Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Jelikož nemám křišťálové koule :aut a mé věštecké schopnosti jsou celkem omezené, tak netuším kdy to spadne a kam to vyleze. :mrk Kdybych to věděl, tak tu nesedím ale sháním peníze na investici do BTC :papa

Soused by se neměl klepat, ale měl by mít jasno jestli chce hned vybrat zisk, nebo držet BTC v dlouhodobém horizontu :cool:

Odesláno

to mas recht, ja jsem do BTC taky teď něco pustil došlo stavební spoření a na účtu s teď 4% to je o ničem tak jsem tam něco pustil a ještě do Solany tak uvidime , necham to tam ležet….. spíš mám něco v akciích….

Odesláno

Ahoj zdejsi borci znaly techto metodik..... jiz drive jsem se k tomu zde vyjadril, ze tomu moc neverim..... ale, doba jde dal a ja bych rad investoval nejaky penizky pro deti, a objevil jsem tuto nabidku.... co me ale dostalo, jsou ty tokeny.... umel by mi nekdo popsat jak to v realu s temi tokeny funguje, co muim k tomu poridit, apod.? Jsem v tom opravdu amater, a trosku me laka, ze zhodnoceni 8% je realne a neni to prehnany extrem, je to startup, ktery ma silneho partnera apod. tak jsem zavetril, ze by to nemusel byt podvod.... dekuji mnohokrat, a klidne vysvetleni jak pro amatera :)

https://www.investbay.com/jak-to-funguje

Odesláno

@Scratch asi bych tomu úplně nevěřil, kdyz si firma vydává vlastní tokeny (a asi zajišťuje jejich správu)) tzn. může jejich síť kdykoliv "vypnout" a hýbat jejich hodnotou. Další věc je využití k zabezpečení "agenta pro zajištění" - kdo zaručí, že agent je nezávislý? Ale na druhou stranu nápad s mikro investicemi do nemovitostí není špatný, Btc se taky nakupuje (většinou) celý, ale po částech - Satoshi :mrk

Investice jsou riziková činnost a vždy se doporučuje investovat jen to o co může investor ztratit a nepoloží ho to na lopatky. :papa

• O 7 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

cekal jsem ze napíšeš💪☝️😂

myslím ze je to euforie  z voleb já včera zainvestoval BTC etf a dnes je 9,61%  v plusu večer to asi vyberu nevěřím ze to pojede….. možná jo ale myslím ze v noci bude padající nůž….

v btc tohomoc nemam , spis jedu akcie a etf….

Upraveno uživatelem Charlie 1

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...