Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vespolek. Vážení, snažil sem se tady hledat ale nezadařilo se. Věřím že se zde najde někdo znalý. Byl sem v servisu na opravě prahu a od té doby se mi nedovřou boční pravé dveře. Pokud jsou otevřené přední dveře tak se šoupačky zavřou normálně. Snažil sem se toto řešit s AV car a bylo mi řečeno že moc nadějí nemám. Prý by možná pomohlo rozebrat celý vnitřní mechanizmus a pokusit se znovu nastavit do čehož se mi nechce moc jít z důvodu toho že mám v autě napevno přidělanou postel a demontáž není zrovna jednoduchá a též z důvodu ceny (5-6t) . Kdybych věděl že se oprava podaří snad bych do toho i šel ale bylo mi řečeno že výsledek je nejistý. Otázka zní, lze v domácích podmínkách dveře nějak nastavit nebo seřídit bez rozebrání? Při opravě prahu bylo pouze odmontován spodní držák dveří. Budu moc vděčný za jakoukoliv radu nebo postřeh. Díky. P.R.

Odesláno

Mě asi uniká podstata problému... pokud někdo opravoval práh, odmontoval spodní držák dveří a po opravě se ty dveře špatně zavírají, tak něco udělal špatně a takovou opravu nemáš převzít a zaplatit, dokud to nevyřeší. Buď ta oprava byla natolik rozsáhlá, že se nějak zkřížila celá karoserie, nebo to nedal dohromady správně... tak proč to neřeší ten, kdo to způsobil? 

@HonzaZ teď si nejsem jistý, jestli do SZ posíláš nějaký tajný tip na opravu, který ostatní lidi na fóru nejsou hodní vidět, nebo nabídku na servis nebo jak ... no nic no. 

Honza

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...