Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to přeji pevné nervy.

V té poslední fotografii téměř poznávám svouji 406tku, jen jsem to nenechal dojít tak daleko. Ale stejně nakonec šla z domu za pár korun. Jestli to auto není něčím výjimečné, tak se ho zbav. Teda, pokud nejsi autoklempíř, který se na něm chce vycvičit.

Odesláno

Barva je moc pěkná. Takovou jsem vždy chtěl :D
Už máš nějakýho klempíře co ti to bude dělat nebo si to budeš vyvařovat sám? 

Odesláno

@ozzy56 hele tam jedinny co to tam z karosariny jen ten práh. 

A ano koupil jsem to za 5000 a to jen kvůli tomu, že původní majitel nechytal závity na kolech ručně, ale rovnou to tam rval přes zavity, a jednoho dne se mu vylomilo LP kolo. Takže tam bude probíhat výměna náboje 👍

Odesláno (upraveno)

z karosařiny tam nebude jen ten práh, to si piš :roker, spíše je otázkou, jak dalece a kvalitně chceš to auto opravit--karosařina bude nejdražší, ale pokud ji bude dělat kamarád..., jinak mechanické náhradní díly koupíš na vrakárně dnes za pusinku a když bude dílna, dá se to vyměnit poměrně lehce , dost složitá na repas je zadní náprava, ale snad je ještě něco z nových dílů v prodeji :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

tak přední nápravu uděláš lehce--je na ni všecko k dostání, silenty čepy ložiska kotouče desky tlumiče brzdy nové, těhlice náboje ramena na vrakárně, servo se dá repasovat u firmy...

Upraveno uživatelem ozzy56
  • O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...