cvrlo Odesláno 22. říjen 2021 Odesláno 22. říjen 2021 s automatom som problém nemal, stačilo meniť olej a dodržiavať pravidlá, ktoré pre automat platia, keďže ja som chcel len GT, nemal som na výber. Je to môj prvý automat ale už by som manuál nechcel. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Milan 508 Odesláno 22. říjen 2021 Odesláno 22. říjen 2021 (upraveno) Myslím, že motorizace 2.0 HDi 103kw plně postačuje. Passata, Mondeo nebo Superba s dieselem 110kw si na dálnici kdykoliv namažu na chleba.. Ještě bych doporučil bílou perleť, jestli na ni natrefíš. Jezdím s ní jednou za 14 dní do kartáčové myčky globus a je v pohodě. Myslím, že auto posouvá na vyšší level a auto s ní nevypadá staře.. Upraveno 22. říjen 2021 uživatelem Milan 508 Citovat
jkoch Odesláno 22. říjen 2021 Autor Odesláno 22. říjen 2021 4 hours ago, cvrlo said: s automatom som problém nemal, stačilo meniť olej a dodržiavať pravidlá, ktoré pre automat platia, keďže ja som chcel len GT, nemal som na výber. Je to môj prvý automat ale už by som manuál nechcel. Mne sa ta farba tiez paci, preto sa mi pozdavala 508cka ktoru som sem poslal na zaciatku. Ten kombik vyzeral vyborne, ale kombinacia vyssieho najazdu a prasknuteho tesnenia mi uz alakava neprisla aj napriek slusnej cene. Inak zavodnik nie som, 2liter mi bude stacit vo vsetkom, ale 1.6 na take auto mi uz pride fakt malo. Aj s ohladom na zivotnost. A teda farba ... aktualne je situacia na trhu jazdenych aut taka, ze ak by som niekde nasiel slusne auto ktore mi vyhovuje po technickej stranke a stranke komfortu, asi by som to vzal aj v ruzovej Citovat
amalsur Odesláno 27. květen 2022 Odesláno 27. květen 2022 (upraveno) Prosklená střecha snižuje tepelný komfort. Je to hezké, ale prd. V létě, když svítí, ho máte zavřený, protože vás strašně myje, v zimě ho máte zavřený, protože vám je zima na hlavu. A ve stojícím autě je v létě horko, protože přes ten hadr je velké horko. Vždycky jsem ji chtěl, ale už nikdy víc. feedback survey breakfast hours Upraveno 28. květen 2022 uživatelem amalsur Péťa ohodnotil 1 Citovat
puq Odesláno 27. květen 2022 Odesláno 27. květen 2022 ale zabudas na obdobie ako jar a jesen, kedy to mam vkuse otvorene a je uplne iny pocit z jazdy...aj v zime pokial jazdim po meste, tak mam strechu vkuse otvorenu a ked svieti slniecko tak to prijemne hreje aj v zime (okrem dlhych jazd) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.