mk405 Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 kontaktuj Medvěda, jinak myslím že nikdo neběží s každou zásilkou hned na poštu, tuším že se to posílalo 1x za týden nebo tak nějak jinak ten kontakt tam opravdu chybí ... názory jsou zde: Citovat
chuck11 Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Jo kontakt tam je a to když odesleš objednávku tak dole je kontakt na nějakou Petru Malou(Petra Mala) tel: 603/415306:papa:papa Citovat
Vvitty Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Medved za nic nemuze, s eshopem nema nic spolecneho. Eshop ma na starosti Ondra s manzelkou (Petra Mala). Zkus uvedeny telefon, mail nebo tak a uvidis. Urcite sem napis, jak jsi dopadl!!! Citovat
mk405 Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty Medved za nic nemuze, s eshopem nema nic spolecneho. Eshop ma na starosti Ondra s manzelkou (Petra Mala). Zkus uvedeny telefon, mail nebo tak a uvidis. Urcite sem napis, jak jsi dopadl!!! neříkám že za to může, ale že to umí popohnat případně poradit Citovat
MJSytic Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Taky jsem si obědnal nálepky 4ks a přišly zhruba za měsíc. Měl jsem je klasicky na dobírku. Teď už jen čekám, až se pořádně oteplí a budu lepit Jinak jsou fakt hustý a kvalitní. Byl jsem příjemně překvapen i tím bílím obrysem, aspoň to bude na tý mý základovce dobře vidět Citovat
Trundik Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: MJSytic Taky jsem si obědnal nálepky 4ks a přišly zhruba za měsíc. Měl jsem je klasicky na dobírku. Teď už jen čekám, až se pořádně oteplí a budu lepit Jinak jsou fakt hustý a kvalitní. Byl jsem příjemně překvapen i tím bílím obrysem, aspoň to bude na tý mý základovce dobře vidět Ty máš auto natřený jen základovkou??? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: MJSytic Taky jsem si obědnal nálepky 4ks a přišly zhruba za měsíc. Měl jsem je klasicky na dobírku. Teď už jen čekám, až se pořádně oteplí a budu lepit Jinak jsou fakt hustý a kvalitní. Byl jsem příjemně překvapen i tím bílím obrysem, aspoň to bude na tý mý základovce dobře vidět Ty máš auto natřený jen základovkou??? Jejda, to bych rád viděl Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 cože? é-šop? náš é-šop? ono tu něco takového ještě funguje?:bojim:myslim Citovat
Kurt Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: minimaxa cože? é-šop? náš é-šop? ono tu něco takového ještě funguje?:bojim:myslim Ne, nemusíš mít strach! :super A teď vážně: co vím, tak fungování eshopu považují za špatné i někteří členové vedení a pracují na zlepšení (ač to zatím není znát). Citovat
Vvitty Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: minimaxa cože? é-šop? náš é-šop? ono tu něco takového ještě funguje?:bojim:myslim Ne, nemusíš mít strach! :super A teď vážně: co vím, tak fungování eshopu považují za špatné i někteří členové vedení a pracují na zlepšení (ač to zatím není znát). zlepseni ocekavejte nejdrive po schvaleni novych stanov a legalizaci cele teto cinnosti primo v ramci klubu. do te doby taky nebude doplneno zadne zbozi. nicmene i nyni by mel eshop fungovat. a dle posledniho, me daneho vyjadreni Ondou, kdyz jsem nabizel pomoc po story se samolepkama - \"eshop funguje bez problemu a stara se o nej Petra, odesilani funguje a zadna pomoc neni nutna\". jakekoliv dalsi dotazy ohledne objednaneho, zaplaceneho a nedoruceneho zbozi smerujte na Ondru nebo Petru. Citovat
Kurt Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty zlepseni ocekavejte nejdrive po schvaleni novych stanov a legalizaci cele teto cinnosti primo v ramci klubu. do te doby taky nebude doplneno zadne zbozi. No přesně tak jsem to myslel - zlepšení na základě nových stanov. To, že e-shop funguje, vím od Ondry taky!:aut Citovat
Hadra Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: MJSytic Taky jsem si obědnal nálepky 4ks a přišly zhruba za měsíc. Měl jsem je klasicky na dobírku. Teď už jen čekám, až se pořádně oteplí a budu lepit Jinak jsou fakt hustý a kvalitní. Byl jsem příjemně překvapen i tím bílím obrysem, aspoň to bude na tý mý základovce dobře vidět to já jsem si objednal černý a bílý, nalepil bílou na okno, černý na boky. Pozn: lepil jsem to na odmaštěný povrch, vysušený, navíc jsem to ještě vyfénoval, no a po zimě je nálepka napůl v prdeli a nová v éšopu v nabídce není, barevnou nechci, tak nálepku mít nebudu. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Samolepky budou na DODO srazu na Moravě :P:aut a to vám fakt slibuju [upravil dne 6.4.06 minimaxa] Citovat
Tommy306 Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 bezva...rád bych nějakou malou, ale černý jsem už v shopu neviděl a barevnou si nejsem jist... Citovat
Tommy306 Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 15 cm?? snad to nebude moc velký...nechci to mít polepený jak cirkusák:roll...uvidíme... Citovat
chuck11 Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Původně zaslal: Tommy306 15 cm?? snad to nebude moc velký...nechci to mít polepený jak cirkusák:roll...uvidíme... 15cm to máš na šírku tak se podívej na prav,že to nic není:papa Citovat
chuck11 Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Ve skutečnosti by to mělo vypadat nějak :D:D:D:D takhle:D:D:D [upravil dne 7.4.06 chuck11] Citovat
Tommy306 Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Tommy306 15 cm?? snad to nebude moc velký...nechci to mít polepený jak cirkusák:roll...uvidíme... 15cm to máš na šírku tak se podívej na prav,že to nic není:papa já jen že v éšopu byly i 10 cm... ale když ji budu mít v ruce a přiměřím si ji na autě, tak to třeba bude dobrý... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Tommy306 15 cm?? snad to nebude moc velký...nechci to mít polepený jak cirkusák:roll...uvidíme... 15cm to máš na šírku tak se podívej na prav,že to nic není:papa já jen že v éšopu byly i 10 cm... ale když ji budu mít v ruce a přiměřím si ji na autě, tak to třeba bude dobrý... nooo jo, ale já je nemám z éšopu ale z vlastní dílny a fakt nejsou nijak veliký Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.