Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

s automatom som problém nemal, stačilo meniť olej a dodržiavať pravidlá, ktoré pre automat platia, keďže ja som chcel len GT, nemal som na výber.

Je to môj prvý automat ale už by som manuál nechcel.

Odesláno (upraveno)

Myslím, že motorizace 2.0 HDi 103kw plně postačuje. Passata, Mondeo nebo Superba s dieselem 110kw si na dálnici kdykoliv namažu na chleba.🤣. Ještě bych doporučil bílou perleť, jestli na ni natrefíš. Jezdím s ní jednou za 14 dní do kartáčové myčky globus a je v pohodě. Myslím, že auto posouvá na vyšší level a auto s ní nevypadá staře..

IMG_20211020_181001.jpg

IMG_20211020_180410.jpg

Upraveno uživatelem Milan 508
Odesláno
4 hours ago, cvrlo said:

s automatom som problém nemal, stačilo meniť olej a dodržiavať pravidlá, ktoré pre automat platia, keďže ja som chcel len GT, nemal som na výber.

Je to môj prvý automat ale už by som manuál nechcel.

Mne sa ta farba tiez paci, preto sa mi pozdavala 508cka ktoru som sem poslal na zaciatku. Ten kombik vyzeral vyborne, ale kombinacia vyssieho najazdu a prasknuteho tesnenia mi uz alakava neprisla aj napriek slusnej cene. 

Inak zavodnik nie som, 2liter mi bude stacit vo vsetkom, ale 1.6 na take auto mi uz pride fakt malo. Aj s ohladom na zivotnost.

A teda farba ... aktualne je situacia na trhu jazdenych aut taka, ze ak by som niekde nasiel slusne auto ktore mi vyhovuje po technickej stranke a stranke komfortu, asi by som to vzal aj v ruzovej 😄

• O 7 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Prosklená střecha snižuje tepelný komfort. Je to hezké, ale prd. V létě, když svítí, ho máte zavřený, protože vás strašně myje, v zimě ho máte zavřený, protože vám je zima na hlavu. A ve stojícím autě je v létě horko, protože přes ten hadr je velké horko. Vždycky jsem ji chtěl, ale už nikdy víc. feedback survey breakfast hours

Upraveno uživatelem amalsur
Odesláno

ale zabudas na obdobie ako jar a jesen, kedy to mam vkuse otvorene a je uplne iny pocit z jazdy...aj v zime pokial jazdim po meste, tak mam strechu vkuse otvorenu a ked svieti slniecko tak to prijemne hreje aj v zime (okrem dlhych jazd)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...