AdamRabii Odesláno 21. říjen 2020 Odesláno 21. říjen 2020 (upraveno) Zdravím mam taký menší problém, diagnostika mi ukazuje a neviem nájsť tu poistku "pojistkova skriňa motora : obovd riadenia spojky kompresoru klimatizácie - otvorený / rozpojeny obvod" Error code 994 Jedna sa Oto že mi prestala fungovať klimatizácia tlači len teply vzduch. Tak som to. Nahodil na diagnostiku a tuto chybu mi ukázalo nestretol sa stým už niekto z vás? Auto Peugeot 5008 Dakujem vopred za odpovede Upraveno 21. říjen 2020 uživatelem AdamRabii Citovat
ozzy56 Odesláno 21. říjen 2020 Odesláno 21. říjen 2020 máš diagnostiku a neumíš najít pojistku ??? já to mám opačně pod kapotou je plastové víko a na něm vylisovaná pojistka, to je pojistková skříňka a v ní jsou pojistky, která je vadná už musíš najít sám--moc jich tam není, dej novou pojistku stejné hodnoty !! Péťa ohodnotil 1 Citovat
AdamRabii Odesláno 21. říjen 2020 Autor Odesláno 21. říjen 2020 (upraveno) Pardon zle som sa vyjadril, skrinku viem nájsť, poistku neviem, pod tým názvom nieje ani zapísana v manuáli Upraveno 21. říjen 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
jarokare Odesláno 21. říjen 2020 Odesláno 21. říjen 2020 S největší pravděpodobností je vadná cívka spojky kompresoru , dost častá závada před 17 minutami, ozzy56 napsal: máš diagnostiku a neumíš najít pojistku ??? ozzy56 , on ji asi ani nenajde , na 99% to bude jištěný elektronicky v BSM ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
AdamRabii Odesláno 21. říjen 2020 Autor Odesláno 21. říjen 2020 před 30 minutami, jarokare napsal: S největší pravděpodobností je vadná cívka spojky kompresoru , dost častá závada ozzy56 , on ji asi ani nenajde , na 99% to bude jištěný elektronicky v BSM A jaké riešenie navrhujete? Citovat
jarokare Odesláno 21. říjen 2020 Odesláno 21. říjen 2020 Změřit obvod cívky kompresoru , aby byla jistota a pak buď podle čísla kompresoru cívku objednat na internetu (samotnou cívku Peugeot nenabízí) nebo sehnat jinej kompresor . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.