Driver Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Tak jsme se byli podívat na AutoPraha 2006, tady je pár fotek: FOTKY [upravil dne 22/4/0606 Driver] Citovat
Netopýrka Odesláno 16. duben 2006 Odesláno 16. duben 2006 :Djeee, tys me predbehl ja pujdu rada Citovat
Driver Odesláno 16. duben 2006 Autor Odesláno 16. duben 2006 Původně zaslal: Netopýrka :Djeee, tys me predbehl ja pujdu rada Já bych šel možná v pátek (podle toho jak se vrátím z cest) nebo v sobotu. Citovat
Driver Odesláno 16. duben 2006 Autor Odesláno 16. duben 2006 Tak paráda, vypadá to že půjdu s celým harémem Citovat
Driver Odesláno 22. duben 2006 Autor Odesláno 22. duben 2006 Netopýrka si už letos dávala pozor u jakého auta se nechává fotit, aby jsme jí tu zase nepomluvili FOTKY Citovat
Netopýrka Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 MALÁ REPORTÁŽ Z VÝSTAVY AUTOPRAHA 2006 Tak jak už psal Románek, byli jsme opět na výstavě...letos se nám skupinka zástupců z P-C rozrostla na 4, což je 100% zlepšení oproti loňsku (aka, Driver, Juneau, Netopýrka) K vidění bylo kromě hromady důchodců nacpaných v pavilónu sekaček a stánků s kytkami všeho druhu zhruba toto: NĚKOLIK VKUSNE VYLEPŠENÝCH PEŽOTKŮ NEBO TŘEBA TENTO SE NÁM VELMI LÍBIL, A TAK JSME POŽÁDALY I HRDÉHO MAJITELE, ABY NÁM ZAPÓZOVAL. DĚKUJEME! NICMÉNĚ KDO Z P-C ZNÁ, VÍ, ŽE SOUTĚŽ O NEJ NEJ NEMOHL VYHRÁT NIKDO JINÝ NEŽ... DÁLE BYLA K VIDĚNÍ VOZIDLA V RŮZNÝCH ÚPRAVÁCH: AUTO JAKO RÁDIO AUTO JAKO DRŽÁK NA TYČ (MIMOCHODEM DOCELA PĚKNÁ FELDA, ŽE? ) AUTO JAKO DRŽÁK NA LAHEV AUTO JAKO DRŽÁK NA PÉRO K VIDĚNÍ BYLY I RŮZNÉ MŇAMINKY ...NO A PAŽÍTCI NECHYBĚLI!!! S VENDULKOU JSME TESTOVALY, ZDA SE VEJDEME DO KUFRU. A VEJDEME!!! NEJHEZČÍ BYLA ASI 307ČKA - TA ZLATÁ JÍ MOOOOC SLUŠÍ: ROMÁNEK SI VYBRAL AUTO, ABY MU LADILO K OČÍM: MNO BYLO TO DOCELA HEZKÉ, ALE OPROTI LOŇSKU TAK POLOVIČNÍ A NEZDÁLO SE MI TAK ÚPLNĚ ŠŤASTNÉ SPOJOVAT AUTA SE ZAHRÁDKÁŘI. CELKOVÝ ROZPAČITÝ DOJEM NEVYLEPŠILY ANI DVĚ LAHŮDEČKY PRO MÉ OKO: NA ZÁVĚR JSME PRO VÁS S VENDULKOU VYMYSLELY MALÝ KVÍZ, ANEB POZNEJ AUTO (KDYŽ UŽ NA TY VÝSTAVY NECHODÍŠ ) Škola Fóbia Mord Pokus Brambor-džíny Ó, mega sopel! S L O G A N Folk vagón - pasák Humr Tak a to už je fakt všechno! papa [upravil dne 24/4/06 Netopýrka] Citovat
Petr 406 red Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Krásné fotky Tuhle 306 znám [upravil dne 24.4.06 Petr 406 red] Citovat
Driver Odesláno 24. duben 2006 Autor Odesláno 24. duben 2006 Já jsem si nevybíral auto k barvě mých očí, ale už dlouho jsem neseděl ve šlapacím autíčku, tak jsem si zkusil 107 a zase jsem zažil ten pocit když jsem se jako kluk proháněl ve šlapacím plechovém Moskviči )) Citovat
Guest Ludweek Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 muzu vedet jaky auto stalo vlevo od ty pekny 306ky?? to muselo byt neco moc vzrusujiciho podle reakce ty slecny [upravil dne 24/4/06 Ludweek] Citovat
Syvka Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Nazdárek lidičky!!!! Mam dotaz. NUTNĚ schánim přední sklo na peugeota 309 za rozumnou cenu. nejlíp z Ústí nebo Litoměřic.nevíte někdo náhodou o nějakym?? je to fakt důležitý a spěchá to! dík moc Citovat
aka Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Původně zaslal: Netopýrka NA ZÁVĚR JSME PRO VÁS S VENDULKOU VYMYSLELY MALÝ KVÍZ, ANEB POZNEJ AUTO (KDYŽ UŽ NA TY VÝSTAVY NECHODÍŠ ) Škola Fóbia Mord Pokus Brambor-džíny Ó, mega sopel! S L O G A N Folk vagón - pasák Humr Tak a to už je fakt všechno! papa [upravil dne 24/4/06 Netopýrka] jeste Kreveta:) a ty dziny...dost dobry:)))) Citovat
chuck11 Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 supr fotky škoda že je to ode mně trochu dál jinak bych se jel hned podívat:(:(:(:( Citovat
MJSytic Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Jj byl jsem taky - v sobotu a celkem to šlo. Ale ti kucí z Hovorčovic jsou fakt trapný ... Citovat
Marda106 Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Doufam ze vam nebude vadit ze vam semka taky pichnu par fotecek ale o vikendu jsem navstivil s kamosem tipcars tuning koprivnice a tak bych tu ukazal taky par peugeotku co se tam obevilo na place... 309tka sice zadnej brutus ale pekny kola mela to se musi nechat 306tka docela pekna neni to moc videt. a druha fotecka je muzika ve 306 A taky neco pro 106tkare tahle byla nadherne vydarena cira optika v predu a v zadu interier ve svetle kuzi fakt pekna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.