Danu 6 Posted January 25 Share Posted January 25 pánové potřeboval bych radu, kamarád má stejnou 508 jako já rv. 2012 v sedanu a zjistil, ze má v kufru vodu. Mate s tím někdo zkušenosti? Voda byla hlavně na levé straně ale samozřejmě byl mokrý cely kufr Quote Link to post Share on other sites
HonzaZ 629 Posted January 25 Share Posted January 25 Nejdříve bych zkontroloval usazení a těsnění zadní lampy. Quote Link to post Share on other sites
OK406 1,416 Posted January 25 Share Posted January 25 Možná se budeš smát, ale pokud by bylo teplo, tak vlést s baterkou (světlem) do kufru, zavřít a ať druhá osoba stříká hadicí nebo polévat na kufr vodou. Pokud by se neobjevila vody v kufru, tak pak je jediná možnost, že by se tam voda dostala ze spoda. Quote Link to post Share on other sites
cvrlo 25 Posted January 25 Share Posted January 25 už som to tu riešil, tieklo mi to cez doraz kufra, bol uvolnený a popod neho tieklo, po utesnení tmelom je kľud, ale riešil som to pol roka baffy 1 Quote Link to post Share on other sites
Danu 6 Posted January 26 Author Share Posted January 26 díky za rady o víkendu se na to vrhneme Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts