Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lvíčata ;)

Jsem týden š?astným novým majitelem 206tky 1,4 , 55kw,5ti dvéř,oranž.metalízy,r.v.2000.

Asi dvě hodinky se pročítám vašemi diskusemi a moc se mi líbí vaše výměny informací a poznatků se zkušenostmi s 206tkou.

Mám zatím pouze dva dotazy:nikde ani v manuálu jsem se nedozvěděl kolik mi zbývá v nádrži litrů při rozsvícení kontrolky?

A druhý dotaz:dají se nějak nastavit hodiny na formát času 24 hodin?Ukazují mi jen do 12.59 a pak už jen 1.00.

Předem děkuji za vaše odpovědi a rady.

Až sám získám nějaké zkušenosti,rád se o ně podělím.

Odesláno

Ahoj Pepito,

já mám v manuálu napsáno obsah nádrže 50l a rezerva při trvale svítící kontrolce 5l a k těm hodinám zkus projet ten dvanácti hodinový režim 2x dokola někdy je to za sebou( 12-24), ale nevím mám jen německý manuál a tam o tom nic není.

Jinak Tě vítám mezi š?astné novomajitele :roker

[upravil dne 17/4/06 Jara51]

• O 2 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Ahoj lidičky,

tak i já jsem se stal majitelem 206 1,4 55kW, i když starší, ale přesto super :mrk.

Pár dní se tu již rozhlížím a jsem v šoku ze spousty zajímavých a užitečných rad (abych si vzal dovolenou a mohl si v klidu vše prostudovat :D). Snad i já časem přispěji svou troškou do mlýna.

Odesláno

Ahojte všichni!!!

Taky ještě sdílím nadšení Pepita,protože jsem dva měsíce majitelem 206ky,r.v.2000(však můžete mrknout na klubový fotky)a užívám si diskuzního fóra i členství v klubu. Těším se na nejbližší sraz,který budu moci absolvovat.

Mějte se všichni a at Vám Pažouti šlapou:super:papa

Odesláno

Jen tak dále, houšť a houšť :D

...doufám, že se všichni zapojíte, už sem myslel, že to tady pomalu uchcípává.

Ten display už se tady kdysi řešil - zkuste vyhledávání straších příspěvků. (myslím, že pro jednodušší variantu displaye (jednořádkový) se to dalo někde přehrát v řídící jednotce - Ale melu z vody, to víte - skleróza).

Ať nám to fajně jezdí :mrk

Odesláno

Jojo,o tom displeji jsem už nějaký diskuze tady četl a pokud se nepletu,tak výsledek byl,že u jednoduchýho to nejde na 24h. ani po přetočení,muselo by se nějak šáhnout do softu.Mám taky jednoduchej a už si na to zvykám,i když všude jinde používám 24h.režim. Mějte se a užívejte slunečný dny:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...