Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pred pár dňami som kúpil P308 SW T9, 1,6 88kW z novembra 2015. Na tachometri má cca 163000, doložené pravidelným servisom na Slovesku.

Zatial sa s ním len zoznamujem..V sobotu som poprosil kamoša s CIROEN - Peugeot diagnostiou, aby skúsil vyčítať chyby z auta. Našiel tam niekoľko hlásení o závadách, ktoré cez menu závad v rádii ani cez univerzálnu diagnostiku nie je vidiet Chcel by som poprosiť o názor ako je ti vážne a čo to spôsobuje.

Jedna trvalá (P15A4 00 Ovladač regulace tlaku motorového oleje), ma zaujima najviac. Vedeli by ste mi niekto vysvetliť o čo ide?.

Výpis chýb prikladám. Vďaka.

Diagnoistika.pdf

Odesláno

Snazil som sa nieco pohladat na internete  na UK fore som nasiel asi podobne hlasenie pre Citoene zjavne s takym istym motorom (1,6 BlueHDI):

Diagnostic reports read, p15A4 engine oil pressure control open curcuit.

Z mojej diagnostiky vysiel kod chyby P15A4 00, na nete som nasiel pri Citroene kod P15A4, takze neviem ci tie dve nuly su alebo nie su dolezite.......

Nemoze to byt ten isty kod chyby, akurat jeho vyznam niekto blbo prelozil z anglictiny do cestiny  ajednalo by as o problem spinaca tlaku oleja a nie Ovladač regulace tlaku motorového oleje ??..

• O 3 roky později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ja zatial nijako. Pytal som sa tu, ci mi vie niekto (podla VIN) zistit ci mam elektronicku regulaciu, ale doteraz nikto nereagoval.

Upraveno uživatelem miroja

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...