Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj.mam dotaz.kdyz mam beztlacitkovy display na palubovce a nemam origo radio a potrebuju naladit hodiny,jde to nejak??dekuji

Pomůže mi třeba zamena za tlacitkovy ,bude to stejne,konektor a funkce?dekuji

Upraveno uživatelem pavelu96
nepiš další příspěvky - použij "Upravit"
Odesláno (upraveno)

Nějaká tam být musí, ale asi jen ta jednoduchá, pokud jsi ji nedaval sám tak se tam koukni, třeba tam je a neviš o tom.

Jinak tam přijde nejspiše toto, duležitý je tento popis - Umožňuje nastavení hodnot palubního počítače i po demontáži OEM autorádia

A pak k tomu taky dokoupit kablik k ovladaní radia, ale není uplně nutný.

https://www.ahifi.cz/connects2-swc-psa-07.html

obrazek.png

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

neni tam.radio jsem si tam daval predtim sam neorigo. me spis napadlo nez kupovat drahe adaptery,zda nejde vymenit display z jineho modelu. predtim jsem mel rok 2003 a tam jsem mel display se tremi tlacitky na boku a steloval to tam.ale nevim,kdybych to sehnal,zda to je stejne,zda to bude pasovat do rocniku 2006

A ano a redukci tam mam pouze obyc jen prechod z iso na fatra.to je vse.

Odesláno

no to jsem si asi myslel,ze tam bude jiny konektor

nebo jeste nez kupovat adaptery za 2tisice,tak ze bych koupil origo radio a jen ho vzdy zapojil at nasteluju hodiny.nepotrebuju ovladani z volantu,jen me porad stve ze blikaji hodiny a spatny cas. nema nekdo radio,i nejak poskozene,pouze at jdou sestelovat hodiny?

Odesláno

tak to ja uz bohuzel nevim,ktere tam bylo. je tam konektor fatra,ale ktery typ to byl to uz nezjistim

a ted jsem se dival,ze rd3 ma jinou patici,tu strasi,takze tam asi bylo RD4

Odesláno

jojo hodim inzerat a mrknu na bazos. me jen zajimalo,jestli treba nejde vymenit ten display za tlaitkovy a je po starosti. ale asi to bude jinaci a nebude sedet patice.kazdopadne diky za rady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...