Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na podzim jsem tu dával fotku tlumiče výfuku z mého auta s dotazem, zda nevíte, z jakého plechu je vyroben, (vypadá to jak plech na konzervy) 😉,zatím jsem se k tomu nic nedozvěděl, ale byly tehdy dotazy, jak bude tlumič vypadat po zimě, tak dávám fotku, auto jezdí od koupě každý den, upozorním, že to není rýpání, ale konstatování skutečnosti--na autech P 207 , 2008, Berlingo byl zadní tlumič po jedné zimě rezavý :( (jsou tu někde fotky)

DSCN1696.JPG

DSCN2708.JPG

Guest Petr 3008
Odesláno

Ten vypadá opravdu moc dobře 👍, mají to kluci dobře udělaný

Odesláno

Je prostě vidět, že to je jiná cenová, než 207, 2008 a Berlingo :nevim Mojí 508 táhne pomalu na 10 a zadnímu tlumiči nic není. 308 bude dokonce 13 let a zadní tlumič je původní s tím, že má na sobě jen takovou oxidaci. Ale obě auta jsou v naftě, což hraje celkem zásadní roli :myslim   

Návštěvník
Odesláno

Tak já mám po zimě už povrchovou rez, co chceš za milion a čtvrt že... Co se dá dělat. Nějak to neřeším už a uvidíme. Zbytek je pořád jako nový. Len ten výfuk Kefalín, len ten výfuk... 

Guest Scratch
Odesláno

ja na mondeu v nafte mam taky 10 let stary origo tlumic, na mazde taky.... nic zvlastniho. Na 406 ten vyfuk zacal odchazet taky az pozde

Návštěvník
Odesláno

Tak doma máme starého Golfa 4 a ten má původní výfuk. Ročník 2004 😁 Žena to má na dodrbání do roboty a nechce se toho vzdát. Prý až se do toho začnou cpát prachy. Teď ještě aby to někdy nastalo že 😁

Návštěvník
Odesláno

Tenkrát motory nezřídka vydržely půl míče s běžným servisem...výfuk deset let a víc byl skoro standart (konkrétně u naftových koncernů)

Dnes se holt šetří, no.

Odesláno

@ozzy56@MJSyticNeviem, aký som to mal P207 SW (r.v. 2007), ale ani po 12 rokoch celoročného jazdenia výfukový systém neprehrdzavel.  Jediné čo prehrdzavelo bola objímka tlmiča. Odrhli sa aj 4 V-uchyty, ktoré držia strednú časť, určite preto, že držali tlmič po odpadnutí objímky. Po 12 rokoch ich majster privaril - potrubie bolo stále zdravé.

Odesláno

@Akoc  měl jsem P 207 z roku 2011 novou, po první zimě byl tlumič rezavý, tím myslím povrchovou korozi, po druhé zimě to bylo zase horší, ale nee prorezavělé :bojim, odhaduju, že po 5 zimách bych musel dát nový :myslim, ale druhý rok jsem auto prodal..., zas na druhé straně mi na Š120 shnil výfuk za dva roky 🙈

jinak P 2008 mě stála 450 tisíc, takže vlastně stejná cenová skupina :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...