Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak 2,2 HDI mě servisem nebyla doporučena, byl se na ní jiknout mechanik a našel nějaké problémy na motoru, takže se ptám:

Kolik Vám žere 2,0 16V, je tento motor v něčem specificky problematický(elektrika, lambda apod.)?

Pomalu začínám docházet do názoru, že opustím svou přilnavost k naftě a možná sáhnu po benzínu, ale mám strach, aby mě nesežral i s botkama. Ale když se dívám na nabídky bazarů, tak mi vychází rozdíl v ceně při podobné výbavě cca 50 tKč, a to je vcelku znát.

[upravil dne 27-3-06 Medvěd]

Odesláno

Ja mel 2,0 v kupe a spotreba po meste kolem 10l a ostrava- praha a zpet jsem mel skoro 10l ,ale jelo to pres 200:D.S 2,2 jsem to tez i s podobnym prumere, ale plne nalozen zvladl za 7,1l:)

S kombi 2,0i jsem se jen zvezl ,zdalo se me to vice sprevodovane do sily a spotreba byla dle Pc kolem dlouhodobe 9,5l .

Jaka byla zavada na tom 2,2Hdi ?

Odesláno

Údajně ten motor byl celej poblitej od oleje a vypadalo to, že ten olej údajně házelo turbo - každopádně prej to auto nemělo ani náhodou pod 200 tkm, ještě tam teklo servo a bylo něco s intercoolerem (prasklej či co). Každpopádně mě mechanik řekl, že za to auto nedá ruku do ohně, a on je pro mě docela autorita

[upravil dne 27-3-06 Medvěd]

Odesláno

Už celej měsíc jsem majitelem 406 2,0L 16V :D:D:D, takže mě zajímá ta samá otázka. Všichni mě strašili,že mě to sežere a takový ty keci na dvoulitry:mad::mad::mad: Najel jsem asi 1000km,hlavně po městě a zatím to vypadá na 9l -9,5l / 100km :roker

Odesláno

S 2.0 Turbo benzín zima - léto po městě pořád 10 l (lepsi autí snad jen od masinky 3litr:D)Dálkové trasy je těžko hodnotit,snad jenom , kdyby se bral v úvahu také rychlostní průměr:D:roker:D

Odesláno

2,0i 16V dlouhodobý průměr do 9 l/100 km, 2/5 Praha, 3/5 dlouhý štreky. Já mám benzíňáky radši :mrk.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Masinka

S 3,0 dlouhodoby prumer 8,5 :-), ale na to se asi neptas

já jsem mu říkal, že si má pořídit toho třílitra, ale von nechce :)

Pořádnej chlap má mít pořádnej motor, je tak? :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...