Netuším totiž, jak je řešen termostat a tak, předpokládám, že už to má různé elektronické nesmysly... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.