Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych tomu spíš věřil, protože do 3.0 se moc lidem nechce. Jako platit 11000 Kč pojištění je trochu moc. Asi před dvěma lety jsem viděl 605ku asi za 30 tisíc ...

Tohohle se asi rád někdo zbaví...

No kolik to žere?

Odesláno

no jestli je to bez nějaký extra výbavy tak nic divnýho, nedávno sem se zajímal o tu co byla v peugeotu v ostrave a puvodni jejich nabídka byla 55k a nakonec mi ji nabízel za 27k to se a to byla vybava kuze digiklima cd menic, jo a byl to snad 24 ventil, vic si nepamatuju.

takze podle me nic divnyho ale muzu ji sjet omrknout :aut:aut:papa:super

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Já bych tomu spíš věřil, protože do 3.0 se moc lidem nechce. Jako platit 11000 Kč pojištění je trochu moc. Asi před dvěma lety jsem viděl 605ku asi za 30 tisíc ...

Tohohle se asi rád někdo zbaví...

No kolik to žere?

zdravim, no moja 605 ma v meste priemer okolo 12l a mimo sa da jazdit aj za 8l. Nezmysel na tom inzerate je aj to, ze ma delene zadne sedacky, pretoze pokial viem, tak sa nerobili

Odesláno

Vy ste meci...

Jsem tam brnknul a borec rikal ze to mel pan a ze mu to znicehonic prestalo startovat.

Ani tuk. Pry to v tom bazaru prolezli a nic nenasli takze chyba asi v elektronice. Takze kdo chce s notebookem si prijit otestovat nebo odvezt takze ta cena je presna.

Ty jo docela haluz.

Ale tak pro nejakeho fandu ... skoda ze to neni novejsi model hned bych pro to jel.

[upravil dne 2.5.06 Petano]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...