vodník Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 Zbylo mi pár věcí, vše bylo původně zdemontováno jako funkční. Měl jsem to jako ND pro sebe. Díly aut. převodovky P406 2.0i: měnič, čerpadlo a chladič kapaliny jsou z typu: AL4 (Peugeot, Citroen, Renault, ...) 4-kvalt. Dám přednost, pokud si to někdo vezme všechno najednou a osobně. Ozvěte se nejpozději do konce června 2022 ! Pak to, bohužel, vyhodím. Vše je za 0,-Kč. Mohu i poslat poštou, to by pak bylo za cca 150,- za balík jako dobírka. Hydroměnič se poslat nedá, kapalina nikdy nejde úplně vylít. Ra
ElektronikCZ Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 Ahoj, ty díly na převodovku bych nevyužil, stejně tak ten divný fukar nahoře (sekundární vzduch) a to stříbrné pod ním, ale ten zbytek z horní foto by se mi neztratil. Pokud bys byl ochotný to tedy poslat, ujal bych se toho
vodník Odesláno 31. květen 2022 Autor Odesláno 31. květen 2022 OK, pošli mi adresu. Zabalím "ten zbytek" a hodím to na poštu. Nebo můžu i přes PPL. (jinak to stříbrné je expanzní ventil klimy) Možná mám i zapalovací rampu z 2.0i. Když ji najdu, chceš ji poslat?
vodník Odesláno 7. červen 2022 Autor Odesláno 7. červen 2022 Tak k dispozici jsou už jen díly aut.převodovky AL4 + expanzní ventil klimatizace.
vodník Odesláno 29. červen 2022 Autor Odesláno 29. červen 2022 Prosím smazat - díly už nejsou k dispozici. Děkuji
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.