Ferin007 Odesláno 24. duben 2007 Odesláno 24. duben 2007 Jestli nebudeš nějakej pondělní nebo aprílovej kus. Co vím, tak zatím každej říkal/psal, že to má tak, jako já. Citovat
Velickin Odesláno 24. duben 2007 Odesláno 24. duben 2007 Otázka je, co je na praktický používání lepší. Já zmačknu jednou a mám superzamčeno (= lépezamčeno). Vy všichni, jak říkáš musíte mačkat dvakrát (chcete-li), což bych nechtěl. Máš alarm? Já ano, tak jestli to nějak nesouvisí... Myslím, že hned druhý příspěvek této debaty -lama- to má jako já. [upravil dne 24.4.07 Velickin] Citovat
Ferin007 Odesláno 24. duben 2007 Odesláno 24. duben 2007 Jo, alarm mám. Já su zvyklej, že když chci něco lepšího, tak se musím víc snažit (v tomto případě dvakrát stisknout). Dělám to už automaticky, přišlo mi to i logický (když si jdu jen pro noviny do stánku, tak nebudu superzamykat) a nijak nad tím nešpekuluju. Akorát by mě zajímalo, jak vošéfovali, aby šlo superzamčený auto odemčít zvenku klíčem. Měla by být totiž odpojená vložka zámku, tudíž by se měl zámek jen naprázdno protáčet, ať do něho šťárám klíčem nebo paklíčem. Na druhé straně je jasný, že když by odešlo DO, tak se do auta nedostanu. Takže to buď funguje podobně jako imobilizér (tj. že nějak v zámku rozpozná originální klíč), nebo zvenku vložka zámku odpojená není (a pak by se dalo do auta probourat i paklíčem). Citovat
martan01 Odesláno 14. listopad 2015 Odesláno 14. listopad 2015 Lama otazka: Mam nove vozidlo a teprve se snim seznamuji. 1 stisknuti jse ato zamkne. 2 stisknuti auto zatroubi a zablikaji smerovky . Mam tedy alarm ? za nak dlouhompo uzamveni jse alarm aktivuje ? Mam moznost alarm vyskouset? ? Mam take zatahovani oken ? Jak provest aktivaci ? ps: na aute nemam venkovni zamek a mam pouze 1 klic. Citovat
pecino Odesláno 14. listopad 2015 Odesláno 14. listopad 2015 To druhé stisknutí je proto aby když jdeš z nákupu a nevíš kde máš auto . Alarm si myslím nebude, zkusil bych tak že nechám otevřené okénko a zamknu a po pár minutách bych otevřel auto zevnitř přes okénko. Pokud jsou otevřené okna a při zamykání podržíš tři vteřiny zamykací talčítko tak se zavřou i okna. Citovat
martan01 Odesláno 14. listopad 2015 Odesláno 14. listopad 2015 Takze superzamceni je jen soucasti alarmu? Co to vytahovani oken ? Jak poznam ze to mam ? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. listopad 2015 Odesláno 14. listopad 2015 zmáčkni zamykání auta a podrž-měli by se vytáhnout okna-pokud to máš Citovat
vendelinek Odesláno 14. listopad 2015 Odesláno 14. listopad 2015 tak todle budu muset taky vyzkouset,to by me zajimalo jestli mi to funguje odeslano z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 14. listopad 2015 Odesláno 14. listopad 2015 alarm mam,ten zkousim obcas kdyz jdu od auta tak na dalku zmacknu u velky tlacitko a kdyz je zamceny tak zatroubi a zablika odeslano z Lumie Citovat
petan307SW Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 Meli byste si precist manual k autu, nez zacnete psat na forum. Je na strankach Peugeotu. Superzamykani ma kazdej pazout. Tj. kdyz podruhe zmacknete zamykani, auto signalizuje rozsvicenim blinkru a auto nejde otevrit ani zevnitr, napr, pri rozbiti okenka. To same vytahovani oken. Kdyz zamykate auto, tak zamykaci spinac stisknete na dele nez 3 vteriny a okna se zavrou. Pokud ne musite nastavit dorazy oken. To se stava pri delsim odpojeni baterie... Nastaveni se udela tak ze kdyz sedite v aute, tak otevrete okenko az na doraz, ale celou dobu stahovani drzite tlacitko zavirani oken a drzite ho jeste po te co he okno zavrene, dokud neuslysite cvaknuti dorazu (asi 1-2 vteriny po zavreni). To same udelate se zavrenim a musite to udelat u vsech oken. Pote jsou dorazy nastavene a zavirani oken klickem bude fungovat. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 (upraveno) petan307SW: taky nemáš pravdu ja mám v charakteristice uvedeno OVLÁDÁNÍ ZAMYKÁNÍ UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ +AUTOM a superzamykání nemám edit: auto zevnitř otevřu kdykoliv - co jsem kdysi našel na foru tak je rozdíl v zámku bez superzamykání a se superzamykáním edit2:http://www.peugeot-club.com/topic/73468-superuzamykanie/#entry1142420 Upraveno 15. listopad 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
martan01 Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 (upraveno) odzkouseno: 1 zmacknuti jse auto zamkne, ze vnitr jde otevrit. 2 zmacknuti auto zatroubi a blikaji smerovky. Pri pridrzeni tlacitka jse zatahuji vsechny okna. Pri odemknuti auta a neodevreni dveri jse auto za cca 10 vterin uzamkne. Upraveno 15. listopad 2015 uživatelem martan01 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 mám to stejně,jenom mi to naštěstí netroubí Citovat
martan01 Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 Co mam jeste vyskouset zda tam mam za funkci? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 Co mam jeste vyskouset zda tam mam za funkci? folow me home- když vypneš motor a blikneš dálkovými tak zůstanou svítit cca 30 vteřin při zařazení zpátečky,když máš zaplé předné stěrače se automaticky pustí i zadní stěrač dá se nastavit přes diagnostiku,že když zrychluješ,tak se zvyšuje hlasitost autorádia Citovat
petan307SW Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 petan307SW: taky nemáš pravdu ja mám v charakteristice uvedeno OVLÁDÁNÍ ZAMYKÁNÍ UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ +AUTOM a superzamykání nemám edit: auto zevnitř otevřu kdykoliv - co jsem kdysi našel na foru tak je rozdíl v zámku bez superzamykání a se superzamykáním edit2:http://www.peugeot-club.com/topic/73468-superuzamykanie/#entry1142420 Myslel jsem ze to davali jako standardni vybavu do vsech. Citovat
martan01 Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 Zamykani pri rozjezdu zapnu jak ? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 vvic jak 2 vteriny drzet tlacitko zamku Citovat
petan307SW Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 (upraveno) Zkuste si projit manual... Upraveno 15. listopad 2015 uživatelem petan307SW Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.