Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vsechny, vcera sem cetl na diskusy ve starsich clankach o zadni naprave byla tam rec o posouvani torzky o jeden zub mohl by mi nekdo prosim poradit jak se to provadi?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Taky by mě to zajímalo, ale už se tu o tom někde psalo! Jde o to, že torzka je naražená do ramene na tisícihranu, musí se z něj vyrazit, což je prej dost těžký! Torzka je dost napružená a musí se nejdřív povoli, což přesně nevím, jak se dělá, taky se musí přesně označit poloha zubů na torzce vůči ramenu, aby se přetočily obě torzky na obou stranách o stejný počet zubů- narazit torzky a potom je prej taky problém torzky zpátky napružit, četl jsem něco o 3m dlouhý páce, tak nevím nevím!

Jinak v životě jsem to nedělal, čerpám z různejch příspěvků, ale rád bych to někdy prubnul! Zatim čus!

Odesláno

Výšku podvozku vám klidně nastavíme, ale musíte počítat s tím, že se s tím sveze třeba i repase zadní nápravy, jak to jednou člověk rozebere, není cesty zpět. Příbram nemá cenu komentovat, dejte si do vyhledávání repase a zhodnoťte sami.

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Výšku podvozku vám klidně nastavíme, ale musíte počítat s tím, že se s tím sveze třeba i repase zadní nápravy, jak to jednou člověk rozebere, není cesty zpět. Příbram nemá cenu komentovat, dejte si do vyhledávání repase a zhodnoťte sami.

Jaky mas naroz na Přibram? :aut

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

co jsem pochopil z manualu, tak narves takovej stavitelnej bazmek misto tlumice, tim nastavis vysku a nasledne dopasujes torzky. Ale v praxi jsem to nikdy nedelal

Ten stavitelnej bazmek si lehce uděláš. Jsou to jen dvě tyčky místo šroubů po tlumiči a mezi ně uděláš trubku se šroubením aby se to dalo roztahovat a následně taky zakontrovat. Pak se ti nemůže stát že budeš mít jednu stranu auta výš a druhou níž.

Odesláno

Chcem sa opytat ci nahodou niekto nevie o zamenitelnosti torznych tyci medzi 405 a 306? Mozno je to blby napad, ale daju sa zohnat predpokladam ze \"tvrdsie\" torzne tyce z Pazoutieho sport butiku na 306 sk.N i A a ina moznost ziskania tvrdsieho zadneho pruzenia na 405 dozadu ma nenapada.

• O 5 měsíců později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

dělal jsem nedavno 309 a vychazi to co zub to 4-5 cm podle toho jak je unavena,hrozna prace vše se dela velkym kladivem a ze tři naprav jedna šla pouzít bez vymeny ložisek apod.,skoušel jsem na 405 jehlova lož. nahradit pouzdry -mosaz,a vydržely mi 50 tis. km pak nevim ,auto jsem prodal a novy majitel se dva roky neozval ,možna na to jezdí ještě dnes .....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...