Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vibrace v motoru

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jsem s?astný majitel vozu peugeot 206 (1.4i 8v, rok:2000) do teď jsem neměl žádný vážnější problém až do včera. Zničeho nic mám v autě šílené vibrace. Nic od nápravy to není protože to dělá i když stojím a jede to na volnoběh nebo když jedu a sešlapnu plyn tak je to také dost cítit, navíc je znát značný propad výkonu motoru. Nedělá (či uplně minimalně) to jen když jedu z kopce se zařazenou rychlosti a nešlapu při tom moc na plyn. Jediné co jsem zatím zjistil je to, že oleje tam je dost, žádná kontrolka nic nehlásí...:) Každopádně předem děkuji za každou radu.

Odesláno

Ok díky to mě také napadlo je o to že motor necuká ani nechcípá. Jen vibruje a je dost linej...:(

Odesláno

A ak nemas nahodou zapalovacie kabely,tak indukcna \"rampa\", alebo ako sa to vola.

Ozaj a nedostal si nahodou vodu pod kapotu?

Mne sa to stalo po wapke motora...

Ja som mal na palubke hotovu diskoteku:D

Zrazu som mal problemy s airbagom,brzdou,ABS, vlastne so vsetkym vratane chodu motora/otacky nijake,vykon jak babeta/...Potom ked to vyschlo,uz bolo vsetok OK.

Odesláno

Jeď raději k mechanikovi, kdovíco se uvolnilo. Nevím o žádné typické a snadné závadě toho typu.

Tak nějak by se projevoval chod na tři, nebo dva válce, jak tady psali předešlí, indukční zapalovací rampa???

Odesláno

Nemohly by to být detonace? Co benzín - netankoval jsi nedávno? Dělá to za studeného i teplého motoru?

Asi by to chtělo vyčíst z ECU závady.;)

Odesláno

Uff diky vsem za radu, ale tohle je na mě moc svíčky, filtr, kabely to ještě pobíram ale nějaká zkratka ECU mi nic neříka... :)

Odesláno

Jo a jinak naposledy jsem tankoval u aralu tak ze spatneho paliva to asi nebude, no name benzimkam se snazim vyhejbat obloukem....

Odesláno

No když ti motor takhle vibruje a snížil se výkon tak by ti teoreticky nemusela pálit jedna svíčka, může to být i tou zapalovací lištou jak tu někdo psal. Nejjednodušší bude zkontrolovat ty svíčky a potom to dát jedině do servisu.

Odesláno
Původně zaslal: jjiri.k

Uff diky vsem za radu, ale tohle je na mě moc svíčky, filtr, kabely to ještě pobíram ale nějaká zkratka ECU mi nic neříka... :)

Nevadí, přeložíme! ;)

ECU (Electronic Control Unit) = řídící jednotka.

Už je to lepší? :)

Podstatné je, že zaznamenává chyby, které se z ní dají v servisu vyčíst - takže se dá snáze nalézt závada.

Odesláno

Jestli ti to začelo dělat z ničeho nic tak to může být i benzínem,já jsem natankoval u jedné pumpy benzín a docela známá firma a auto nejelo ani hov*o byl to nějakej haj*l!A pak jsem dotankoval do plna a vpoho......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...