MJSytic Odesláno 29. říjen 2021 Odesláno 29. říjen 2021 Nevíte prosím někdo, jakou funkci má gumička na spodních čepech u předních třmenů? Dnes jsem přezouval 308 a při té příležitosti jsem mrknul i na brzdy. Zjistil jsem, že spodní čepy na obou stranách se vůbec nepohybují. Dost mě to překvapilo, protože se vloni dávaly nové kotouče/destičky a vše se to i čistilo a promazávalo. Tak jsem je poměrně hrubou silou vyndal a zjistil jsem, že ta gumička asi nějak zvětšila svůj objem a tím pádem to tam zpátky už nedám. Dal jsem jí teda pryč, vše očistil a znovu pořádně promazal. Vše jsem složil a brzdí to normálně a konečně zmizelo i to pískání při slabém brzdění. Teď je ale otázka, jestli je problém, že to tam není? Citovat
Milan+ Odesláno 30. říjen 2021 Odesláno 30. říjen 2021 Si myslím, že je to tam jen kvůli vymezení vůle ,aby zmizlo nějaké klepání,to že jsi nedostal zpět,tak jsi dal asi mazivo, který ten kroužek nemá rád. inoxing ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 30. říjen 2021 Odesláno 30. říjen 2021 Ta gumička je tlumič vibrací třmenu. Nová se asi nedá koupit jako díl. Bývá to jen v těch opravných sadách. Určitě bych nějakou novou v práci našel. Citovat
MJSytic Odesláno 30. říjen 2021 Autor Odesláno 30. říjen 2021 Pokud je to jen o tom, že to má zamezit klepání, tak to asi řešit nebudu, protože to neklepe. K namazání jsem použil ATE Plastilube , která by se právě s gumou kamarádit měla Pokud by to začalo klepat, asi objednám tu "Bosch" repas sadu Citovat
Milan+ Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Neboj nebude ,to se tam dává posledních pár let ,předtím to taky nikomu neklepalo,pokud to neobjelo třikrát zeměkouli. MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.