Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, odešla mi baterie (změřil jsem ji) a už jsem ani nezamknul auto.. Vyměnil jsem ji, ale píše mi to stále pouze Economy Mode, sešlápněte brzdu a zmáčknete Start a nic se neděje. Jediné co můžu, je zamknout auto a to se ani nezklopí zrcátka.. Zkoušel jsem propojit i mínus na baterii s kostrou a stále nic.. Nevíte někdo co s tím? Peugeot 508 sw 2.2 150kw rok 2014 automat

Odesláno

Při výměně jsi postupoval podle manuálu? Počkal jsi po připojení nové cca 2min než si s autem začal něco dělat?

Odesláno

Ne. Nikdy jsem nic oživovat nemusel a to jsem baterii odpojoval několikrát :myslim Jestli jsi si jistý, že jsi nezapomněl nic zpět připojit, tak zkus jedině po usnutí (až zhasne kontrolka převodovky) baterii na 30min odpojit, a pak jí zase připoj a počkej po připojení, až auto zase usne. Pak ho teprve otevři a uvidíš.

Odesláno (upraveno)

Zkontroluj multimetrem jestli má nová baterka správné napětí nabitaá baterka má mít 12,6 - 12,8 V pokud má méně je ji potřeba nabít

Upraveno uživatelem davidse
Odesláno

Ještě než jsem odpojil tu starou baterii, tak jsem zkoušel asi 15x nastartovat a ve finále mi to napsalo Gear fault, reppair needed, ale to předpokládám, že mi systém odpojil převodovku.. Baterie je plně nabitá, tak prostě nevím.. zkusím ji odpojit a uvidíme no.. Ale tam je přístup jak k penězům 🤣

Odesláno

@FaCry79 Pred odpojením + pólu batérie boli skutočne všetky spotrebiče vypnuté? To znamená, rádio off, zhasnuté všetky vonkajšie a vnútorné svetlá, zatvorené všetky okná, dvere a kufor, stierače off, vypnuté zapaľovanie. Musí zhasnúť aj ukazovateľ celkových km na prístrojovej doske. Inak je BSI stále aktívne. Odporúča sa ešte počkať až 4 min a až potom batériu odpojiť. Po pripojení počkať aspoň 1 minútu, kým sa aktivuje elektronika a až potom naštartovať.

Odesláno

A co pojistka na startér? Těmi neustálými pokusy se špatnou baterkou mohla prasknout. Jestli to chápu dobře, tak auto na odemčení normálně reaguje, vyzve k sešlápnutí brzdy a zmáčknutí Start a potom udělá co? Rozsvítí se kontrolky? Ta nová baterie je dobitá? Je tam daná stejná kapacita baterie jako ta předchozí?

Odesláno

Všechno jak píšeš je v pořádku, stejná baterie, plně nabitá.. Přijel kamarád z Peugeotu a zjistilo se, že má špatný dotek nějaký konektor u řídící jednotky baterie, tak ho vyměnil a už všechno normálně jede.. Oprava prakticky za nula, ale koho by tohle napadlo?? Děkuji všem za reakce

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...