pavelu96 Odesláno 5. květen 2023 Odesláno 5. květen 2023 Další zjištění, Vodafone CZ měl nějaké problémy se sítí a po restartu telefonu mi jede o5 normálně internet. Odpoledne zkusím znovu spojit apku s autem. Citovat
Akoc Odesláno 5. květen 2023 Odesláno 5. květen 2023 S nainštalovanou appkou MyPeugeot v1.38.0 sa telefón Samsung A71 nespojil s autom cez bluetooth (v appke sa neobjavil nad obrázkom auta zelený pruh). Ani odpojenie BT a znovapripojenie nepomohlo. Po odhlásení z účtu MyPeugeot a opätovnom prihlásení do účtu, už sa telefón po aktivácii BT prepojil a autom (objavil sa ten zelený pruh). Odvtedy po skončení jazdy sa cesty vždy prehrali do telefónu. Citovat
pavelu96 Odesláno 6. květen 2023 Odesláno 6. květen 2023 Vyzkoušel jsem všechno možné, restart telefonu, odhlášení, ruční vypnutí Bluetooth, startování a zhasínání motoru a pak se to nějak samo spojilo s autem a nahrály se jízdy. Takže vlastně nevím jak docílit funkčnosti Citovat
stankobn Odesláno 12. květen 2023 Odesláno 12. květen 2023 dnes aktualizacia na verziu 1.38.1 Citovat
Akoc Odesláno 12. květen 2023 Odesláno 12. květen 2023 Čo to znamená "kvalitnejšie"? Raz snáď bude platiť, že aplikácia sa s vozidlom prepojí vždy. Citovat
skorpion Odesláno 14. květen 2023 Odesláno 14. květen 2023 No problém je ve velkém množství různých typů telefonů, které používají různé procesory, různé BT moduly a pomalu co model telefonu, to unikát. Mně teda přenáší data na S21 docela dobře. Ale občas se mu nechce a pak pomůže v apce aktualizovat stav (stáhnout dolů na obrázku auta) a tím se mi načte aktuální stav auta a i jízdy. Akoc ohodnotil 1 Citovat
Akoc Odesláno 14. květen 2023 Odesláno 14. květen 2023 To vyzerá na dobrú radu. Odskúšam. Pohodlnejšie než odhlasovať/prihlasovať BT, atď. Citovat
pavelu96 Odesláno 30. květen 2023 Odesláno 30. květen 2023 Začíná z toho být takový standard. Jedna jízda se uloží a na druhou to prostě je*be... Citovat
RichVa Odesláno 30. květen 2023 Odesláno 30. květen 2023 Ano, jsem na tom stejně. Asi apku brzy odinstaluji .. v tomto provedení začíná být o ničem Snad jenom, že je tam plán údržby. Jen ještě musím zjistit, jak se označí úkon za provedený Citovat
pavelu96 Odesláno 30. květen 2023 Odesláno 30. květen 2023 V plánu údržby klikneš na aktuální stav km a zapíšeš co se provedlo za servis. Mám to takhle Citovat
RichVa Odesláno 30. květen 2023 Odesláno 30. květen 2023 (upraveno) Ano, to jde u úkonů, které jsem "přejel". Tam mi to nabídne datum, stav km a cenu. Ale teď jsem měnil řemen příslušenství v předstihu (protože rupnul ), podle rozpisu mám ještě 14 000 km čas a nejde to zapsat. Mohu zde jen kontaktovat servis. Anebo počkat, až se stav km dostane nad hranici pro úkon a zapsat. Výměna řemene je plánována na 120 000 km nebo 6 let, já mám aktuálně 106 627 a 5 let. Tak nevím. Jo a když jsem zkusil ručně nastavit stav km na 121 000, tak se do údržby nepropsal a zůstalo tam původní číslo. Takže jsem si zase nepomohl. Upraveno 30. květen 2023 uživatelem RichVa Citovat
skorpion Odesláno 31. květen 2023 Odesláno 31. květen 2023 Máte někdo zkušenost s přeinstalací aplikace a přenesením dat? Teď mě to čeká a nevím jestli se mi všechna data potom vrátí do aplikace. Citovat
Akoc Odesláno 31. květen 2023 Odesláno 31. květen 2023 Pred odinštalovaním applikácie sa musí exportovať datový súbor .myp, napr. cez vlastný email. Po inštalovaní novej appky MyPeugeot sa tento myp súbor importuje a všetky jazdy a súvisiace údaje zaznamenané budú v novoinštalovanej aplikácii. Stano36 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
skorpion Odesláno 31. květen 2023 Odesláno 31. květen 2023 Super díky jinak mně to teď funguje s načítáním dobře. A když se to nenačte, stačí stáhnout displej a hned se to aktualizuje. Citovat
BubakGS Odesláno 6. srpen 2023 Autor Odesláno 6. srpen 2023 Tak jsem to přechválil - apka mi od poslední aktualizace sama od sebe nefunguje.... Citovat
stankobn Odesláno 6. srpen 2023 Odesláno 6. srpen 2023 Od poslednej aktualizacie uz nefunguje ani mne a to mne fungovala bez problemov. Ale skor mi to pride na nejaky problem telefonov, kedze v druhom mobile mi appka fungovala. Pripada mi to, ako keby vyvojari obmedzili alebo vymazali nejaky pristup v samotnej appke pre existujuce ID telefonov Citovat
skorpion Odesláno 6. srpen 2023 Odesláno 6. srpen 2023 Dnes jsem zjistil, že mi nenačítá data od 16. Července. Aktualizovat nešlo, nic nepomáhalo. Nakonec zabralo až to, že jsem vypnul auto, zavřel apku, znovu ji otevřel, zapnul jen zapalování bez nastartování a pak popotažením aktualizoval data. Od té doby celý den zase načetlo všechny jízdy. Citovat
pavelu96 Odesláno 8. srpen 2023 Odesláno 8. srpen 2023 Aplikace úspěšně ignoruje obě auta. Včera pomohlo v 308 při zapnutém motoru na tvrdo vypnout Bluetooth v telefonu a po tom spustit apku a potažením dolů aktualizovat. Aplikace se spojila s autem a nahrála jízdy za posledních 10 dní. Dnes o5 nezájem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.