Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Povodne!!!!!!!!!

Recommended Posts

Odesláno

Uz se to nebezpecne blizi, vzhledem k tomu, ze je i nadale stoupajici tentence, tak to bude zajimavy :-)

voda1.jpg

voda2.jpg

voda3.jpg

V roce 2002, byla voda po loziska mostu

Sorry za kvalitu, foceno telefonem.

Odesláno

Krkonoše hlásí docela rychlé tání sněhu. Přehrada vypouští minimum a pomalu stoupá. Jen nevím, kam to budem pouštět až bude plná :myslim

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Krkonoše hlásí docela rychlé tání sněhu. Přehrada vypouští minimum a pomalu stoupá. Jen nevím, kam to budem pouštět až bude plná :myslim

no prece k nam :-)

Odesláno

Nic proti panove, ale tady v Usti uz jsou opet uzavreny ulice, jelikoz to jsou Benatky nad Labem..

A jestli jsem slysel spravne - Praha ceka 10letou vodu a bude stavet hraze...

Odesláno
Původně zaslal: Masinka

Původně zaslal: minimaxa

no prece k nam :-)

No bojím se :bojim Tome, že nám nic jinýho nezbude. A jak je ta voda hnusně hnědá :roll No máme - máte se tam dole na co těšit :o

Odesláno
Původně zaslal: Sepp

Nic proti panove, ale tady v Usti uz jsou opet uzavreny ulice, jelikoz to jsou Benatky nad Labem..

A jestli jsem slysel spravne - Praha ceka 10letou vodu a bude stavet hraze...

No ona ta silnice Děčín-Lovosice je cca metr nad hladinou při normálním průtoku, takže tam se není co divit.;)

Horší to bude tradičně na Moravě, ale o tom se moc nemluví.

Odesláno

ted mi meststi straznici hodili do schranky letak od starosty, ze se nemame niceho bat, ze reka bude kulminovat nekdy zitra na stavu asi o cca 60 cm vyssim nez je ted. ALe nechce se mi tomu nejak verit, vzhledem k tomu, jake jsou tavy na vyssich tocich labe a vltavy, natoz kdyz v jiznich cechach chcije a chcije

btw uz mam skoro sbaleno :-), ale jestli voda stoupne prez den, tak se uz nedostanu pro psa :-(

Odesláno

ted mi meststi straznici hodili do schranky letak od starosty, ze se nemame niceho bat, ze reka bude kulminovat nekdy zitra na stavu asi o cca 60 cm vyssim nez je ted. ALe nechce se mi tomu nejak verit, vzhledem k tomu, jake jsou tavy na vyssich tocich labe a vltavy, natoz kdyz v jiznich cechach chcije a chcije

btw uz mam skoro sbaleno :-), ale jestli voda stoupne prez den, tak se uz nedostanu pro psa :-(

Starosta má křiš?álovou kouli? Tohle přeci nemůže nikdo vědět. Zaprší, nezaprší? Kolik sněhu odtaje, jak rychle...

Držím palce, aby měl pravdu!;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

To je fakt pocasi nejprve doba ledova a ted zase povodne :grr:grr

imho naprosto logicky sled udalosti.

kurna muzu byt rad, ze su na kopci. snad to nebude tak spatne.

Odesláno

Tak prisel dalsi dopis, byl u nas vyhlasen III nejvyssi stupen povodnove aktivity - jedna se jiz o stav ohrozeni, behem dnesni noci se nepredpoklada zaplaveni zastavene casti mesta, to pry prijde az zitra :-))

Uz se tesim na dalsi dopisy :-), prvni jsme vubec nedostali, v druhem psali o dvoulete vode, ted o petilete, jak to bude dal se muzeme jenom domyslet :-))

Odesláno

Tak prisel dalsi dopis, byl u nas vyhlasen III nejvyssi stupen povodnove aktivity - jedna se jiz o stav ohrozeni, behem dnesni noci se nepredpoklada zaplaveni zastavene casti mesta, to pry prijde az zitra :-))

Uz se tesim na dalsi dopisy :-), prvni jsme vubec nedostali, v druhem psali o dvoulete vode, ted o petilete, jak to bude dal se muzeme jenom domyslet :-))

Teda chlape, tak to ti vůbec nezávidím, ale ty jsi přeci dost ve výšce ;)

Máš fotky?

Kdyžtak dej echo dáme to do rádia :D

Odesláno

Tak mame sbaleno, snad s eto nevyleje prez den, aby tu nezustal uveznenej nas pejsek

Diky za podporu :-)

Odesláno

Tak mame sbaleno, snad s eto nevyleje prez den, aby tu nezustal uveznenej nas pejsek

Diky za podporu :-)

Držíme ti palce víc, než tvá pojiš?ovna, ale vypadá to , že vody bude ještě dost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...