Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj...nevim jak to mam popsat ale proste mi nejdou otevrit levy zadni dvere.je to stara 106 bez centralu.Ten cudlik kterym se zamykaj sice de vytahnout blbe ale de a kdyz vemu za kliku...at uz z venci nebo zevnitr tak se nic nedeje.:-( a dvere drzej jak pribity.chtel bych je aspon otevrit abych ten zamek moch vymenit ,ale bohuzel sem neuspel.

Odesláno

No budeš se asi muset nějak dostat pod tapecírunk. Je fakt, že to ale bude dost těžký, když nejdou ty dveře otevřít. Možná nebude ani včudu zámek, ale jen nějaký ruplý táhlo:roll

Odesláno

tsm ( taky si myslim ) - zkus oddělat sedačku, to by jít mělo, sedák určitě, opěrka asi nepůjde. Tapecír je chycenej někde na torxech, jinde pouze nacvaklej. takže ho zkus vyhodit ven, půjde to blbě, ale musí to jít. jak vyhodíš tapecír, tak se dostaneš k zámku a projdi si táhla co vedou od kliky k zámku a dál k čudlíku atd. Možnost je ta, že jestli těma dveřma nelezeš často, tak to je zatuhlý, zasviněný atd....

Odesláno

Mam uplně ten samej problem akorat ze na dverich spolujezdce proste zamcu auto zatahnu za kliku a pak uz jsem to nemohl odemcit pak jsem to po haluzi nejak vypacil a otevrel a rozebral dvere a prostrikal zamky a stejne to nepomohlo nevim co s tim muze byt..... kdyby se to nekomu povedlo nebo vedel diky za kazdou dobrou radu...

Odesláno

Tak tapecak sem uz sundal.Sice to slo blbe ale se sundanejma sedakama se to dalo.Vsechny tahla sou zapojeny do zamku a zadny vypadly neni,a zda se mi ze se vsechny hejbou....i to od cudliku na zamykani.

Jinak je tam k tomu dost blbej pristup takze se tam nemuzu skoro ani podivat a rukou sem nic nenasmatal co by mohlo bejt spatny.Prece jen kdyby se ty dvere daly nak otevrit slo by to lip.

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Devils-night

Ahoj...nevim jak to mam popsat ale proste mi nejdou otevrit levy zadni dvere.je to stara 106 bez centralu.Ten cudlik kterym se zamykaj sice de vytahnout blbe ale de a kdyz vemu za kliku...at uz z venci nebo zevnitr tak se nic nedeje.:-( a dvere drzej jak pribity.chtel bych je aspon otevrit abych ten zamek moch vymenit ,ale bohuzel sem neuspel.

Mam to samý.Několikrát jsem to rozchodil a vždy se to zase zaseklo. Myslím,že to dělají zprohýbaná táhla.Stačí,když se v tom nějakej ňouma vrtal a tahal za to silou.Je to přece jen trochu tlustej drát. Takže by to chtělo orginál nová táhla nebo z vrakoviště sundat stejné nepoškozené dveře a vyměnit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...