Guest Masinka Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Uz se to nebezpecne blizi, vzhledem k tomu, ze je i nadale stoupajici tentence, tak to bude zajimavy :-) V roce 2002, byla voda po loziska mostu Sorry za kvalitu, foceno telefonem. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Krkonoše hlásí docela rychlé tání sněhu. Přehrada vypouští minimum a pomalu stoupá. Jen nevím, kam to budem pouštět až bude plná Citovat
Guest Masinka Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: minimaxa Krkonoše hlásí docela rychlé tání sněhu. Přehrada vypouští minimum a pomalu stoupá. Jen nevím, kam to budem pouštět až bude plná no prece k nam :-) Citovat
Sepp Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Nic proti panove, ale tady v Usti uz jsou opet uzavreny ulice, jelikoz to jsou Benatky nad Labem.. A jestli jsem slysel spravne - Praha ceka 10letou vodu a bude stavet hraze... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: Masinka Původně zaslal: minimaxa Krkonoše hlásí docela rychlé tání sněhu. Přehrada vypouští minimum a pomalu stoupá. Jen nevím, kam to budem pouštět až bude plná no prece k nam :-) No bojím se Tome, že nám nic jinýho nezbude. A jak je ta voda hnusně hnědá No máme - máte se tam dole na co těšit Citovat
Jirkap Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Praha – Holešovice (Jankovcova) od rána tady stavějí jak o život protipovodňové hráze. Zatím je voda ještě v pohodě. Citovat
Béďa Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 To je fakt pocasi nejprve doba ledova a ted zase povodne :grr Citovat
Kurt Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: Sepp Nic proti panove, ale tady v Usti uz jsou opet uzavreny ulice, jelikoz to jsou Benatky nad Labem.. A jestli jsem slysel spravne - Praha ceka 10letou vodu a bude stavet hraze... No ona ta silnice Děčín-Lovosice je cca metr nad hladinou při normálním průtoku, takže tam se není co divit. Horší to bude tradičně na Moravě, ale o tom se moc nemluví. Citovat
Guest Masinka Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 ted mi meststi straznici hodili do schranky letak od starosty, ze se nemame niceho bat, ze reka bude kulminovat nekdy zitra na stavu asi o cca 60 cm vyssim nez je ted. ALe nechce se mi tomu nejak verit, vzhledem k tomu, jake jsou tavy na vyssich tocich labe a vltavy, natoz kdyz v jiznich cechach chcije a chcije btw uz mam skoro sbaleno :-), ale jestli voda stoupne prez den, tak se uz nedostanu pro psa :-( Citovat
barenst Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Ostrava Svinov castecne pod vodou . A cast Koblova us se taky chyta na vodu. Citovat
Kurt Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: Masinka ted mi meststi straznici hodili do schranky letak od starosty, ze se nemame niceho bat, ze reka bude kulminovat nekdy zitra na stavu asi o cca 60 cm vyssim nez je ted. ALe nechce se mi tomu nejak verit, vzhledem k tomu, jake jsou tavy na vyssich tocich labe a vltavy, natoz kdyz v jiznich cechach chcije a chcije btw uz mam skoro sbaleno :-), ale jestli voda stoupne prez den, tak se uz nedostanu pro psa :-( Starosta má křiš?álovou kouli? Tohle přeci nemůže nikdo vědět. Zaprší, nezaprší? Kolik sněhu odtaje, jak rychle... Držím palce, aby měl pravdu! Citovat
chechet Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: Béďa To je fakt pocasi nejprve doba ledova a ted zase povodne :grr imho naprosto logicky sled udalosti. kurna muzu byt rad, ze su na kopci. snad to nebude tak spatne. Citovat
Guest Masinka Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Tak prisel dalsi dopis, byl u nas vyhlasen III nejvyssi stupen povodnove aktivity - jedna se jiz o stav ohrozeni, behem dnesni noci se nepredpoklada zaplaveni zastavene casti mesta, to pry prijde az zitra :-)) Uz se tesim na dalsi dopisy :-), prvni jsme vubec nedostali, v druhem psali o dvoulete vode, ted o petilete, jak to bude dal se muzeme jenom domyslet :-)) Citovat
Jirkap Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: Masinka Tak prisel dalsi dopis, byl u nas vyhlasen III nejvyssi stupen povodnove aktivity - jedna se jiz o stav ohrozeni, behem dnesni noci se nepredpoklada zaplaveni zastavene casti mesta, to pry prijde az zitra :-)) Uz se tesim na dalsi dopisy :-), prvni jsme vubec nedostali, v druhem psali o dvoulete vode, ted o petilete, jak to bude dal se muzeme jenom domyslet :-)) Teda chlape, tak to ti vůbec nezávidím, ale ty jsi přeci dost ve výšce Máš fotky? Kdyžtak dej echo dáme to do rádia Citovat
Petr 406 red Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 A je musím se jet podívat na chatu jak to tam vypadá Citovat
Gotrek Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Jsem rád, že tady u nás nic takového nehrozí... Opravdu vám to nikomu nezávidím... Držím palce... Citovat
Guest Masinka Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Tak mame sbaleno, snad s eto nevyleje prez den, aby tu nezustal uveznenej nas pejsek Diky za podporu :-) Citovat
vector Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: Masinka Tak mame sbaleno, snad s eto nevyleje prez den, aby tu nezustal uveznenej nas pejsek Diky za podporu :-) Držíme ti palce víc, než tvá pojiš?ovna, ale vypadá to , že vody bude ještě dost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.