Rošťák Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 zdravim vsechny, vcera sem cetl na diskusy ve starsich clankach o zadni naprave byla tam rec o posouvani torzky o jeden zub mohl by mi nekdo prosim poradit jak se to provadi? Citovat
michal.doubravsky Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 to by mě taky zajímalo... Citovat
Dakaros Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Taky by mě to zajímalo, ale už se tu o tom někde psalo! Jde o to, že torzka je naražená do ramene na tisícihranu, musí se z něj vyrazit, což je prej dost těžký! Torzka je dost napružená a musí se nejdřív povoli, což přesně nevím, jak se dělá, taky se musí přesně označit poloha zubů na torzce vůči ramenu, aby se přetočily obě torzky na obou stranách o stejný počet zubů- narazit torzky a potom je prej taky problém torzky zpátky napružit, četl jsem něco o 3m dlouhý páce, tak nevím nevím! Jinak v životě jsem to nedělal, čerpám z různejch příspěvků, ale rád bych to někdy prubnul! Zatim čus! Citovat
.mycTD Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 co jsem pochopil z manualu, tak narves takovej stavitelnej bazmek misto tlumice, tim nastavis vysku a nasledne dopasujes torzky. Ale v praxi jsem to nikdy nedelal Citovat
Rošťák Odesláno 31. květen 2006 Autor Odesláno 31. květen 2006 no radeji se na to vyprdnu nerad bych aby mi to nafackovalo nebo abych znicil napravu udelal jsem dorazy a mam klid Citovat
Blizzard Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 tata kdysi zvedal 309ku o 2 zuby a vylezlo z toho 8cm..... toz peknej terenak z toho ma:D Citovat
Mr.Bomba Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 V příbrami je firma ktera se tim zabiva profesionalne. jeste zjistim jak se jmenuje Citovat
Rebik Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 Výšku podvozku vám klidně nastavíme, ale musíte počítat s tím, že se s tím sveze třeba i repase zadní nápravy, jak to jednou člověk rozebere, není cesty zpět. Příbram nemá cenu komentovat, dejte si do vyhledávání repase a zhodnoťte sami. Citovat
Mr.Bomba Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: Rebik Výšku podvozku vám klidně nastavíme, ale musíte počítat s tím, že se s tím sveze třeba i repase zadní nápravy, jak to jednou člověk rozebere, není cesty zpět. Příbram nemá cenu komentovat, dejte si do vyhledávání repase a zhodnoťte sami. Jaky mas naroz na Přibram? Citovat
VDO Odesláno 3. červen 2006 Odesláno 3. červen 2006 Původně zaslal: .mycTD co jsem pochopil z manualu, tak narves takovej stavitelnej bazmek misto tlumice, tim nastavis vysku a nasledne dopasujes torzky. Ale v praxi jsem to nikdy nedelal Ten stavitelnej bazmek si lehce uděláš. Jsou to jen dvě tyčky místo šroubů po tlumiči a mezi ně uděláš trubku se šroubením aby se to dalo roztahovat a následně taky zakontrovat. Pak se ti nemůže stát že budeš mít jednu stranu auta výš a druhou níž. Citovat
KasoMakac Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Chcem sa opytat ci nahodou niekto nevie o zamenitelnosti torznych tyci medzi 405 a 306? Mozno je to blby napad, ale daju sa zohnat predpokladam ze \"tvrdsie\" torzne tyce z Pazoutieho sport butiku na 306 sk.N i A a ina moznost ziskania tvrdsieho zadneho pruzenia na 405 dozadu ma nenapada. Citovat
pokorný306 Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 no ja mam zadni napravu snizenou o 1zub u 306 a se sportovnima tlumicema to dela 8cm Citovat
Mr.Bomba Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Původně zaslal: pokorný306 no ja mam zadni napravu snizenou o 1zub u 306 a se sportovnima tlumicema to dela 8cm o jeden zub 8 cm? Citovat
tutman Odesláno 24. listopad 2006 Odesláno 24. listopad 2006 jak je to s tím přesazením? já mám jednu stranu výš tak o 5čísel a potřeboval bych to hodit do roviny?????? help, nebo dělá to někdo poblíž? Citovat
Vvitty Odesláno 24. listopad 2006 Odesláno 24. listopad 2006 1zub je 4 cm.... pokud me pamet neklame... Citovat
Guest brouk Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 dělal jsem nedavno 309 a vychazi to co zub to 4-5 cm podle toho jak je unavena,hrozna prace vše se dela velkym kladivem a ze tři naprav jedna šla pouzít bez vymeny ložisek apod.,skoušel jsem na 405 jehlova lož. nahradit pouzdry -mosaz,a vydržely mi 50 tis. km pak nevim ,auto jsem prodal a novy majitel se dva roky neozval ,možna na to jezdí ještě dnes ..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.