hakavcak Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 Zdravím, nějak se mi na displeji změnilo zobrazování průměrné spotřeby. Asi když jsem si hrál s diagnostikou ohledně immo a klíče. A teď nevím jak to dát zpět. Díky Citovat
HonzaZ Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 Ahoj, mělo by to jít nastavit v palubním počítači. Citovat
hakavcak Odesláno 7. srpen 2021 Autor Odesláno 7. srpen 2021 Zkoušel jsem to, ale ve změne zobrazení jsem našel jen změnu stupňů z C na F tak nevim a v dia jsem to hledal pod BSI a taky nenašel nic o zobrazení průměrné spotřeby Citovat
HonzaZ Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 Mělo by to být v osobním nastavení - volba jednotek Citovat
hakavcak Odesláno 8. srpen 2021 Autor Odesláno 8. srpen 2021 Teď jsem si na dia s tím hrál přes hodinu. Zkoušel jsem to najít jak v BSI tak v Telematice. A nic na změnu z km na litry jsem nenašel. A jestli je to nějakým stiskem nebo dvou stiskem něčeho na palubce nevím. Ještě mě napadá jestli to nepůjde nějak přes to CD Mirascript Citovat
jarokare Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 HonzaZ ale nemyslel diagnostikou , ale normálně v autě přes menu palubního počítače Citovat
hakavcak Odesláno 8. srpen 2021 Autor Odesláno 8. srpen 2021 To jo, ale tam v menu se dá změnit jen teplota stupně z C na F nic z km na litry jsem nenašel. Tak jsem zkoušek i dia a tam taky nic. Tak jestli to někde je v menu Tak budu rád za každý návod a radu. Díky Citovat
jarokare Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 Mělo by to být v záložce Personal configuration - Display configuration - Choice of units . Jestli to tam nemáš , tak je něco špatně . Citovat
hakavcak Odesláno 8. srpen 2021 Autor Odesláno 8. srpen 2021 Mám ten velký barevný displej v CZ a nic takového kde bych změnil km na litry tam nevidím. Pokud v tom není nějaká finta jako že treba 2x zmáčknout nebo přidržet. Ale i to jsem zkoušel a fakt jediné co mohu na displeji změnit je teplota z C na F. Auto mám 8 rok a nikdy jsem tam nic takového na změnu průměrné spotřeby neviděl. Naposldy jsem si hral s dia když jsem přihlašoval klíč k immo tak jsem asi někde i na něco klikl jinak nevím. Citovat
hakavcak Odesláno 26. srpen 2021 Autor Odesláno 26. srpen 2021 No už jsem z toho hotovej Volal jem i do sevisu, ale ani tam mi z hlavy neřekl jak. Akorát doporučil objednat se. Nemůže mi někdo poslat fotku jak to u RT4 má ty změny jednotek? Že já tam prostě nevidím nic jiného než teplotu z C na F. a v diagnostice taky nic o zobrazení l/100 nevidím a hledám v BSI a Telematice. Už to jednou měl, ale to jsem pak jen změnil v pp2000, že jsem nastavil klamnou spotřebu u dieslu to tak prý má být, ale teď to tak mám a pořád mi to ukazuje km/l. Moc děkuji jestli někdo ví jak a pošle návod Citovat
hakavcak Odesláno 26. srpen 2021 Autor Odesláno 26. srpen 2021 To tam nemám a jestli ty ano tak mi prosím pošli foto. Tohle mě napadlo jako první a každý mi to radí, ale já tam prostě změnu km/l na l/100 nemám jen C na F. Citovat
jarokare Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 Jestli to tam nemáš , tak si musel něco udělat s konfigurací RT4 , normálně to tam je . Foto mýho displeje z Opela ti klidně pošlu , ale asi ti nepomůže Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
hakavcak Odesláno 26. srpen 2021 Autor Odesláno 26. srpen 2021 Tak jestli to tam někdo má na rt4 tak ať mi pošle fotku. Auto mám 8let a určitě to tam nebylo a už jsem přehrával FW dokonce vyměnil HDD za jiný a nainstaloval, ale nikdy jsem tam nic o změně km na litry neměl. tak fakt už nevím. Ne, že bych sledoval jakou mám spotřebu, ale štve mě, že to prostě nejde. Citovat
jarokare Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 před 13 minutami, hakavcak napsal: nikdy jsem tam nic o změně km na litry neměl Protože si to nikdy neměl potřebu hledat , když to fungovalo . Ještě mě napadlo , jestli to nedělá ta dodělávaná čeština , zkus změnit jazyk a kouknout znovu do nastavení . Citovat
hakavcak Odesláno 27. srpen 2021 Autor Odesláno 27. srpen 2021 Tak ani po přehrání znovu na 8.31 bez CZ se mi tam v nastavení jednotek nic jiného než teplota neobjevilo Citovat
hakavcak Odesláno 28. srpen 2021 Autor Odesláno 28. srpen 2021 Vyřešeno.. Musel jsem vyndat HDD a zformátovat a pak na čisté nahrát znovu. Jen přehrávání nepomohlo. Děkuji jarokare, Péťa a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.