sten77 Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 mám citroen zx 1,6 benzín r.v. 97 protože je to podobný jako peugeot tak se chci zeptat jestli někdo neměl stejný problém: Při studeném startu mi většinou po startu motor po chvilce chcípne pokud nepřidám plyn, po ujetí cca 300m nebo pokud se udrží cca 20 vteřin tak pak už je všechno v pohodě. Nevíte co by to mohlo dělat. Citovat
Fusion Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Si myslím že by to mohlo být něco jako u mě. Něco s aut. sytičem/teplota motoru. ECU neví, že je motor studenej a tudiž nezvyšuje automaticky otáčky po startu. Má to dělat přesně co říkáš že děláš vlastně nohou, nastartovat a držet otáčky kolem 11-1200 nějakých 20vt. Já sem to bohužel taky ještě nedořešil. Citovat
sten77 Odesláno 14. duben 2006 Autor Odesláno 14. duben 2006 Mně to ale po startu vyskočí na těch cca 1300 ot. ale většinou to začne klesat a když nepřidám plyn tak to chcípne Sání jsem kontroloval a zdá se být utěsněno dobře Zkoušel jsem čistit krokový motorek, to taky nepomohlo Citovat
Kurt Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Původně zaslal: sten77 Mně to ale po startu vyskočí na těch cca 1300 ot. ale většinou to začne klesat a když nepřidám plyn tak to chcípne Sání jsem kontroloval a zdá se být utěsněno dobře Zkoušel jsem čistit krokový motorek, to taky nepomohlo Tak ještě potenciometr škrticí klapky. Citovat
sten77 Odesláno 14. duben 2006 Autor Odesláno 14. duben 2006 A co se všechno na potenciometru kontroluje. Odpor? A nevíš kolik má být? Citovat
Rebik Odesláno 17. duben 2006 Odesláno 17. duben 2006 Diagnostika - funkce čidla teploty pro ŘJ, vůle ventilů a pokud je to OK volnoběžný ventil - to auto je rok výroby 97!! Citovat
tonicka Odesláno 19. duben 2006 Odesláno 19. duben 2006 nema to skrtici klapku pod filtrem, ktera reguluje kolik paliva se precerpava zpatky do nadrze ? U 406 je to pod plaivovym filtrem, taky mi to tohle delalo, tak jsem to priskrtil a uz to je OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.