Guest jjiri.k Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Ahoj, jsem s?astný majitel vozu peugeot 206 (1.4i 8v, rok:2000) do teď jsem neměl žádný vážnější problém až do včera. Zničeho nic mám v autě šílené vibrace. Nic od nápravy to není protože to dělá i když stojím a jede to na volnoběh nebo když jedu a sešlapnu plyn tak je to také dost cítit, navíc je znát značný propad výkonu motoru. Nedělá (či uplně minimalně) to jen když jedu z kopce se zařazenou rychlosti a nešlapu při tom moc na plyn. Jediné co jsem zatím zjistil je to, že oleje tam je dost, žádná kontrolka nic nehlásí... Každopádně předem děkuji za každou radu. Citovat
pigi.jakub Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Jestli cuká motor tak možná svíčky! Citovat
Hadra Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 palivo - filtr..., svíčky...., zapalovací kabely...? Citovat
Guest jjiri.k Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Ok díky to mě také napadlo je o to že motor necuká ani nechcípá. Jen vibruje a je dost linej... Citovat
viktorg Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 A ak nemas nahodou zapalovacie kabely,tak indukcna \"rampa\", alebo ako sa to vola. Ozaj a nedostal si nahodou vodu pod kapotu? Mne sa to stalo po wapke motora... Ja som mal na palubke hotovu diskoteku:D Zrazu som mal problemy s airbagom,brzdou,ABS, vlastne so vsetkym vratane chodu motora/otacky nijake,vykon jak babeta/...Potom ked to vyschlo,uz bolo vsetok OK. Citovat
P607Olda Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Jeď raději k mechanikovi, kdovíco se uvolnilo. Nevím o žádné typické a snadné závadě toho typu. Tak nějak by se projevoval chod na tři, nebo dva válce, jak tady psali předešlí, indukční zapalovací rampa??? Citovat
Kurt Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Nemohly by to být detonace? Co benzín - netankoval jsi nedávno? Dělá to za studeného i teplého motoru? Asi by to chtělo vyčíst z ECU závady. Citovat
Guest jjiri.k Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Uff diky vsem za radu, ale tohle je na mě moc svíčky, filtr, kabely to ještě pobíram ale nějaká zkratka ECU mi nic neříka... Citovat
Guest jjiri.k Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Jo a jinak naposledy jsem tankoval u aralu tak ze spatneho paliva to asi nebude, no name benzimkam se snazim vyhejbat obloukem.... Citovat
Driver Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 No když ti motor takhle vibruje a snížil se výkon tak by ti teoreticky nemusela pálit jedna svíčka, může to být i tou zapalovací lištou jak tu někdo psal. Nejjednodušší bude zkontrolovat ty svíčky a potom to dát jedině do servisu. Citovat
Kurt Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: jjiri.k Uff diky vsem za radu, ale tohle je na mě moc svíčky, filtr, kabely to ještě pobíram ale nějaká zkratka ECU mi nic neříka... Nevadí, přeložíme! ECU (Electronic Control Unit) = řídící jednotka. Už je to lepší? Podstatné je, že zaznamenává chyby, které se z ní dají v servisu vyčíst - takže se dá snáze nalézt závada. Citovat
pigi.jakub Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Jestli ti to začelo dělat z ničeho nic tak to může být i benzínem,já jsem natankoval u jedné pumpy benzín a docela známá firma a auto nejelo ani hov*o byl to nějakej haj*l!A pak jsem dotankoval do plna a vpoho...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.