Přejít na obsah

KANZY

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

Vše od uživatele KANZY

  1. KANZY

    Co koštuje náplň do klima?

    Mě to plnili v sobotu, chtěli 800,-Kč. Jde o to, že tam mám jen náplň bez barviva, když mi to uteče tak nepoznám kudy
  2. KANZY

    Jak na to ?

    Nevíte někdo, zda existuje Knížka Jak na to? i v elektronické podobě? Mám P306 a uvítal bych případný odkaz. Díky
  3. KANZY

    306 - syčivý zvuk od klimatizace

    Mám Peugeot 306 Komci, 1,9TD r.v 98. Těch 12 tis. za novou je moc. Ptal jsem se v Peugeotu a tam mi tvrdili, že stojí mezi 6 a 7 tis. Kč. Jinak, mám stejnej problém s tou trubkou, byla děravá pod uchycením u chladiče. Nechal jsem si ji zavařit (250,-Kč) a o víkendu nechám klimu naplnit. Dám potom vědět jak jsem dopadl. Jinak jsem se díval na ceník autobenex a tam nějaký trubky na klimu nabízejí kolem 2500,- Kč, ale už jsem dál nezjišťoval, jestli je to ta pravá co potřebuju....
  4. KANZY

    oprava klimatizace

    mám Peugeot 306 combi, 1,9 TD
  5. Asi před měsícem jsem si nechal naplnit klimatizaci, která byla předtím asi 1/2 roku vypuštěná. Po napuštění mi fungovala asi 200 km a konec. Vizuální kontrolou jsem zjistil, že jedno místo hliníkové trubky je mastné. Jde mi o to, jak mám dál postupovat abych neměl moc vysoké náklady na opravu. Co obnáší výměna zřejmě prasklé trubky, popř. cena nové, nebo z vrakáče? Jak zjistím, kde mi náplň opradu utekla?
  6. KANZY

    občas nejde nastartovat

    mám stejnej problém, stalo se mi to ale jen jednou a druhej den po dobití baterky (protože jsem jí tím jak jsem to pořád zkoušel nastartovat pořádně vyš?avil) mi motor chytl hned. Jenom čekám kdy se mi to stane znovu. Taky mě napadlo, že jak jsem odpojil baterku, tak jsem ten immob. nějak neresetoval.......???
  7. KANZY

    Pomoc - nestartuje 1,9 TD

    A nemůže to třeba být tou baterkou ? I když při startování se zdá, že točí v pohodě?
  8. KANZY

    Pomoc - nestartuje 1,9 TD

    Tak to samý se mi stalo na mým 306 1,9 TD v neděli. Přijel jsem na benzínku, natankoval, odjel asi 20m na parkoviště a když jsem chtěl potom znovu nastartovat, tak startér točil v poho, ale z výfuku nic, nešla tam nafta. Následoval odtah 100 km domů, kde auto stálo do rána venku. Hodil jsem baterku na nabíječku, protože tím jak jsem zkoušel startovat jsem jí dal pořádně pokouřit, a když jsem jí dal druhý den zpátky do auta, chytlo hned na první pokus. Zatím jezdím v poho, ale mám strach jet někam dál. Odpoví mi někdo, co by stála případná oprava (výměna) immobilizeru, popřípadě toho el. mag. ventilu?
  9. KANZY

    klimatizace

    Dělal jsem GO motoru a při vyndávání mi to mechanik vypustil. Jinak jsem si s mou 306 1,9TD pěkně užil. Kouřila jak čert, tak jsem udělal GO turba (20 000Kč), následovalo zlepšení, ale kouř dál, proto GO čerpadla (6 500Kč) a auto přestalo jet úplně, jeden válec neměl tlaky. Proto GO motoru (45 000Kč). Na to, že to auto má cenu tak 120 000,-Kč, tak jsem ho \"pěkně vylepšil\"
  10. KANZY

    klimatizace

    Nevadí, když nechám přes zimu klimatizaci bez náplně? Nebo je lepší ji natlakovat?
  11. KANZY

    motor 1,9 TD DHY

    dík
  12. KANZY

    motor 1,9 TD DHY

    jsem z okresu Třebíč, do Prahy daleko, musím se poptat po okolí, kdo s tím má trochu zkušenosti, nevíte někdo od jakýho roku se TD dělaj, abych nekoupil něco moc starýho?
  13. KANZY

    motor 1,9 TD DHY

    Po tel. dotazu chtějí za motor 25 tis. Kč. Co se týče závady na mým motoru, jsem laik, ale mechanik mi řekl, že je propálenej píst. Hlava tlakovaná nebyla, ale údajně v místech kde jsou trysky jsou vypálený díry, pod tryskama nebyly ani tepelný štíty (prej tam nešly). Přemýšlel jsem o generálce, ale mechanikovi se do toho nechce, že se to nevyplatí
  14. KANZY

    motor 1,9 TD DHY

    kde vzít jinej motor a nekrást? máte někdo zkušenost s motorama z vrakoviš?, dá se vůbec koupit něco pořádnýho?
  15. KANZY

    motor 1,9 TD DHY

    ještě jeden dotaz, nabízí mi motor DHX, můžu ho zaměnit za DHY a co na to na technický?
  16. na mý 306 1,9 TD mi odešel motor, je to typ DHY s čerpadlem Lucas, nevíte někdo když koupím DHY s čerpadlem Bosch, jestli nebudu mít problém při přehazování, dále bych potřeboval vědět jestli do 306 pasuje TD motor z 406, dík
  17. KANZY

    peugeot 306 1,9TD - hulí a nejede

    Tak jsem nechal zrepasovat turbo (16,5 tis. Kč), výkon se zvýšil, ale kouřilo to dál, tak jsem nechal nastavit a zrepasovat čerpadlo (6,5 ti.Kč), zhoršily se starty až to přestalo jet úplně, po sundání hlavy motoru mi mechanik řekl, že jeden píst je v pr.... a radí mi a? si seženu jinej motor, nebo aspoň polomotor, že generálka nemá smysl a co teď? kolik vůbec takovej motor nebo polomotor stojí, a jak velký je riziko, že bude zase špatnej? máte s tím někdo zkušenosti?
  18. KANZY

    peugeot 306 1,9TD - hulí a nejede

    Díky za názory, to turbo jsem začal řešit, nechat ho repasovat je teda pěkná palba od 6 do 18 000,-Kč
  19. KANZY

    peugeot 306 1,9TD - hulí a nejede

    Do tý doby něž se to stalo, tak auto nekouřilo a jelo jako čert, ten problém vznikl naráz a byl jsem teda z toho pěkně vyvalenej. Někde vystřík olej a z motoru (ne z výfuku) se začalo pěkně kouřit, myslel jsem, že hoří auto
  20. KANZY

    peugeot 306 1,9TD - hulí a nejede

    minulej tejden se známýmu stalo to samý na dálnici (Renault 1,9 dti), najednou kouř, otáčky na tvrdo i po vypnutí klíčku a turbo v prde.. Po výměně turba a nastartování,šel motor opět do vysokých otáček, až po vypláchnutí všech hadic od oleje, šlape jak hodinky a ani nezakouří, ale..... pro změnu nemá výkon (Renaut Scenic r.v. 01, 1,9 dti a jede tak 130km/h a dost)
  21. Můj 306 1.9Td mi začal kouřit (bíle), když jsem zastavil a vyřadil, tak šly otáčky na maximum a motor běžel i když jsem vypl klíček, tak to šlo asi minutu, než se kouslo čepadlo (lucas). Po výměně vstřiků a rozhejbání čerpadla, motor chodí, ale nemá výkon, pořád kouří modře (při prudkým přidání černě, že za mnou není vidět), žere olej a stoupla i spotřeba na cca 8l/100km. A teď babo raď (jsem naprostej amatér)
×
×
  • Vytvořit...