dusans Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 Jak jsem již psal v sekci SERVIS měl jsem problém se samovolným rozsvěcováním světel,autoradia,kontrolek na přístrojovce.Poté trvale hlášení že jsou nefunkcni airbagy a v servise zjistili že je ztrata komunikace VAN.Dělá to BSI.Dali BSI opravit nějakému maníkovi a ten zjistil že uvnitř BSI je VODA a ZAOXIDOVANE kontakty:grr:grr:grr:grr:grr:grr:bojim:bojim:bojim:bojim.Nechapu jak se tam ta voda vzala.Dnes jsem dostal email od jednoho vlastnika P307 že ho museli odtahnou.Závada voda v BSI a zaoxidovaná patice rele:bojim:bojim:bojim.Kde zase ty ZMRDI ŽABOŽROUTSKÝ udělali chybu?:xvul:xvul:xvul:xvul Citovat
dusans Odesláno 12. duben 2006 Autor Odesláno 12. duben 2006 BSI je umistene pod krytem jak jsou pojistky u leveho kolene řidiče.Patice pro pojistky je součástí BSI.Právě proto nechápu jak se tam dostala voda když je to uvnitř kabiny a jestě schované v přístrojovce.:myslim:myslim Citovat
tomask Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 ty jo, jednou mi vsechny kontrolky znicehonicpri jizde problikly a pak zase zhasli, a od te doby se to uz neopakovalo, doufam ze to nebude tim BSI Citovat
dusans Odesláno 13. duben 2006 Autor Odesláno 13. duben 2006 Tomask: Nemáš náhodou taky dodělanej alarm?Protože jsem se dozvěděl že onomu známému co má také vodu v BSI ho také dodělávali. Citovat
Bohumil Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 Nějaká skříňka s pojistkama a nějakou řídící jednotkou je ještě nad akumulátorem. Citovat
dusans Odesláno 13. duben 2006 Autor Odesláno 13. duben 2006 Umistění rozvodné skříňky BM34 a ECU Citovat
El Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 Kurňa jak to děláš že tam dostaneš fotku,mě to ne a nejde:(:( Citovat
dusans Odesláno 13. duben 2006 Autor Odesláno 13. duben 2006 fotku nahraju na server http://imageshack.us/ a pote zde umistim odkaz z prvniho radku (Hotlink for forums (1)). Proste ho oznacim,pote CTRL+C a CTRL+V do příspěvku Tudy mi vede kabel k alarmu a mam podezření jestli mi tudy nezateká Citovat
ALFWORKS Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 Urcite ti to zateka tadial, lebo ja tam mam gumenu \"zatku\" ci jak to nazvat Inak... riesil som pretiahnutie kablov k baterke pre audio a musel som vrtat cez plech .. ale som to robil pri motorovej casti... teraz to reste potrebujem zatesnit... Citovat
tomask Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 Původně zaslal: dusans Tomask: Nemáš náhodou taky dodělanej alarm?Protože jsem se dozvěděl že onomu známému co má také vodu v BSI ho také dodělávali. ne zadnej alarm tam nemam... Citovat
JarinoRS Odesláno 19. duben 2006 Odesláno 19. duben 2006 tak toto iste som mal aj ja, bolo to uplne ale uplne zaoxidovane, mne pre istotu zopinalo ventilator pri -10, bola to celkom sranda sa vnoci zobudit na hukanie alarmu, total vystavenu baterku a vystavenu aj zaloznu...uzil som si svoje, kym sa na to prislo. mimochodom, tiez mam dorabany alarm Citovat
Bohumil Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Aha, tak pokud chci předejít podobným problémům platí tato pravidla : Pravidlo č.1 : Nenech si nikdy nic \"dodělávat\" na elektrické instalaci Pravidlo č.2 : Pokud se zozhodneš si něco dodatečně \"dodělat\", počítej s problémy:papa:papa:o:o:o Citovat
dusans Odesláno 20. duben 2006 Autor Odesláno 20. duben 2006 Pro jarinu: Ty máš dodělávaný original Peugeot alarm?Máš taktéž protažený kabel jak je naznačeno na obrázku? Jestli ANO tak to už jsme 3 ,kteří mají problémy s BSI zřejmě kvůli dodatečné montáži alarmu.Jestli tu vlhkost způsobuje vedeni toho kabelu tak mě ten alarm vyšel pěkně draho(alarm 10000,- + nove BSI 12000,-) http://img443.imageshack.us/img443/1456/kabelalarm0qw.jpg Citovat
JarinoRS Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 ano, mam dorabany original alarm v peugeote banska bystrica, ci ten kabel vedie tadial neviem teraz pozriet, lebo vonku leje ako z krhly, ale zrejme ano Citovat
Guest RychJ Odesláno 24. červen 2007 Odesláno 24. červen 2007 Tak mám za sebou také vyměnu BSI, tekla do něj voda...Postpně začal zlobit centrál,el. okna, osvětlení... Teklo tam skrz pruchodky v levé přední části... Po vyměně BSI jsem to pořádně zasilikonoval a snad bude klid... Jinak nové BSI 8500kč Citovat
Hary Odesláno 24. červen 2007 Odesláno 24. červen 2007 Chci se zeptat, dvakrát jsem měl zarosený VIN, po spuštění odmlžení čelného skla s AC kapičky vody vyschly, nemůže tam nějak levou částí auta, třeba při mytí zatékat Citovat
Sracicek Odesláno 2. květen 2019 Odesláno 2. květen 2019 Mě po otočení klíčem začnou stírat stěrače,svítit všechny kontrolky a zapnou se světla, nic nejde vypnout a motor točí a nechytne.Teď jsem vytáhl bsi a je to zaoxidované.Myslíte že je to určitě tím? Jsem s P3O7 v Anglii tak zjišťuju než to dám mechanikum kteří mě vyždímají. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.