Moral3z Odesláno 18. červen 2021 Odesláno 18. červen 2021 Ahoj všem, výhledově budu prodávat svoje CC a první bych ho rád nabídnul na klubu. Na prodej nespěchám - ještě mám od manželky v podmínkách jeden piknic a pak ho teprve mohu prodat . Auto jsem si koupil jako druhé auto do rodiny. Jelikož se nemohlo loni cestovat, bylo to naše výletní auto + moje přibližovadlo kolem komína. Rok výroby: 2004 Aktuálně najeto: cca 220 000 (stále jezdí) Motor: 2.0i, 100kw, RFN Výbava: kožená sedadla, automatická klimatizace, rádio na CD no a hlavně ta střecha STK: 05/2023 Auto je v hezkém stavu na svoje roky. Pár šrámů ze sídlištního života, Auto vlastním rok a jelikož mi to samozřejmě nedalo, nainvestoval jsem do něj navíc půlku jeho kupní ceny. Vyvařená podlaha, nová spojka, svíčky, brzdy, brzdové třmeny, na oleji najeto 3,000km (skoro rok) Více info a fotek ve vlákně: Vady: auto je plně pojízdné a fungující, samozřejmě nějaké věci se najdou: za studena občas zahučí převodovka. Po výměně spojky, výplachu a 2x nového oleje je to o 80% lepší. Je nainstalovaný tempomat, ale není nakódovaný. Nehraje repro u řidiče. @VojtouNerCZ mi doufám, pořád jeden drží, ale já jsem lemra a nemůžu se dokopat tam dojet . Občas se po přejetí nějakého hrubšího povrchu (speciálně náměstí Kolín, kde jsou kostky, jak kdybych je pokládal já) rozsvítí ESP, ale po nastartování zmizí (stalo se dohromady 3x), ventilové víko trochu sákne (asi jako každé auto s tímto nájezdem), šev na palubní desce povolil (jako na úplně každém cc), Střecha naprosto bez problémů, zadní světla přelepena (velká bolest ccček). Prodávám z důvodu, že bych chtěl zkusit zase něco jiného (saxo vts, 106 rally, fiesta st, clio sport, atd) Auto je k vidění v Kolíně Cena k jednání 65 000,-
Moral3z Odesláno 28. červen 2021 Autor Odesláno 28. červen 2021 Prodáno jak nejlépe to šlo. Děkuji za prostor a můžeme zamknout. Novému majiteli přeji hodně šťastných kilometrů a nechám na něm, zda se pochlubí
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.