Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, není tady prosím někdo se zkušenostmi s alternativními FW z OpenWrt?
Dostal se mi do ruky tenhle TP-Link, ale je v tom nasypaný neoriginální FW a nejsem schopen se do něj dostat - neznám heslo. Zkoušel jsem nějaké postupy na RESET, ale bez úspěchu. Údajně by to mělo jít "přeflashovat" na ten originální FW, ale nějak ty návody nechápu :( 

Odesláno

Kdysi jsem si hrál s 1043nd a OpentWrt. Jediný přínos byla stejná IP na wiifi i lanku. Bohužel jsem si ho bricknul špatným FW a unbrick šel až přes RS232. 

Zkus mrknout na nějaký návod ZDE

Odesláno (upraveno)

Ja to instaloval do WR841RD a když se mi to nelibilo stahl jsem z jejich stranek flash verzi pro ten router a vratil ho zpět do tovarního nastavení, ale zaklad byl dostat se do toho routeru a spustit to tam.

Takže ten reset musiš nějak udělat. navody jsem čerpal na OpenWRT a DD-WRT

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

No právě, že bez toho "rootu" se to dělá blbě :nevim Zkusím to teda podle těch videonávodů. Snad budu úspěšnější, než minule. Tam jsem skončil na tom, že to před uploadem FW chtělo heslo :( 

Odesláno

Tak jsem to zkusil přes to FTP. FW se stáhne, router se restartuje, ale pak už nic. Jen svítí napájení a ostatní ledky blikají. Zkusil jsem jak 3 dostupné original FW, tak ty OpenWrt. Chová se to stejně, takže na to asi kašlu :myslim 

Odesláno

Jo přesně takhle jsem kdysi taky chtěl vrátit D-Link router z OpenWRT zpět na ofiko a chovalo se to stejně. Taky jsem se u toho natrápil až jsem ho zahodil. Nestálo mi to za víc času. Kdyby to bylo nějaké dělo neřeknu ale byla to podobná šlupka s čím se trápíš ty. Je to na nervy 

Odesláno

Tak já to chtěl jen oživit do zálohy. Občas se něco takového hodí, když to někomu o víkendu zdechne, tak je rád i za takovou "plečku", když jí má hned a nemusí nikde nic shánět a narychlo kupovat :nevim 

Odesláno

Jo jasně, tomu rozumím. Špatně jsem to napsal. Chápu, že se ti hodí. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...