Přejít na obsah

Graser

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Graser's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Graser

    instalater & podobne firmy v Praze?

    Jestli ještě nikoho nemáš, tak mi zavolej na 721 476 035. Ja delam projekty kolem plynu a topeni, ale sjednávám i jiné řemeslníky. Protože nejsme Pražáci, je to všechno mnohem lacinějsí. A řekl bych, že i v lepčí kvalitě.
  2. Do prdele. Já nemam vestu.
  3. Graser

    Kdo mate 307 pozor!!!

    Upřímnou soustrast:(
  4. Graser

    Daruju sedačky

    Rovnou píšu číslo mobilu 721 476 035. Jsem na příjmu ve dne v noci. Díky.
  5. Graser

    Zadni dvere

    Mam to samý.Několikrát jsem to rozchodil a vždy se to zase zaseklo. Myslím,že to dělají zprohýbaná táhla.Stačí,když se v tom nějakej ňouma vrtal a tahal za to silou.Je to přece jen trochu tlustej drát. Takže by to chtělo orginál nová táhla nebo z vrakoviště sundat stejné nepoškozené dveře a vyměnit.
  6. Graser

    Daruju sedačky

    pošleš mi ty fotky? Předem dík. Jestli bude pasovat barva tak to beru... Nazdar. Jestli ty sedačky ještě máš, tak bych měl zájem. Mam 5dveřák,tak potřebuju hlavně přední.Jen bych potřeboval i se zásuvkama na pásy,protože u spolujezdce se mi úplně rozsypala.Tak jestli jsou ještě k mání, přijedu. Předem děkuju. PS: Určitě se nějak vyrovnáme:roker
  7. Ja se omlouvam. Mam 106 uz leta. Klepu čepy,stabilizátory, ale taky často kynetický kloub a poloosy. Na pravé straně je to castější,protože je tam takový kryt,aby nešlo teplo od výfuku a každej beil,když tam něco děla,tak ho sunda a zpátky už nedá. Vazelína se postupně vypaluje,až je to suchý a začne to klepáni.
×
×
  • Vytvořit...