Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Davidova 308

Recommended Posts

Guest Chamuka
Odesláno

Auto mám téměř 3 měsíce a najel jsem “už” 1500 km 😉🙃

Líbí se mi jak je motor tichý a jak hezky reaguje ve spodních otáčkách a jak se ochotně vytáčí přes 6000. Motor občas vytáčím jak jste mi tady radili a testuju, řekl bych, že se teprve zajel a probudil po předešlé majitelce. Nebo je to jen dojem.  Od začátku tankuju jen Shell V Power. 

Líbí se mi stále s odstupem času interiér i exteriér. 

Nelíbí se mi cvakání omezovačů obou dveří na levé straně, ale asi si na to zvyknu 🙂

Nelíbí se mi slabá přední světla. Koupil bych si nějaké Night breakery H7, ale na levé straně bych to nezvládl vyměnit 😀

Guest Chamuka
Odesláno (upraveno)

🙂

Upraveno uživatelem Chamuka
Guest Chamuka
Odesláno (upraveno)

Šikovná věc na mobil 🙂

Guest Chamuka
Odesláno (upraveno)

Ahoj všem 🙂

Dnes jsem si udělal výlet do Auto Došek Mělník, zkontrolovat a doplnit klimatizaci, bylo potřeba po těch letech doplnit 200g chladiva.

Zároveň jsem auto dopřál sezónní paušální prohlídku za 399,-Kč, za 1,5 hodinky hotovo a vše OK.

Ještě mi vyměnili H7 OSRAM Night Breaker, sám bych si na té proklaté levé straně asi zlámal prsty.

Takže Auto Došek super a určitě se tam ještě ukážu 🙂

Guest Petr 3008
Odesláno

Je vidět, že mu dopřeješ všechno co potřebuje :super .  A to je dobře, je to pěkný auto

Návštěvník
Odesláno

Jak na to tak koukám, tak ten interiér se mi líbí víc než u nynější dojíždějící 308. U té novější je ten středový tunel takový fakt divný, hrozně mohutný, přitom na něm nic moc není. Tady je to moc hezké včetně těch výdechů ventilace... Hm, pěkné auto. 👍

Guest Petr 3008
Odesláno

@HanysRto je fakt super vůz, mě to auto strašně vyhovovalo a sedělo mi a navíc se mi líbí.  A toho místa co je uvnitř, ty současné nemají šanci.  A to si vezmi, že v r.13 jsem ji kupoval  v naftě, mimo navi plná výbava za 300 rovných.  Tvl., že já to prodal  😆

98992EAD.thumb.jpg.ce272277652c0b3752cd667523237e06.jpg

Odesláno

ta položka za výměnu žárovky je bohužel realitou , 🙈, já vím, co jsou dneska dvě stovky..., není to rýpnutí do peugeotu, mám to taky tak , ruku tam strčí jen děcko a to zas neví co a jak..., co v tom je??  úmysl ??  😂

Guest Chamuka
Odesláno (upraveno)

Poctivá 1,6l a vyladěná 2,5l aneb 400 koní na výletě 🙂

Guest Chamuka
Odesláno (upraveno)

Osram Night Breaker 🙂 jojo teď je to lepší...

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem 🙂

Dnes další výlet na Mělníku, v Auto Došek jsem nechal vyměnit ty 2 strašně cvakající omezovače LP a LZ dveří. Na počkání a vše super!

Ještě nechám opravit tu promáčklinu na dveřích a budu spokojen 🙂

Odesláno (upraveno)

Malá rekapitulace 🙂 

Auto mám od ledna tedy 4 měsíce.

Při pořízení mělo najeto 22000km a teď má 25000km, průměrná spotřeba 7,8 l/km (svižná jízda město, dálnice i okresky).

Guest Petr 3008
Odesláno

Jestli je seznam velký nebo ne, je vyloženě subjektivní .  Asi šlo někde ušetřit, na druhou stranu máš jistotu, že je vše v pořádku a auto dostalo všechno co potřebovalo asi v té nejvyšší kvalitě.  A to je určitě dobře. 👍

Návštěvník
Odesláno (upraveno)
V 27. 1. 2021 at 2:25, slimboy napsal:

1. Vyhni sa pouzivaniu oleja Total Ineo ECS 0W-30 resp. 5W-30 co tam oficialne predpisuju a vymen ho cim skor za lubovolny plnohodnotny ACEA A3/B4 olej 5W-40. Napr. Total Quartz 9000, alebo Shell Helix Ultra. 

před 1 hodinou, Chamuka napsal:

velká prohlídka Zdiby Domanský (olej, všechny filtry, brzdová kapalina, klínový řemen, svíčky)

Obávám se, že došlo na to, co @slimboynedoporučoval.

Upraveno uživatelem Návštěvník

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...