Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

kontaktuj Medvěda, jinak myslím že nikdo neběží s každou zásilkou hned na poštu, tuším že se to posílalo 1x za týden nebo tak nějak

jinak ten kontakt tam opravdu chybí ...

názory jsou zde:

Odesláno

Medved za nic nemuze, s eshopem nema nic spolecneho. Eshop ma na starosti Ondra s manzelkou (Petra Mala). Zkus uvedeny telefon, mail nebo tak a uvidis. Urcite sem napis, jak jsi dopadl!!!

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Medved za nic nemuze, s eshopem nema nic spolecneho. Eshop ma na starosti Ondra s manzelkou (Petra Mala). Zkus uvedeny telefon, mail nebo tak a uvidis. Urcite sem napis, jak jsi dopadl!!!

neříkám že za to může, ale že to umí popohnat případně poradit :mrk

Odesláno

Taky jsem si obědnal nálepky 4ks a přišly zhruba za měsíc. Měl jsem je klasicky na dobírku. Teď už jen čekám, až se pořádně oteplí a budu lepit :D

Jinak jsou fakt hustý a kvalitní. Byl jsem příjemně překvapen i tím bílím obrysem, aspoň to bude na tý mý základovce dobře vidět :cool:

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Taky jsem si obědnal nálepky 4ks a přišly zhruba za měsíc. Měl jsem je klasicky na dobírku. Teď už jen čekám, až se pořádně oteplí a budu lepit :D

Jinak jsou fakt hustý a kvalitní. Byl jsem příjemně překvapen i tím bílím obrysem, aspoň to bude na tý mý základovce dobře vidět :cool:

Ty máš auto natřený jen základovkou???:o

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Ty máš auto natřený jen základovkou???:o

Jejda, to bych rád viděl :o

Guest minimaxa
Odesláno

cože? é-šop? náš é-šop? ono tu něco takového ještě funguje?:o:bojim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Ne, nemusíš mít strach! :D:super

A teď vážně: co vím, tak fungování eshopu považují za špatné i někteří členové vedení a pracují na zlepšení (ač to zatím není znát). ;)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: minimaxa

Ne, nemusíš mít strach! :D:super

A teď vážně: co vím, tak fungování eshopu považují za špatné i někteří členové vedení a pracují na zlepšení (ač to zatím není znát). ;)

zlepseni ocekavejte nejdrive po schvaleni novych stanov a legalizaci cele teto cinnosti primo v ramci klubu. do te doby taky nebude doplneno zadne zbozi.

nicmene i nyni by mel eshop fungovat. a dle posledniho, me daneho vyjadreni Ondou, kdyz jsem nabizel pomoc po story se samolepkama - \"eshop funguje bez problemu a stara se o nej Petra, odesilani funguje a zadna pomoc neni nutna\".

jakekoliv dalsi dotazy ohledne objednaneho, zaplaceneho a nedoruceneho zbozi smerujte na Ondru nebo Petru.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

zlepseni ocekavejte nejdrive po schvaleni novych stanov a legalizaci cele teto cinnosti primo v ramci klubu. do te doby taky nebude doplneno zadne zbozi.

No přesně tak jsem to myslel - zlepšení na základě nových stanov. ;)

To, že e-shop funguje, vím od Ondry taky!:D:aut

Odesláno

to já jsem si objednal černý a bílý, nalepil bílou na okno, černý na boky. Pozn: lepil jsem to na odmaštěný povrch, vysušený, navíc jsem to ještě vyfénoval, no a po zimě je nálepka napůl v prdeli a nová v éšopu v nabídce není, barevnou nechci, tak nálepku mít nebudu.

Guest minimaxa
Odesláno

Samolepky budou na DODO srazu na Moravě :P:P:aut a to vám fakt slibuju :roker

[upravil dne 6.4.06 minimaxa]

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

15 cm?? snad to nebude moc velký:myslim...nechci to mít polepený jak cirkusák:roll...uvidíme...

15cm to máš na šírku tak se podívej na prav,že to nic není:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

15 cm?? snad to nebude moc velký:myslim...nechci to mít polepený jak cirkusák:roll...uvidíme...

já jen že v éšopu byly i 10 cm...:roll

ale když ji budu mít v ruce a přiměřím si ji na autě, tak to třeba bude dobrý...

Guest minimaxa
Odesláno

Původně zaslal: chuck11

já jen že v éšopu byly i 10 cm...:roll

ale když ji budu mít v ruce a přiměřím si ji na autě, tak to třeba bude dobrý...

nooo jo, ale já je nemám z éšopu ale z vlastní dílny :aut a fakt nejsou nijak veliký :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...