Mirek9 Odesláno 27. březen 2006 Odesláno 27. březen 2006 mám 406 1.9td. Chytá na první otočení,ale občas se mi stane,že startuji a motor nechce chytit. Vubec žádný kouř z výfuku,jako když nejde nafta. Vyndám klíček, znovu zastrčím a opět hned na první převalení naskočí. Jenže někdy to musím třeba opakovat i 3x. přijde mi to jako kdyby se neotevřel ventil na přívod nafty. U Renaulta mě vedl jeden drát do ventilu, tam to bylo jednoduchý,ale tohle má imobilizér v klíči a do čerpadla vedou 2 konektory, jeden se 3 a jeden se 4 draty. ventil z venku není nikde na čerpadle vidět. Nemáte někdo zkušenost,jestli ty ventily na 406 odchází a nebo jestli by pomohlo nějak odpojit imobilizér? Bojím se,že to jednou nenastartuje vůbec a zůstanu někde viset [upravil dne 27.3.06 Mirek9] [upravil dne 28.3.06 Mirek9] Citovat
snowboy Odesláno 27. březen 2006 Odesláno 27. březen 2006 kdyby to bylo immobilizerem, tak nenastartujes vubec. Spis bych to videl na to, ze ti pada z nejakeho duvodu nafta. Mel jsem podobny problem a bylo to popraskanou membranou u rucniho cerpadla na palivovym filtru. Po vymene to je v pohode Citovat
Mirek9 Odesláno 27. březen 2006 Autor Odesláno 27. březen 2006 Původně zaslal: snowboy kdyby to bylo immobilizerem, tak nenastartujes vubec. Spis bych to videl na to, ze ti pada z nejakeho duvodu nafta. Mel jsem podobny problem a bylo to popraskanou membranou u rucniho cerpadla na palivovym filtru. Po vymene to je v pohode No tak jua mam 1.9TD r.v.98 a ta uz zadnou membranu na naftovym filtru nema,uz je na hadici pred filtrem jen balonek, takze chyba je urcite v imobilizeru nebo v nejakym relatku co blokuje privod nafty do cerpadla Citovat
KANZY Odesláno 27. březen 2006 Odesláno 27. březen 2006 mám stejnej problém, stalo se mi to ale jen jednou a druhej den po dobití baterky (protože jsem jí tím jak jsem to pořád zkoušel nastartovat pořádně vyš?avil) mi motor chytl hned. Jenom čekám kdy se mi to stane znovu. Taky mě napadlo, že jak jsem odpojil baterku, tak jsem ten immob. nějak neresetoval.......??? Citovat
Dave_k Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Tipoval bych to na odcházející immobilizer v klíči. Tohle se mi stalo na služebním fordu tranzit. Byl jsem 150km od baráku, sednu do auta a chci nastartovat. Při otočení klíčku se jen zuřivě rozblikala kontrolka immobilizéru že jako špatnej klíč. Tak volám kde je nějakej servis a při čekání na zpětný volání jsem vyndal klíček a nevědomky zastrčil obráceně a ejhle auto naskočilo jako hodinky. Takže se nechal udělat novej klíč a od tý doby vše v poho. Citovat
Mirek9 Odesláno 31. březen 2006 Autor Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: Dave_k Tipoval bych to na odcházející immobilizer v klíči. Tohle se mi stalo na služebním fordu tranzit. Byl jsem 150km od baráku, sednu do auta a chci nastartovat. Při otočení klíčku se jen zuřivě rozblikala kontrolka immobilizéru že jako špatnej klíč. Tak volám kde je nějakej servis a při čekání na zpětný volání jsem vyndal klíček a nevědomky zastrčil obráceně a ejhle auto naskočilo jako hodinky. Takže se nechal udělat novej klíč a od tý doby vše v poho. Presne na tohle to tipuju. Ale delaji mi to oba klice, takze chyba bude v prijimaci. Potreboval bych zjisti ktery draty do cerpadla to jsou a nebo jak imobilizer rovnou vyradit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.