tomasv Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Tak mi nezbývá nic jiného než reagovat na kolegu s 407SW,bohužel i já mám smutnou zkušenost s tímto vozem.Koupil jsem vůz 407 HDI dynamick pack maximální výbavy.Mám najeto 31000 km,bohužel už v 26000 se mi stalo že auto při jízdě v rychlosti 100km/h jsem pocítil dosti silné \"škubnutí\" spíš vynechání motoru.Při dotazu ve značkovém servisu kam sem se ihned rozjel ,provedení diagnostiky ,mě bylo sděleno že auto je naprosto v pořádku.:myslimNo nevím…. Ve 30 000 jsem měl problém s nastartováním,musel jsem počkat 2 minuty pak naskočilo (stalo se 3x ),poslední kapkou bylo když při 90 km/h ,klidné jízdě,motor sám vypnul vše zhaslo a byl jsem nucen zastavit,poté nešlo 5 minut nastartovat .Pak to naskočilo a jelo.:bojimOkamžitě jsem kontaktoval servis ,opět provedena diagnostika opět žádnej záznam ,navíc neví co mají opravovat,zapeklitá situace při představě že se mi to stane někde v zahraničí na 6 proudé dálnic tak mě jímá hrůza.:bojimPokuď má někdo podobnou zkušenost prosím o kontakt dynamick@seznam.cz.... Citovat
jp Odesláno 9. červenec 2006 Odesláno 9. červenec 2006 Taky se mi to auto líbí, a byl jsem si jistej tim, že si ho brzy pořídím, jenže to se nestane. Kamarád delá v peugetu technika, hodně mi toho rekl, hodně jsem toho taky četl, a lze s klidnym svědomim říct, že je to sra***. Nemá fakt cenu si toho moc namlouvat, ještě jsem o tom autě od majitelů neslyšel nic hezkého a to jsou to nová auta. Málem bych zapoměl je překrásný a pohodlný. Pověstná kvalita 40pětek a možná trochu 40šestek je ta tam... [upravil dne 9.7.06 jp] [upravil dne 9.7.06 jp] Citovat
Mak Odesláno 9. červenec 2006 Odesláno 9. červenec 2006 Tak já se naopak přiřadím k těm, co si na 407 nemohou stěžovat (hned jsem to pro jistotu zaklepal...). Mám jí rok, sedan 2.0 HDI, najeto cca 20 tis. km a zatím žádný problém... Jo pardon, v některých myčkách s tlakovým předmytím mi teklo dovnitř pravým předním oknem (jinak ne, při normálním dešti ani kapka). Asi kombinace \"správného\" úhlu a nepřirozeně velkého tlaku vody. Ale v servisu při záruční prohlídce upravili těsnění a je to O.K. Opravdu by mě zajímal ten poměr bezproblémových aut a těch, se kterými mají majitelé nějaké problémy... Kamarád zase nadává na Octavii, v které pořád něco zlobí, takže je otázka, jestli si člověk vybere Citovat
Smeták Odesláno 9. červenec 2006 Odesláno 9. červenec 2006 Jen pro porovnání! http://www.autorecenze.cz/reviews.asp?ar=3886&comments=on#down Citovat
jozefsv Odesláno 10. červenec 2006 Odesláno 10. červenec 2006 to je zaujimave.benzin ci diesel?a tie kilometre a spotreba.hm.za mesiac 30 000 km? Citovat
Paul Odesláno 10. červenec 2006 Odesláno 10. červenec 2006 Zoupena jako ojeta 405 GRD/91, mne 4 roky vozila, barak postavila. Ted (600 000 km !) slouzi brachovi a jezdi a jezdi, pouze bezne spotrebni veci. 406 HDI/2000 behem 3 let naprosto bezproblemovych 120 000 za 3 roky. Soucasna 407 2,0 HDI SW po 10 mesicich 30 000 km , netesne gufero na poloose promptne vymenili hned zkraje, a krome vyssi (alespon pro mne) spotreby 6,0-6,8 l/100, naprosta spokojenost. Tak nevim, kam pro ty \"patecni kousky\" vsichni chodite....... Citovat
Hnidopich Odesláno 19. červenec 2006 Odesláno 19. červenec 2006 Mam taky sve zname v servise. Z pohledu dilenskeho zpracovani si 407 strasne chvali . Problem je trochu ve slozitosti auta (vice prvkova naprava, pristupnost k nekterym motorovym castem) pri garancnich opravach. Nekde si s mnohymi problemi zkratka nevi rady, ale vsechno je to v lidech . Pokud je servis velky, prirozene kvalita lidi, kteri v nem pracuji se malokdy posuzuje. Sam osobne jsem jezdil jen do velkych servisu, takze vim sve. Take znam spoustu spokojenych majitelu a seriozne o koupy 407 premyslim . A pokud jde o strach, ze koupim zmetek, toho se stejne nezbavim u zadne automobilky. Sam vlastnim \"nepovedenou\" P307 jiz 5 rokem, najeto pres 120 000 km a zatim jsem do auta, krome pravidelne udrzby, nemusel vrazit vubec nic ! A jestli se me nekdo zepta, zda-li jit do Pazouta nebo ne, tak jednoznacne odpovim ANO. Citovat
tomasv Odesláno 29. červenec 2006 Odesláno 29. červenec 2006 Tak ujeto 3000 km po opravě.3000 km bez problému.Včera znova \"cuknutí\" motoru s rožnutím kontrolky diagnostiky motoru.Navštíven servis výměna snímače otáček motoru.Nyní opět se vše tváří OK.Tak nevím za týden mě čeká cesta 2000km tak se pozná. Citovat
jarinek Odesláno 19. září 2006 Odesláno 19. září 2006 Původně zaslal: citron1 ...........Pokud si koupit auto ojete tak bych dal prednost znacce 1.Volvo, 2.Mazda, 3.Toyota, 4.Citroen, 5. WV :cool: Volvo ??? Citovat
orgacek Odesláno 19. září 2006 Odesláno 19. září 2006 No bylo to pekne poctenicko,ale Speed one uz se asi neob¨jevi aby rozlustil datumovou nesrovnalost Citovat
Semafor Odesláno 21. září 2006 Odesláno 21. září 2006 Nechci tady rozpoutavat nake vasne, ale pouze se s vami podelit o moji dnesni zkusenot z jednoho Prazskeho autorizovaneho servisu Peugeot. Pri cekani nez mi skladnik donese nahradni dily na moji 406 jsem si vyslechl rozhovor prijmaciho technika s automechanikem z dilny. Prijmaci technik mu predaval rozpis nahlasenych zavad na 407 po 30 000km. Byla to kompletne popsana A4 odhadem tak 20 zavad. Co si pamatuju tak to bylo klepani v iterieru, klepani u vyfuku, obcas nestartuje, obcasne vynechvani motoru ve vysokych otackach, samovolne otvirani patych dveri, vrzajici tapecirunk... Technik kazdou zavadu okomentoval vetsinou jako: \"s tim sem jezdi kazdej to uz znas, s timhle si musis poradit sam, tohle asi nevyresime\". Na zaver mu rekl, ze mu na to dava 2 dny a at se nakonec zameri hlavne na to aby auto bylo perfektne ciste jak zvenku tak zevnitr at se vtom majitel citi dobre [upravil dne 21.9.06 Semafor] Citovat
ellesar Odesláno 22. září 2006 Odesláno 22. září 2006 Hmm, báječný, tak ja už vážně nevím. Mám strach si koupit uz i lízátko v krámě. Co se to děje? To je fak Peugeot tak špatný? to přece není možné! á v tom jel a svezení skvělé, ale když ze všech stran slyším, co to má za poruchy a jak jsou s tím lidi nepsokojení tak začínám uvažovat jestli má cenu jít do takového ritika a koupit nový auto. Citovat
pavex Odesláno 22. září 2006 Odesláno 22. září 2006 My sme kupovali Peugeoty do firmy (605, potom dve 406) v Rakusku, aj sme ich tam pocas zaruky servisovali (ziadne velke zavady neboli). Pristup na urovni, opravy \"na pockanie\" - ihned po dovezeni auta sa pustili do vymeny (mensej opravy - myslim ze vyhrievanie sedadiel, ....) A po servise auto samozrejme umyli (myslim ze iba Wapkou a potom osusili) Podla mna je to o pristupe k zakaznikovi. Citovat
jp Odesláno 22. září 2006 Odesláno 22. září 2006 Já se spíš děsim koupě 407 jako ojetiny, už je jich docela dost. Když má tolik závad jako nové, co teprve když ho člověk koupí v bazaru? Myslím si že je úplně jasné proč jsou v bazarech... Citovat
ellesar Odesláno 22. září 2006 Odesláno 22. září 2006 Hmm, chytráku všiml si si vůbec kolik je po bazarech nových passatů? Snad ještě víc, jsou jich mraky!!!!!! Citovat
jp Odesláno 24. září 2006 Odesláno 24. září 2006 Nevšim chytráku, díval jsem se po 407. Prassat mi nezajímá. Že by na tom byl ještě hůř než 407? [upravil dne 24.9.06 jp] Citovat
kuboSE Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 no neviem neviem ale noveho passata som este v bazare nevidel a to som ich uz dost presiel!!!! zato 407 som uz videl aj ked este vela nie...a osobne mi nejde stale do hlavy preco chcu ludia predat novu 407 ktora ma len par KM najazdenych(samozrejme ak by som si necital tento clanok) Citovat
ellesar Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Ne? Zkus se podívat na www.tipcars.cz nebo na www.auto-plus.cz, to druhé bude ještě lepší. Je tam fůra Passatů a tady u nás v bazaru jich mají taky dost. Možná je to proto, že je tu i zrovna prodejce nových aut, ale jsou v bazarech a prodávají se vesele. A proč lidi prodávají auta s pár kilometry ti nepovím, ale děje se tak vícero značek aut a ne jen u Peugeotu. Důvody proto ti lidi mají různé, ale hlavně kvuli jednomu kusu odsoudit všechny auta je nehorázná hloupost. A to že si jeden člověk koupí auto buhví kde v Polsku a pak se diví, že má jen samé problémy? Smutné, ale kdoví jaký to auto mělo vůbec původ. Když pomyslín na poláky a jejich umění ve šmelině tak kdo ví co koupil. Já bych v Polsku nekoupil ani fusekle. A Peugeot je spolehlivé auto. Je to můj názor a zkuste mi ho vyvrátit!!! Takových černokněžníků co jen hází špínu mám už tady z téhle konkrétní dizkuseplný zuby. Ukažte mi auto, které se nakazí a já si ho koupím a pak Vám povím jak jste měli pravdu nebo že by spíš neměli? Citovat
Pája Rybišár Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Přesně tak ellesare!:superUž me to tady nebaví číst,takovy hlouposti,chtel bych laskave videt toho borce co to tady vsechno začal a aby tady laskave dolozil alespon nektery uctenky za ty hrozny opravy co tam provadeli!Jestli to nahodou cely neni jenom sprosta lež!:xvulA taky to nemuzu vstřebat proč nekdo koupi novy auto v Polsku?:nechapu,,A žadny auto na SVETE není bez poruchy,to by si tady lidi meli uvedomovat a taky to ze dene se v tovarne udela třeba 1500 vozu-a to delaj lidi a clovek se muze jednoduse zachybovat!(v tom fofru)...A koukat na nejaky ty nesmyslny testy spolehlivosti(ani nevim podle ceho to proboha delaj) a podle toho pak tady vynaset takovyhle rosudky!?!! Citovat
ellesar Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Netrdím, že pokud bych měl podobnou zkušenost tak bych asi byl asi hodně naštvaný, ale asi ne na auto, ale na prodejce a jeho neschopnost problem řešit a ne ža prodam novy auto s tak obrovskou ztratou a pak budu plivat jedy na celou znacku jako takovou. Auto za milion bych vyreklamoval a vubec nikdo by mi v tom nezabranil a ne ze se nakrknu a prodam auto za cenu tri roky staryho auta. Tohle vsechno je o pritupu prodejce, ale zkusit to reklamovat v Polsku by bylo asi hodne blahove a majiteli to bylo vice nez jasne a u nas celkem chapu, ze se kazdy osiva, kdyz to auto neni ne primo od nej, ale nekde z Polska... Kdyby to bylo kupovane v aspon v cechach tak reknu jo, koncesionare so voli kazdy sam a a servis taky, ale auto nekde z Polska? Do toho se nikomu nechce, ale ve finale kdyby to byl tak pruhledny cisty kauf, tak za milion korun se vyplati do polska k tomu koncesionari zajet, ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.