Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Navigace orientace + páčka otvírání kapoty

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, 

Mám dva dotazy. Peugeot 407 rv 2010. 

První jak přepnout orientaci mapy v navigaci? Co jsem vyčetl tak je tam rneg. A ukazuje pořád na sever ,rád bych aby ukazovala ve směru jízdy. 

Druhý dotaz, musel jsem poladit otevírání kapoty ( v zámku u kapoty byla unavená pružina) a musel jsem odpojit packu otevírá kapoty pod volantem. Nicméně dokáže mi někdo říct jak tam zpět patří ta pružinka v pacce pod volantem? Nějak ji tam nedokážu dopasovat aby se páčka pěkně vracela přes pružinku. 

Díky

M.K

Odesláno

Jarokare díky za hint. Mám originál návod ale v něm jsem to nenašel. Ten co jsi poslal je na jiné rádio nicméně teď jsem si chvíli hrál s rádiem a přišel na to. Nesmí se to dělat přes tlačítko nav ale musí se přes tlačítko mode přepnout aby byla vidět mapa a pak už se dá proklikat do nastavení mapy a orientace. 

Nicméně díky. 

Teď už jen ta páčka otvírání kapoty. 

M.K

Odesláno

Jako páčka na kapotu u A sloupku nebo páčka na odjištění kapoty k odklopení? Obojí by v tom originál návodu mělo být, ne? :myslim 

407.JPG

Odesláno

Jedna se o packu otevirani kapoty z vnitrku auta ( pod volantem, vedle pedalu).

Musel jsem ji odpojit, vyhaknout lanko a vypadla mi ta 'pruzinka' co packu vraci. V navodu jsem nikde nenasel jak tam ma byt ta pruzinka spravne nasazena.

Diky

M.K

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...