Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte prosím někdo, jakou funkci má gumička na spodních čepech u předních třmenů? Dnes jsem přezouval 308 a při té příležitosti jsem mrknul i na brzdy. Zjistil jsem, že spodní čepy na obou stranách se vůbec nepohybují. Dost mě to překvapilo, protože se vloni dávaly nové kotouče/destičky a vše se to i čistilo a promazávalo. Tak jsem je poměrně hrubou silou vyndal a zjistil jsem, že ta gumička asi nějak zvětšila svůj objem a tím pádem to tam zpátky už nedám. Dal jsem jí teda pryč, vše očistil a znovu pořádně promazal. Vše jsem složil a brzdí to normálně a konečně zmizelo i to pískání při slabém brzdění.
Teď je ale otázka, jestli je problém, že to tam není? :myslim 

308.JPG

AK_308.JPG

Odesláno

Ta gumička je tlumič vibrací třmenu. Nová se asi nedá koupit jako díl. Bývá to jen v těch opravných sadách. 
Určitě bych nějakou novou v práci našel.

Odesláno

Pokud je to jen o tom, že to má zamezit klepání, tak to asi řešit nebudu, protože to neklepe. K namazání jsem použil ATE Plastilube , která by se právě s gumou kamarádit měla :nevim
Pokud by to začalo klepat, asi objednám tu "Bosch" repas sadu :myslim 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...