Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Text

Ahoj všem,

mám 309 Best Line. Dodnes jsem žil s tím, že mám 1.6 a včera mi na STK servisák řekl, že je to 1.4, že má stejnou káru a ten samej motor. Otázka zní: Dá se nějak zjistit jaký to je motor aniž bych ho rozebral? Číslo na motoru je nečitelné a z techničáku výmaz. Je to monopoint, r.v. 91-93.

Díky Randolph

Odesláno

Je to postavený na papírech 1.6GRI r.v.88. Ale podle všeho to je best line (kastle /II, šíbr, předek el. okna, volant 4ramena, typovky 309best line na kufru i na předních blatnících)

Odesláno

viz hlavni strana clubu...

Vyhledání VIN č. VF310AB6202511352

WMI - identifikační číslo výrobce WDS - hlavní popisné číslo vozu VIS - číslo série vozu

VF3 10AB62 02511352

auto - vyrobeno a prodáváno ve Francii

značka - PEUGEOT

model - 309

karoserie - Berlina (sedan) 5 dveřová-dvojprostorová

motor - XU5

plnění motoru - vícebod. vstřikování - benzín, bez katalyzátoru

převodovka - Ruční 5 rychlostní

rok výroby -

montážní závod? - 2

pořadové číslo - 511352

Odesláno

Teď ještě k tomu dekódování VINu. Auto má katalyzátor.

Když mě dávali nové těsnění pod hlavou tak jsem jim řekl, že je to 1.6, objednali těsnění na 1.6 a dali dohromady. Myslím si, že kdyby to byla 1.4 tak nebude souhlasit vrtání. Nevím co je na tom pravdy, ale prý motor Peugeot 1.1, 1.4 a 1.6 jsou zvenku stejný a lišej se jen tím vrtáním. Nejsem odborník tak to nedokážu posoudit. Zítra dám fotky. Zatím díky za rady.

Odesláno

podle VIN nepoznas, co tam je dany za motor, jen na jakym zakladu je to postaveny kdyz neni cast s VIN prevarena...

na bloku motoru je 3 pismeny kod motoru, ten ti rekne nejvic...

co se tyka best line a podobnych oznaceni, u vetsiny aut tady je to jen nalepka, protoze to byly casto bouracky dotazeny a dobastleny tady z toho co garaz dala... i to, ze v papirech je rv88 a nova kastle svedci na prestavbu...

[upravil dne 11.4.06 Vvitty]

Odesláno

Motory 1,1 a 1,4 jsou TU, motor 1,6 je XU. 1,1 se od 1,4 rozeznává jen velmi těžko, od 1,6 jsou ale rozeznatelné na sto honů a na první pohled.

A co se VIN týče - VF310A je starý model, takže jestli máš novější kastli, tak je ta část s VINem vyřezaná a převařená.

Odesláno

jeste nekdo napiste co znamenaji udaje v uvednem VIN... u ktereho jedine co ho spojuje se zbytkem jsou papiry a par svaru... :papa

[upravil dne 11.4.06 Vvitty]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...