Zeier Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 caues, kdyz se meni rozvody, je dobre spolu s kladkou a remenem vymenit i vodni pumpu? Popr. co jineho jeste? Chci nechat vymenit jen to nejdulezitejsi, ale zase nechci, aby se do motoru musel lezt znovu po pul roce. dik Mam P206 1.4i rv.99 Citovat
Fusion Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Určitě bych vyměnil i pumpu protože pokud je už trochu načatá tak novej (naplejší) řemen by ji mohl dodělat a pak bys s tím musel znovu do servisu. Zas tak šílená investice to není. Druhovýroba kolem tisícovky podle auta. Citovat
Dakaros Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Zaleží, kolik výměn ta pumpa zažila! Většinou ty originální pumpy je lepší měnit každou druhou výměnu. Levnější pumy je třeba měnit s každym řemenem! Kolik máš najeto? Jestli nemáš jistej původ vozidla je určitě lepší vyměnit vše (kladka/y řemen i pumpu)! Já měnil řemen a kladku a za pár měsíců jsem to znovu rozebíral kvuli pumpě! Citovat
Zeier Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 Diky hosi. ...Mam najeto 107 tis. a vim, ze jsou poctivy. Pumpa tam asi bude puvodni, originalni. Takze menit radsi? Nebo by se dalo pockat az do druhe vymeny? A kdyz jsi zminil kladk\"Y\", ktere presne mas na mysli? (jsem laik, tak jestli tam jsou pouze dve, tak me omluv ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.