Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: uulik

Původně zaslal: oni

no ja jsem prave myslel ze zorne pole je cele okno tak pak nechapu kde tu tupku muzu a nesmim nechat zadelat!!

Zorné pole je to co si většina z nás oškrábe v zimě aby bylo vidět ven. :D:D:D:D:D

Co je to \"škrábat sklo\"? To jako, aby bylo poškrábané? :)

Dnes ráno sem zrovna odstraňoval led z okna,škrabkou na okna.Tak sem škrábal led a ne sklo,pravda.:mrk

Odesláno

Já jsem za zimu škrábal jen asi 3x, když jsem zapomněl zapnout nez. topení nebo když se mi vybil telefon, přes který se ovládá. Jináč to sundá i 5cm vrstvu sněhu, víc už se musí ometat :) Tuhle zimu jsem to vážně ocenil... Jináč dneska ráno jsem měl na skle taky namrzlo, ale ostřikovače se zimní směsí si s tím poradily.

Odesláno

Ahoj.Už jsem o tom tady psal,aby každý zvážil možnost připojištění,aby nedopadl,jako já.Opravit pavoučka mi opravili v Ostravě.Jel jsem od Frýdku pořád rovně(kolem AAA,pak jakéhosi auta Heler),pak už jsem dojel na křižovatku \"T\",jejíž pravá strana klesala pod tra?.Na té křižovatce je Autosklo,kde mi pavoučka (v zorném poli)opravili za 500 a 1,5hodiny.

Zorné pole je to,co utře stěrač - verze je z STK stanice.Pak jsem zajel do Koop a tam za 500 sklo připojistil,smlouva se uzavírá na tři roky.To je dohromady 2000 + 200,co jsem dal za benzín.Výměna mého lepeného skla i s prací a veškerým materiálem mi byla nabídnuta v Autoskle - Valašské Meziříčí za 5 500.Vyměňují to i z pojištění - sami si to vyřídí,jen přistavit auto na dvětři hodinky.Mají i stránky www.Je tam i přehled skel pro pežotky+ceny.P806

Odesláno

Tak už mám objednané sklo v servise a v pondělí jedu měnit. Nechávám si tam ale dát už se zatmaveným horním pruhem (původně tam nebylo). Přecejenom ikdyž mezera mezi stínítkem a zpětným zrcátkem není moc velká, vždycky se ta \"sviňa\" trefí :) . Předpokládaná cena 5300 :o.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Nevíte někdo prosím, kolik stojí nové čelní sklo na 406 s dešťovým senzorem a zeleně tónováním? Nenašel jsem to v žádných příspěvcích. Potřebuji to vědět ohledně připojištění čelního skla.

Odesláno

Já jsem volal do jednoho servisu, co se spec. jen na autoskla a tam mi říkali, že na 406 s dešťovým senzorem je potřeba se nechat připojistit, alespoň na částku 10tis (pro jistotu). Ta základní za 500,-, která pokrývá většinou jen výměnu do 5000,- ani náhodou nestačí:(

Jenom sklo totiž vyjde na cca 6000,- viz. http://obchod.autokelly.cz/Default.aspx?SRC=100&RowID=88876908

Odesláno

Není zač. Bohužel tohle ani spusta lidí neví, a pak koukají, že jim tu výměnu skla připojištění nepokrylo a musejí doplácet třeba 2tis ...

Já si chci taky nechat vyměnit sklo (je už poškrábaný, aby ne za těch 10let) a když jsem to počítal, tak mě vyjde levnějc dát známýmu 1500,- a hodit to na jeho povinný růčo, než se stresovat, jestli mi to pojišťovna připojistí (spíš ne, když je poškrábaný, to bych musel mít kliku) a pak vypláznout 1700,- za připojištění s krytím do 10tis ...

Odesláno

Já jsem se rozhodl připojistit si čelní sklo už z toho, že než se pak hádat a vypisovat různé papíry, tak dám 864,- za rok a mám jistotu (doufám), že když se něco stane, tak to proběhne v pohodě a budu mít nové čelní sklo. :myslim:myslim:myslim:myslim:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...