Aktinka 0 Posted February 6 Share Posted February 6 Dobrý den, chci se zeptat, mám Peugeot 206 + a stále trvající problém.. Auto pokud neprší žádné problémy nejeví, ale jakmile začne pršet hodně auto začne cukat a vypínat se. Svíčky jsme měnily, autoelektrikář nic nenašel ( žádnou chybu mu to nedalo, za deště to nezkoušel nepršelo v tu dobu ) a dnes po noci deště a pršení přes den se auto nedá ani nastartovat.. Nějaká rada co by to mohlo bejt ?! Už jsem fakt hotovo, někdo radil že to budou snímače tak ty se jdou nechat vyměnit ,ale už tomu moc nevěřím.. Moc děkuji všem aspoň za typ co by to mohlo dělat.. video-1612606896.mp4 Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,032 Posted February 6 Share Posted February 6 No musíš zjistit kudy zatéká a kam zatéká přímo na tvém autě.... Quote Link to post Share on other sites
Dave_k 402 Posted February 6 Share Posted February 6 Nějaké anomálie v elektrice jinak nejsou? Jinak bych asi vše v motoru prohlédl, kde je co mokrého. Svazek pod oknem atp. 406 třeba má achilovu patu u prahu u levé nohy řidiče. Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,453 Posted February 6 Share Posted February 6 To bude na delší hledání. Když je sucho, tak auto kropit vodou a měřit. To bude někde šlehnutý svazek, relé a voda to bude zkratovat. Quote Link to post Share on other sites
Aktinka 0 Posted February 7 Author Share Posted February 7 Zdravím, tak dnes už to nastartuji, při dání rychlosti se auto rozklepe a vypne takže už fakt nevim Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,032 Posted February 7 Share Posted February 7 A mezi založením vlákna a dnešním startováním se na tom něco zkusilo udělat? Quote Link to post Share on other sites
Aktinka 0 Posted February 7 Author Share Posted February 7 No mám domluveneho automechanika, ale jelikož to teď nejede tak to tam nedostanu Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,453 Posted February 7 Share Posted February 7 Pokud není možný odtah na laně, tak využít odtah asistenční služby z pojistky. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts