Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem již psal v sekci SERVIS měl jsem problém se samovolným rozsvěcováním světel,autoradia,kontrolek na přístrojovce.Poté trvale hlášení že jsou nefunkcni airbagy a v servise zjistili že je ztrata komunikace VAN.Dělá to BSI.Dali BSI opravit nějakému maníkovi a ten zjistil že uvnitř BSI je VODA a ZAOXIDOVANE kontakty:grr:grr:grr:grr:grr:grr:bojim:bojim:bojim:bojim.Nechapu jak se tam ta voda vzala.Dnes jsem dostal email od jednoho vlastnika P307 že ho museli odtahnou.Závada voda v BSI a zaoxidovaná patice rele:bojim:bojim:bojim.Kde zase ty ZMRDI ŽABOŽROUTSKÝ udělali chybu?:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul

Odesláno

BSI je umistene pod krytem jak jsou pojistky u leveho kolene řidiče.Patice pro pojistky je součástí BSI.Právě proto nechápu jak se tam dostala voda když je to uvnitř kabiny a jestě schované v přístrojovce.:myslim:myslim:myslim

Odesláno

ty jo, jednou mi vsechny kontrolky znicehonicpri jizde problikly a pak zase zhasli, a od te doby se to uz neopakovalo, doufam ze to nebude tim BSI

Odesláno

Urcite ti to zateka tadial, lebo ja tam mam gumenu \"zatku\" ci jak to nazvat :papa

Inak... riesil som pretiahnutie kablov k baterke pre audio a musel som vrtat cez plech :(.. ale som to robil pri motorovej casti... teraz to reste potrebujem zatesnit... :papa

Odesláno
Původně zaslal: dusans

Tomask:

Nemáš náhodou taky dodělanej alarm?Protože jsem se dozvěděl že onomu známému co má také vodu v BSI ho také dodělávali.

ne zadnej alarm tam nemam...

Odesláno

tak toto iste som mal aj ja, bolo to uplne ale uplne zaoxidovane, mne pre istotu zopinalo ventilator pri -10, bola to celkom sranda sa vnoci zobudit na hukanie alarmu, total vystavenu baterku a vystavenu aj zaloznu...uzil som si svoje, kym sa na to prislo. mimochodom, tiez mam dorabany alarm :bojim

Odesláno

Aha, tak pokud chci předejít podobným problémům platí tato pravidla :

Pravidlo č.1 : Nenech si nikdy nic \"dodělávat\" na elektrické instalaci

Pravidlo č.2 : Pokud se zozhodneš si něco dodatečně \"dodělat\", počítej s problémy:papa:papa:o:o:o

Odesláno

Pro jarinu:

Ty máš dodělávaný original Peugeot alarm?Máš taktéž protažený kabel jak je naznačeno na obrázku?

Jestli ANO tak to už jsme 3 ,kteří mají problémy s BSI zřejmě kvůli dodatečné montáži alarmu.Jestli tu vlhkost způsobuje vedeni toho kabelu tak mě ten alarm vyšel pěkně draho(alarm 10000,- + nove BSI 12000,-):xvul

http://img443.imageshack.us/img443/1456/kabelalarm0qw.jpg

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak mám za sebou také vyměnu BSI, tekla do něj voda...Postpně začal zlobit centrál,el. okna, osvětlení...

Teklo tam skrz pruchodky v levé přední části...

Po vyměně BSI jsem to pořádně zasilikonoval a snad bude klid... Jinak nové BSI 8500kč

Odesláno

Chci se zeptat, dvakrát jsem měl zarosený VIN, po spuštění odmlžení čelného skla s AC kapičky vody vyschly, nemůže tam nějak levou částí auta, třeba při mytí zatékat

• O 11 let později...
Odesláno

Mě po otočení klíčem začnou stírat stěrače,svítit všechny kontrolky a zapnou se světla, nic nejde vypnout a motor točí a nechytne.Teď jsem vytáhl bsi a je to zaoxidované.Myslíte že je to určitě tím? Jsem s P3O7 v Anglii tak zjišťuju než to dám mechanikum kteří mě vyždímají.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...