Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nějak se mi na displeji změnilo zobrazování průměrné spotřeby. Asi když jsem si hrál s diagnostikou ohledně immo a klíče. A teď nevím jak to dát zpět. Díky 

Odesláno

Zkoušel jsem to, ale ve změne zobrazení jsem našel jen změnu stupňů z C na F tak nevim a v dia jsem to hledal pod BSI a taky nenašel nic o zobrazení průměrné spotřeby 

Odesláno

Teď jsem si na dia s tím hrál přes hodinu. Zkoušel jsem to najít jak v BSI tak v Telematice. A nic na změnu z km na litry jsem nenašel. A jestli je to nějakým stiskem nebo dvou stiskem něčeho na palubce nevím. Ještě mě napadá jestli to nepůjde nějak přes to CD Mirascript

Odesláno

To jo, ale tam v menu se dá změnit jen teplota stupně z C na F nic z km na litry jsem nenašel. Tak jsem zkoušek i dia a tam taky nic. Tak jestli to někde je v menu Tak budu rád za každý návod a radu. Díky 

Odesláno

Mělo by to být v záložce Personal configuration - Display configuration - Choice of units . Jestli to tam nemáš , tak je něco špatně .

Odesláno

Mám ten velký barevný displej v CZ a nic takového kde bych změnil km na litry tam nevidím. Pokud v tom není nějaká finta jako že treba 2x zmáčknout nebo přidržet. Ale i to jsem zkoušel a fakt jediné co mohu na displeji změnit je teplota z C na F. Auto mám 8 rok a nikdy jsem tam nic takového na změnu průměrné spotřeby neviděl. Naposldy jsem si hral s dia když jsem přihlašoval klíč k immo tak jsem asi někde i na něco klikl jinak nevím. 

• O 3 týdny později...
Odesláno

No už jsem z toho hotovej :D Volal jem i do sevisu, ale ani tam mi z hlavy neřekl jak. Akorát doporučil objednat se. Nemůže mi někdo poslat fotku jak to u RT4 má ty změny jednotek? Že já tam prostě nevidím nic jiného než teplotu z C na F. a v diagnostice taky nic o zobrazení l/100 nevidím a hledám v BSI a Telematice. Už to jednou měl, ale to jsem pak jen změnil v pp2000, že jsem nastavil klamnou spotřebu u dieslu to tak prý má být, ale teď to tak mám a pořád mi to ukazuje km/l. Moc děkuji jestli někdo ví jak a pošle návod

Odesláno

To tam nemám a jestli ty ano tak mi prosím pošli foto. Tohle mě napadlo jako první a každý mi to radí, ale já tam prostě změnu km/l na l/100 nemám jen C na F.

240712939_997792177687603_6470068638042546260_n.jpg

240725631_2898949473693239_1513911137613010904_n.jpg

239441677_523310112090985_2620097155789075101_n.jpg

240684470_201378022050252_7495276983432853459_n.jpg

Odesláno

Tak jestli to tam někdo má na rt4 tak ať mi pošle fotku. Auto mám 8let a určitě to tam nebylo a už jsem přehrával FW dokonce vyměnil HDD za jiný a nainstaloval, ale nikdy jsem tam nic o změně km na litry neměl. tak fakt už nevím. Ne, že bych sledoval jakou mám spotřebu, ale štve mě, že to prostě nejde. 

Odesláno
před 13 minutami, hakavcak napsal:

nikdy jsem tam nic o změně km na litry neměl

Protože si to nikdy neměl potřebu hledat , když to fungovalo . Ještě mě napadlo , jestli to nedělá ta dodělávaná čeština , zkus změnit jazyk a kouknout znovu do nastavení .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...