Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě mile překvapil aut. servis na Kladně Schwab, kdy na dia prý filtr ukazuje že je plný. Provedli vizuální kontrolu demontáží výfuku a že není důvod zatím nic měnit. Odhadují zaplnění cca 80% (nevím jak poznali) a že to ještě možná 30000km dá. Najeto cca 240000 a auto nic nehlásí

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Tak jsem si nechal vyčistit filtr pevných částic v dpf.cz. Děkuji za doporučení. Byli tam všichni velmi vstřícní a naprosto profesionální. Bylo to rychlé a taky mně udělali dobrou cenu. Nicméně při diagnostice BOSCH před čištěním jim to napsalo dvě chyby, a to P2141 (řízení směšovací klapky recirkulace spalin - zkrat na kostru) a P2125 (řízení směšovací klapky recirkulace spalin - dorazy neuzamčeny). Řekli mně, abych ty závady odstranil, jelikož by se filtr mohl zase začít rychle ucpávat. Já vůl se ale zapomněl zeptat, co je objektem závady. Kamarád mně řekl, že si myslí, že by to měl být egr ventil. Jen bych vás chtěl poprosit, jestli mně to můžete potvrdit, že se skutečně jedná o egr ventil. Díky všem za odpověď.  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...