peugeotpartner Odesláno 22. listopad 2021 Odesláno 22. listopad 2021 ahoj všem prosím o radu kde hledat...motor 1.6 NFU 2006 před nastartováním pípá, jeden druh pipani je ze je malo benzinu, a pak dalsi pipani z jineho mista viz video.. po nastartování nepípá ve videu jsou dva druhy pipani jedno ze je malo benzinu a druhé to potrebuji zjistit benzin tam je jen ukazatel neukazuje správne - auto na LPG diag nic nehlasi, olej, voda, brzdovka je ok co mohu zkontrolovat? diky pipani.mp4 Citovat
jarokare Odesláno 22. listopad 2021 Odesláno 22. listopad 2021 To jedno pípání je opravdu málo paliva a to druhý je něco domontovanýho (není to peugeotí zvuk) , tipuju ten plyn Citovat
peugeotpartner Odesláno 22. listopad 2021 Autor Odesláno 22. listopad 2021 ze by nejake pipani LPG? ale nevychází to z zadneho komponentu LPG (v kabine je jen tlacitko s led ukazatelem lpg z nej to nejde....) jeste to zkontroluji,ale od plynu se mi to nezda, mozna se pletu...nejdriv jsem myslel na servisni interval, pak spatne zavrene dvere, po nastartování vše ok, nekdo nekde psal napetí baterie? Mám cca 12,4 V. Zeptám se blbě jaké pípaní udelá Peugeot kdyz něco signalizuje před startem? Citovat
Hafity Odesláno 22. listopad 2021 Odesláno 22. listopad 2021 Vyndej z LPG pojistku a uvidíš.... Citovat
Roman Bazi Odesláno 22. listopad 2021 Odesláno 22. listopad 2021 Někde u pojistek nebo někde pod volantem v palubce bude pípák servisu LPG. Jdi podle zvuku a najdeš ho. Podle mě je to upozornění na servis LPG. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. listopad 2021 Odesláno 23. listopad 2021 (upraveno) tatratini ma tusim pipak primo v tlacitku - bez servisu to je proste otravne jenze LPG servis by to delal celou dobu - sice treba v nejakych intervalech ale furt Upraveno 23. listopad 2021 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
peugeotpartner Odesláno 3. prosinec 2021 Autor Odesláno 3. prosinec 2021 ano pipalo talcitko LPG jiz je to vyřešeno - servisni interval..dekuji všem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.