Hafity Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 Hej hola! Není otázka zdali, nýbrž co do nádobky.... Na autě je jakýsi "přímazový" systém, ale netuším, co se do té nádobky lije.... S tímto se setkávám poprvé.... Citovat
sitler Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 (upraveno) no...zalezi co to je, protoze primazy maj ruznou viskozni tridu a ridkej v systemu na hustym uplne nefunguje a opacne taky ne treba Flashlube/gaslube maj 19 a jsou plne zamenny Upraveno 2. únor 2022 uživatelem sitler Hafity ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 (upraveno) Dej tam treba gaslube a mer .... obecne se davkuje 1:1000, tzn na 40l LPG by to melo vysosnout asi 40ml . Od toho se odpichni a uvidis. Kdyz to bude sosat moc, tak je to nastaveny na vyssi viskozitu a tohle tece moc, tak upravit davkovani. Pokud to bude sosat malo, tak presne opacne. Obecne, pokud do systemu na husty primaz nalejes tekuty, tak se nic nestane. Ani opacne. Jen to proste bude brat moc nebo malo. Ale neposkodi se. A motoru to taky bude uplne jedno, pokud to nebudou vysoky tisice km Upraveno 2. únor 2022 uživatelem sitler Hafity ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 No já bych zkusil vystopovat jakej systém v autě je zastavěnej možná že by se dalo i zjistit která konkrétní firma zástavbu provedla a zeptat se tam. Protože to je sice asi nejsložitější ale nejbezpečnější jak se k takové informaci dostat. Nebo zkusit vyfotit součásti toho systému a hledat na netu nějaké info ale asi bych měl trochu pochybnost o relevanci takových informací. Citovat
sitler Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 Jeste dotaz: je tam elektronicky, nebo podtlakovy? Citovat
Hafity Odesláno 2. únor 2022 Autor Odesláno 2. únor 2022 @sitler : když jsem to vočumoval, tak bych si troufnul konstatovat, že tam žádná elektronika není.... Jedinej konektor, kterej jsem našel, je od plováku v nádobce a ten nejni zapojenej.... Citovat
sitler Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 Podtlak tam bude mit nejakou regulaci, asi jneco jako kapatko se stelovanim. A tam pak podle viskozity staci sestelovat. Neco jako je tady na boku: Citovat
Hafity Odesláno 2. únor 2022 Autor Odesláno 2. únor 2022 @sitler : teď zvedat kapotu nepoběžím, ale na 95% je to ta nádobka, co má ten Monďas pod kapotou.... Citovat
sitler Odesláno 2. únor 2022 Odesláno 2. únor 2022 @Hafity tak pokud je tam toto, tak cokoliv s visk. 19, tzn Gas Lube Premium, Gas Lube Special P1000,JLM Valve Saver Fluid, Flash Lube ... A davkovani... na teply motor na volnobeh cca 8-10 kapek/min u motoru do cca 80kW, u silnejsich se nechava 12-15 kapek/min Hafity a martg ohodnotil 2 Citovat
martg Odesláno 15. únor 2022 Odesláno 15. únor 2022 horní šroubek šteluješ a ta spodní je kontramatka. dávkování je psané v návodu (ok ten nemáš ale neva) ale cokoli mezi 10-20 kapek je OK. ono to nekape pořád stejně... i Renaulta Kangoo jsem si to nechal instalovat a trochu to žilo svým životem... a víc nevadí a míň "nevadí" Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.