Pepito Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 Ahoj lvíčata Jsem týden š?astným novým majitelem 206tky 1,4 , 55kw,5ti dvéř,oranž.metalízy,r.v.2000. Asi dvě hodinky se pročítám vašemi diskusemi a moc se mi líbí vaše výměny informací a poznatků se zkušenostmi s 206tkou. Mám zatím pouze dva dotazy:nikde ani v manuálu jsem se nedozvěděl kolik mi zbývá v nádrži litrů při rozsvícení kontrolky? A druhý dotaz:dají se nějak nastavit hodiny na formát času 24 hodin?Ukazují mi jen do 12.59 a pak už jen 1.00. Předem děkuji za vaše odpovědi a rady. Až sám získám nějaké zkušenosti,rád se o ně podělím. Citovat
margi79 Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 cca 7 l a dojazd je už na tebe a tvojej nohe Citovat
Pepito Odesláno 12. duben 2006 Autor Odesláno 12. duben 2006 Děkuji za odpověď,spotřebu teprve testuji A může mi někdo poradit s těmi hodinami? Citovat
Jara51 Odesláno 17. duben 2006 Odesláno 17. duben 2006 Ahoj Pepito, já mám v manuálu napsáno obsah nádrže 50l a rezerva při trvale svítící kontrolce 5l a k těm hodinám zkus projet ten dvanácti hodinový režim 2x dokola někdy je to za sebou( 12-24), ale nevím mám jen německý manuál a tam o tom nic není. Jinak Tě vítám mezi š?astné novomajitele [upravil dne 17/4/06 Jara51] Citovat
Aceman206 Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Zdravím nového člena a přeji hodně šťastných kilometru Citovat
kennax Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Ahoj lidičky, tak i já jsem se stal majitelem 206 1,4 55kW, i když starší, ale přesto super . Pár dní se tu již rozhlížím a jsem v šoku ze spousty zajímavých a užitečných rad (abych si vzal dovolenou a mohl si v klidu vše prostudovat ). Snad i já časem přispěji svou troškou do mlýna. Citovat
Zdeny Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Ahojte všichni!!! Taky ještě sdílím nadšení Pepita,protože jsem dva měsíce majitelem 206ky,r.v.2000(však můžete mrknout na klubový fotky)a užívám si diskuzního fóra i členství v klubu. Těším se na nejbližší sraz,který budu moci absolvovat. Mějte se všichni a at Vám Pažouti šlapou:super:papa Citovat
upper9 Odesláno 28. září 2006 Odesláno 28. září 2006 nevim jestli mas v kaplicce displej jen jenoradkovy na hodiny nebo cely palubni pc. ja mam palubak a tam je na vyber TIME FORMAT : 12 / 24 Citovat
tanagy Odesláno 29. září 2006 Odesláno 29. září 2006 Jen tak dále, houšť a houšť ...doufám, že se všichni zapojíte, už sem myslel, že to tady pomalu uchcípává. Ten display už se tady kdysi řešil - zkuste vyhledávání straších příspěvků. (myslím, že pro jednodušší variantu displaye (jednořádkový) se to dalo někde přehrát v řídící jednotce - Ale melu z vody, to víte - skleróza). Ať nám to fajně jezdí Citovat
Zdeny Odesláno 29. září 2006 Odesláno 29. září 2006 Jojo,o tom displeji jsem už nějaký diskuze tady četl a pokud se nepletu,tak výsledek byl,že u jednoduchýho to nejde na 24h. ani po přetočení,muselo by se nějak šáhnout do softu.Mám taky jednoduchej a už si na to zvykám,i když všude jinde používám 24h.režim. Mějte se a užívejte slunečný dny:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.