krepan Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 ahojte, mám v pláne si zakúpiť Peugeot 407 (nie SW). Mám ale dilemu, ktorú motorizáciu. Auto používam prevažne na cestu do práce 30km, z toho 20km je diaľnica, 5km okreska a 5km mesto. Ide mi najmä o spotrebu a spoľahlivosť. Za každú radu vopred ďakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 ahoj , jestli jsi starší a jezdíš už v klidu, tak 1.6 HDi, pokud jsi dynamičtější řidič a musíš být všude první tak 2.0 HDi , taky bych řekl , že ta 2.0 HDi bude méně poruchová Medvěd ohodnotil 1 Citovat
krepan Odesláno 8. prosinec 2020 Autor Odesláno 8. prosinec 2020 Až tak starší nie som, ale jazdím v kľude, v pohode , neponáhľam sa. Mám doma rodinu a veruze radšej ozeliem pár minút čo by som meškal. Takže aj tá 1.6 by bola postačujúca na diaľnicu, dobre som pochopil? Citovat
Ferry Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 dostacujici vcelku je, on je to docela povedeny motor, ovsem s nekolika velmi velkyma hackama. U te 1.6 je velke riziko, ze koupis auto, ktere nemelo patricny nebo melo dokonce zanedbany servis a ten motor pak muze byt znacne nespolehlivy. Tenhle motor je obzvlast haklivy na kvalitu oleje a idealni je menit v nem olej max po 10tis km, coz nedela prakticky nikdo. Spolu se spatne resenym vypoustecim otvorem v olejove vane je to poukazka na problemy s turbem nebo dokonce moznost zadreni motoru na klice nebo vacce ( moje vlastni zkusenost pri 230tis km). Takze u te ojetiny bych doporucil tu 2.0, ktera je v tomhle ohledu o hodne spolehlivejsi a ten rozdil ve spotrebe tam nebude zas takovej Medvěd ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 (upraveno) @Ferry tentokrát se pleteš , já já já prosím--posledních 30 let měním olej max. co 10 tisíc km, u nového auta do 3000 km a pak v 10 tisících garančka... za komančů jsem si měnil olej i co 1000 km, protože olej byl zadarmo a co jsem měl dělat, když nebylo do čeho píchnout?? , ale uznávám, že oleje v autě jsou u mě úchylka doufám, že je to už promlčené a nepřivalí mi dom zásahovka Upraveno 10. prosinec 2020 uživatelem ozzy56 Citovat
Ferry Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 @ozzy56 Ja uz ted taky budu menit max po 10. Pred zadrenim motoru jsem menil po 15 Jo, vyrazi dvere, vyvaleji te ve vyjetym oleji z dieslu a posypou perim Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 @ozzy56nahlásil jsem tě! Za příliš brzkou výměnu oleje, to se nedělá Citovat
HonzaSoustal Odesláno 8. prosinec 2020 Odesláno 8. prosinec 2020 Presne tak. Bonzovať nebudeme ale hlásiť sa to musí Citovat
filipino Odesláno 9. prosinec 2020 Odesláno 9. prosinec 2020 Ber dvojku, to je jasný, není o čem. jedna šestaka je slabá, pro důchodce ..... Citovat
krepan Odesláno 9. prosinec 2020 Autor Odesláno 9. prosinec 2020 Ďakujem za odpovede. 2.0 je už zajednana Citovat
filipino Odesláno 9. prosinec 2020 Odesláno 9. prosinec 2020 (upraveno) GOOD CHOICE Upraveno 9. prosinec 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
zahajskej Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 (upraveno) 1,6 když dostává pravidelně nový olej do 10k km, není problém. Jednu doma mám skoro s půl mega na hrbě. A turbo poprvé měněno pár km zpět. Připadá mě i oproti 2,0 že má kultivovanější chod. Dvoulitr má 6 kvaltů oproti 5-ti u 1,6. A Chorvatsko jsem udělal s 2,0 skoro o půl litru na sto méně oproti slabší motorizaci. Motor se méně nadře u naloženého auta oproti 1,6, proto potřebuje asi i méně nafty. Upraveno 14. prosinec 2020 uživatelem zahajskej oprava překlepu ozzy56 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.